KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
New York – Den pulserende metropol
Oplev Times Square om aftenen og bliv omfavnet af de lysende skilte, dyttende gule taxaer og dygtige gadekunstnere. Alle har set Times Square i film, så at stå der selv, er bare helt unikt – og det gælder faktisk også for mange andre seværdigheder i New York. Gå en tur i Central Park, kryds Brooklyn Bridge og sejl ud forbi Frihedsgudinden. Det vil næsten føles som om, at I selv er med i en film. New York har rigtig meget at byde på, og hver bydel har sin egen unikke charme, og der er altid noget nyt og spændende at opdage.

Se vores rejseforslag til New York her. Se også en mere bæredygtig mulighed her: New York – Det bæredygtige valg.

Washington – Det politiske epicenter
Magtens centrum! Er I på udkig efter en amerikansk by der summer af historie og politik, er Washington den helt rigtige for jer. Washington er USA’s hovedstad og her kan I bl.a. opleve præsidentens bolig Det Hvide Hus. Washington er en by der byder på pompøse bygninger, enestående museer, verdenshistorie og politik på højt plan. Men i bydelen Georgetown, som byder på cafeer, barer, hippe butikker og masser af god musik, kan I opleve en helt særlig hyggelig stemning. Det er populært at lave en kombination af New York og Washington på en studietur og på den måde opleve to forskellige amerikanske storbyer. Det er muligt at rejse mellem byerne med bus, og det hjælper vi selvfølgelig gerne med at arrangere.

Se vores rejseforslag til Washington her.

San Francisco – Tech-giganter og charmerende kvarterer
San Francisco er kendt for det innovative område, Silicon Valley, hvor mange højteknologiske virksomheder er samlet. Området ligger lidt udenfor byen, men det er oplagt at tage på en dagstur hertil. San Francisco byder på mange charmerende områder og oplevelser. Se f.eks. søløverne nyde solen på Fisherman’s Wharf eller tag en tur med den gamle sporvogn gennem byens bakkede gader. En helt særlig oplevelse kan I få på fængselsøen Alcatraz, som i dag er et museum. Det er dog vigtigt at I bestiller billetter til at besøge museet i god tid, da der kun bliver udbudt et bestemt antal billetter til hver dag.

Se vores rejseforslag til San Francisco her.

Chicago – Arkitektur og verdens første skyskrabere
Byens karakteristiske ’skyline’ blev grundlagt i slutningen af 1800-tallet, da Chicago blev genopbygget efter en stor brand i 1871. Her fik visionære arkitekter mulighed for at bygge verdens første skyskrabere. Ud over at Chicago med sine mange høje og kendte bygninger, virker utrolig imponerende, er byen også meget grøn. Her findes mange rekreative områder, bl.a. den store Lincoln Park nord for Down Town, den lange strandpromenade, der er oplagt til en cykeltur og de mange udendørs aktiviteter, der findes på stranden. I kan opleve byen fra vandsiden med kanalrundfart eller opleve byens arkitektur via de underjordiske gangsystemer, The Pedway, som forbinder flere end 50 bygninger i byens centrum.

Se vores rejseforslag til Chicago her.

Los Angeles – Gå i de kendtes fodspor
Los Angeles er USA’s næststørste by med mere end 4 mio. indbyggere. Mange kommer hertil for at udleve drømmen om at få en stor karriere i underholdningsbranchen som skuespiller, musiker, danser eller lignende, og af samme årsag kaldes byen også for ”The Entertainment Capital of the World”. På en studietur kan vi anbefale et besøg i Universal Studios - et af de største filmselskaber i USA. Her kan I lære om filmproduktion, få en rundvisning i filmstudierne og nyde en sjov dag i forlystelsesparken. Gå heller ikke glip af Hollywood Boulevard, hvor I finder ”Walk of Fame” med de mange stjerner i fortovet, samt Kodak Theatre som år efter år huser den legendariske Oscar uddeling.

Se vores rejseforslag til Los Angeles her.

Miami – Sol, strand og alligatorer
Miami er en solrig storby der byder på spændende faglige oplevelser, samtidig med at I kan nyde de lange hvide sandstrande. Besøg bl.a. det historiske Art Deco-område med 1930’ernes klassike byggestil med runde hjørner og sarte pastelfarver. Tag på en dagstur til Key West som bl.a. er kendt for personligheder som Ernest Hemingway. Everglades National Park ligger vest for Miami og er et stort sumpområde, der især er kendt for sine mange store alligatorer. En tur på en af de såkaldte airboats er et must. I kan også besøge en alligatorfarm og komme helt tæt på de fascinerende krybdyr.

Se vores rejseforslag til Miami her.

Nysgerrig på at vide mere? Se alle vores rejseforslag til studieture i USA her.
USA
Til top