Søg
Søg
Husbåd Kerala Backwaters
Backwatertur i Kerala, 7 dage
De smukke teplantager i Munnar
De smukke Munnar bjerge
På kajaktur i Kerala
Husbåd
Maldiverne
Maldiverne - Dhoni Cruise
Honers Residence, Gan Island
Lokal liv Maldiverne

Adventure i Kerala og badeferie på Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-

Varighed: 17 dage

Gå på opdagelse i Fort Kochis små hyggelige gader inden du skal op i de smukke Munnar bjerge på trekking. Udforsk kanalerne backwaters i kajak og stig så ombord på din egen husbåd, hvor du på dækket kan nyde udsigten, roen og en god bog. Din ferie rundes af med snorkling i Maldivernes krystalklare vand og afslapning på hvide strande.

Kerala er indisk på sin helt egen måde. I Fort Kochi hvor du starter er stemningen afslappet blandt de fine bygninger fra kolonitiden. Gå en tur på strandpromenaden, nyd de smukke kinesiske fiskenet og sving ind på en cafe, hvor du kan få et glas friskpresset citronsaft med ingefær. Udenfor byen er de smukke Munnar bjerge med fine gamle teplantager og den frodige grønne Periyar nationalpark. Kerale er også kendt for sine backwaters kanaler, som du skal udforske både i kajak og på dækket af din egen husbåd. Din rejse slutter på en lokal ø i Maldiverne, hvor det blå hav venter på, at du udforsker det med din snorkelmaske på .

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Sæson
Indien:
Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts. Juni - august er monsun tid.

Maldiverne:
Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkter er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Fiskere Cochin

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark og har typisk et stop på vej mod Kochi også kendt som Cochin.

Dag 2: Ankomst Kochi
Ved ankomst til Kochi hentes du i lufthavnen af din guide. Det tager ca 1-1,5 time at køre til Fort Kochi, allerede undervejs vil du fornemme du er landet i en helt anden kultur. Efter check-in er resten af dagen på egen hånd. Du kan gå en tur langs strandpromenaden og se de berømte kinesiske fiskenet eller slappe af på en cafe med en fantastisk kop te. Vi kan anbefale et besøg på Kashi Art Cafe.
Overnatning i Fort Kochi

Dag 3: Tur til udkanten af Fort Kochi
Du skal i dag med den lokale færge til den modsatte side af strædet ved Fort Kochi. Du bliver hentet af din guide ved ankomst og I går sammen ca. en halv time til området, hvor der findes rismarker og fiskefarme. Du har tid til at kigge dig omkring og få et indblik i lokallivet og måske lære nogle af de lokale fisketeknikker. Du får serveret et lokalt måltid bestående af specialiteter fra egnen måske med nogle af de fisk du selv har fanget. Sidst på dagen vender du tilbage til dit hotel og kan nyde aftenen i byen.
Overnatning i Fort Kochi

Dag 4: Transfer til din camp i Munnar bjergene
Efter du har fået morgenmad bliver du hentet og kørt til din bjergcamp, der ligger et stykke udenfor Munnar by. Området bugner af smukke teplantager, farvestrålende små byer og smukke vandfald.
Overnatning i camp

Dag 5: Dagstrek i Munnar bjergene
Dagen starter med afgang til Munnar by - en mindre indisk by med masser af små butikker og mennesker overalt. Herfra fortsætter du i jeep til startpunktet for dagens trek i en stille og smuk dal i ca 1500 meters højde. Trekket går igennem rhododendron dale, regnskov og rammer Meesapullimala der ligger i ca 2600 meters højde. Du trekker herfra tilbage til campen.
Overnatning i camp

Dag 6: Transfer til Thekkady og Gavi, der ligger ved Periyar tiger reservatet
Du kører i dag til Periyar nationalpark - også kendt som Thekkady på grænsen til Tamil Nadu staten.
Efter du har checket ind på det lille guesthouse og nydt en kop te er det tid til en jeep safari.
Overnatning på guesthouse

Dag 7: Thekkady - heldagstur
Efter morgenmad skal du på et heldagstrek i skoven, hvor du kan få øje på sjældne sommerfugle. fugle, løvehale makakaber, elefanter og indiske bisonokser.
Dagen slutter tilbage på dit guesthouse, hvor du overnatter igen.

Dag 8: Alleppey - kajaktur
Efter morgenmad bliver du kørt til Alleppey og tjekker ind på dit hotel. Senere på dagen er det tid til en uforglemmelig kajaktur i de små kanaler der forbinder de større backwaters områder. Du kommer tæt på lokallivet og kan se folk der bader, vasker tøj eller vasker op i floden ligesom mange af husene ligger ud til kanalerne.
Overnatning på hotel

Dag 9: Husbåd i Alleppey
Du skal i dag ombord på din husbåd, som danner rammen om din rejse det næste døgns tid.
Slap af på dækket af båden mens landskabet flyder forbi og du bliver forkælet med snacks og mad af dit crew. Ved solnedgang ankrer båden op og du kan nyde stjernehimlen og en dejlig middag på dækket.
Overnatning på husbåd.

Dag 10: Tilbage til Kochi og fly til Maldiverne
Efter en stille morgen på din husbåd hvor I sejler til et opsamlingssted, bliver du hentet af din chauffør og kørt i lufthavnen. Din næste destination er det glitrende blå hav ved Maldiverne.
Ved ankomst til Male skal du videre med lokal fly til Gan Island - denne transfer er ikke inkluderet men afregnes lokalt ( ca 80 USD t/r).
Efter transfer til Gan og check in på dit guesthouse, kan du nyde den smukke solnedgang fra de lokale samlingssteder. Ankommer du om formiddagen kan du nå en snorkeltur på det smukke husrev eller slappe af på den skønne bounty strand. Slå et smut forbi dykkercentret så du kan få planlagt de næste dages snorkeleventyr.
Overnatning på hotel.

Dag 11 - 15: Gan Island
Du kan tilpasse dine snorkelturer efter hvad der passer dig bedst. Udover at nyde det fantastiske liv under vandet kan du tage på mange skønne udflugter f.eks. cykeltur, gåture på øen og selvfølgelig afslapning på de underskønne strande

Dit hotel
Du skal bo på et smagfuldt hyggeligt boutique hotel med 26 værelser beliggende omkring en dejlig swimmingpool. Her er to værelseskategorier begge med trægulve, aircondition, tv, køleskab og privat bad/toilet. Hotellet ligger 2 minutter fra en fantastisk strande. Der er gratis wifi i lobby området.

Dag 16: Hjemrejse fra Male
Du checker ud fra dit hotel og tager lokalfly tilbage og påbegynder din hjemrejse.

Dag 17: Ankomst Danmark

Overnatning:
11 nætter på guesthouse/hotel
2 nætter i camp
1 nat på husbåd


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På turen i Kerala kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et sparsomt engelsk og ikke fungerer som guide.

Maldiverne:
Vær opmærksom på at der ikke serveres alkohol på øen, da alkohol er forbudt ved lov på de lokalt befolkede øer. Badning og afslapning i solen i bikini henvises til bikini stranden.
Transfer bookes via dykkercenteret med lokalfly ( afregnes lokalt ca 80 USD)

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark - Kochi// Male - Danmark
  • Fly Kochi - Male enkeltvej
  • Overnatninger, måltider, ture og transport ifølge program
  • Engelsktalende guide på kajakturen

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge
  • Personlig rejseforsikring
  • Transfer til/fra Gan Island
  • Visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 06-06-2018 18:00:00 : 10879
Aarhus
6. juni 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Indien: 17-07-2018 18:00:00 : 10803
Aarhus
17. juli 2018 kl. 18:00

Indien

Sri Lanka og Maldiverne: 21-08-2018 18:00:00 : 10880
Aarhus
21. august 2018 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Find os på: