KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Vi kalder vores ø-hop og strandferier i Cuba for eventyrlig afslapning og det er ikke uden grund. På vores ø-hop og strandferier får du afslapning krydret med lidt eventyr. Den eventyrlige afslapning i Cuba kan foregå steder, hvor du kan komme væk fra hverdagen; hvor du kan absorbere og fordøje indtryk og oplevelser; hvor du kan lade op til nye eventyr og hvor du samtidig kan mærke verden.

Viser 5 oplevelser

Che Guevara og biler i Havana, Cuba

Cubas højdepunkter

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev det bedste Cuba har at byde på. Denne rejse giver dig alle landets højdepunkter, når turen går til Havana, Viñales, Trinidad og Varadero. Glæd dig til store cigarer, revolutionshistorie, farverige kolonialbyer, cubansk landliv og betagende hvide sandstrande.
Læs mere
13 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 15.995,-
Kuna-stammen på San Blas, Panama

Tæt på kulturen i Cuba og Panama

Dyk ned i to vidt forskellige kulturer på denne rejse, som kombinerer Cuba og Panama. Oplev farverige kolonialhuse, gamle amerikanerøser, tobaksmarker og revolutionshistorie i Cuba, og glæd dig til at udforske Panamakanalen, indfødte stammefolk og lokkende paradis-øer.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 23.995,-
Familie på tur i Havana Cuba

Tre-generationersrejse til Cuba

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Denne tre-generationersrejse kombinerer det kulturelle Cuba med afslapning på en lækker badestrand. Her er oplevelser for alle aldre, og I skal ikke tænke på andet end at nyde dette fascinerende land, der helt sikkert vil overraske jer på alle måder.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.995,-
fra 10.495,-
Cigar kvinde i Havana Cuba

Det bedste af Cuba og Mexico

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Få det bedste af to vidt forskellige verdener. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være trådt tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie, lækre strande og rig mayakultur. I begge lande byder befolkningen dig velkommen med et smil.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul, Trinidad og strandferie

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa-strand.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top