Søg
Søg
Lokale lever meget af livet på vandet i Allappey
På kajaktur i Alleppey
Periyar National Park, Kerala
Kvindelige teplukkere i Munnar
Det lokale aftenmarked i Alleppey
Backwater i Alleppey
Elefanter i Thekkady
På kajaktur i Kerala
Vejsælger i Munnar
Kinesiske fiskenet i Cochin ved solnedgang
Husbådstur i Kerala
Fiskemarked i Kochi
Teplantager i Munnar
Fra husbåd turen på backwaters i Allappey
Maldiverne
Lokal liv Maldiverne
Nyd en fantastisk solnedgang, Maldiverne
Mantarays, Maldiverne
Sup Maldiverne
Delfiner på Maldiverne
Du får mulighed for at komme tæt på lokalbefolkningen

Adventure i Kerala og badeferie på Maldiverne

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 16 dage

Gå på opdagelse i Fort Kochis små hyggelige gader inden du skal op i de smukke Munnar bjerge på trekking. Udforsk kanalerne backwaters i kajak og stig så ombord på din egen husbåd, hvor du på dækket kan nyde udsigten, roen og en god bog. Din ferie rundes af på Maldiverne med krystalklart vand og afslapning på hvide strande. Kombinér denne afslapning med dagsture med eksempelvis snorkling, kajak-roning, stand-up paddelboard og meget mere.

Kerala er indisk på sin helt egen måde. I Fort Kochi hvor du starter er stemningen afslappet blandt de fine bygninger fra kolonitiden. Gå en tur på strandpromenaden, nyd de smukke kinesiske fiskenet og sving ind på en cafe, hvor du kan få et glas friskpresset citronsaft med ingefær. Udenfor byen er de smukke Munnar bjerge med fine gamle teplantager og den frodige grønne Periyar nationalpark. Kerale er også kendt for sine backwaters kanaler, som du skal udforske både i kajak og på dækket af din egen husbåd. Din rejse slutter på en lokal ø i Maldiverne, hvor det blå hav venter på, at du udforsker det med din snorkelmaske på, eller kigger op i skyen fra en hængekøje.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Sæson

Indien:
Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts. Juni - august er monsun tid.

Maldiverne:
Maldiverne har et tropisk klima med næsten samme gennemsnitstemperatur på 27-29 grader året rundt. Vejret er bedst fra midten af december til slutningen af april. Herefter starter regntiden.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkter er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Fiskere Cochin

Detaljeret beskrivelse

Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark og har typisk et stop på vej mod Kochi også kendt som Cochin.

Dag 2: Ankomst Kochi
Ved ankomst til Kochi hentes du i lufthavnen af din guide. Det tager ca 1-1,5 time at køre til Fort Kochi, allerede undervejs vil du fornemme du er landet i en helt anden kultur. Efter check-in er resten af dagen på egen hånd. Du kan gå en tur langs strandpromenaden og se de berømte kinesiske fiskenet eller slappe af på en cafe med en fantastisk kop te. Vi kan anbefale et besøg på Kashi Art Cafe.
Overnatning i Fort Kochi

Dag 3: Tur til udkanten af Fort Kochi
Du skal i dag med den lokale færge til den modsatte side af strædet ved Fort Kochi. Du bliver hentet af din guide ved ankomst og I går sammen ca. en halv time til området, hvor der findes rismarker og fiskefarme. Du har tid til at kigge dig omkring og få et indblik i lokallivet og måske lære nogle af de lokale fisketeknikker. Du får serveret et lokalt måltid bestående af specialiteter fra egnen måske med nogle af de fisk du selv har fanget. Sidst på dagen vender du tilbage til dit hotel og kan nyde aftenen i byen. (M)
Overnatning i Fort Kochi

Dag 4: Transfer til din camp i Munnar bjergene
Efter du har fået morgenmad bliver du hentet og kørt til din bjergcamp, der ligger et stykke udenfor Munnar by. Området bugner af smukke teplantager, farvestrålende små byer og smukke vandfald. (M)
Overnatning i camp

Dag 5: Dagstrek i Munnar bjergene
Dagen starter med afgang til Munnar by - en mindre indisk by med masser af små butikker og mennesker overalt. Herfra fortsætter du i jeep til startpunktet for dagens trek i en stille og smuk dal i ca 1500 meters højde. Trekket går igennem rhododendron dale, regnskov og rammer Meesapullimala der ligger i ca 2600 meters højde. Du trekker herfra tilbage til campen. (M)
Overnatning i camp med simple faciliteter

Dag 6: Transfer til Thekkady og Gavi, der ligger ved Periyar tiger reservatet
Du kører i dag til Periyar nationalpark - også kendt som Thekkady på grænsen til Tamil Nadu staten.
Efter du har checket ind på det lille guesthouse og nydt en kop te er det tid til en jeep safari. (M)
Overnatning på guesthouse med simple faciliteter

Dag 7: Thekkady - heldagstur
Efter morgenmad skal du på et heldagstrek i skoven, hvor du kan være heldig at få øje på sjældne sommerfugle, fugle, løvehale makakaber, elefanter og indiske bisonokser. (M)
Dagen slutter tilbage på dit guesthouse, hvor du overnatter igen.
Overnatning på guesthouse med simple faciliteter

Dag 8: Alleppey - kajaktur
Efter morgenmad bliver du kørt til Alleppey og tjekker ind på dit hotel. Senere på dagen er det tid til en uforglemmelig kajaktur i de små kanaler der forbinder de større backwaters områder. Du kommer tæt på lokallivet og kan se folk der bader, vasker tøj eller vasker op i floden ligesom mange af husene ligger ud til kanalerne. (M)
Overnatning på hotel

Dag 9: Husbåd i Alleppey
Du skal i dag ombord på din husbåd, som danner rammen om din rejse det næste døgns tid.
Slap af på dækket af båden mens landskabet flyder forbi og du bliver forkælet med snacks og mad af dit crew. Ved solnedgang ankrer båden op og du kan nyde stjernehimlen og en dejlig middag på dækket. (M,A)
Overnatning på husbåd.

Dag 10: Tilbage til Kochi og fly til Maldiverne
Efter en stille morgen på din husbåd hvor I sejler til et opsamlingssted, bliver du hentet af din chauffør og kørt i lufthavnen. Din næste destination er det glitrende blå hav ved Maldiverne. (M)

Efter ankomst til Male skal du direkte videre med lokaltransport til øen Thulusdhoo - denne transfer er ikke inkluderet i prisen, men afregnes lokalt (ca. 30 USD per vej med en speedbåd og 3 USD per vej med lokalfærge).

På Thulusdhoo checker du ind på dit hyggelige guesthouse, hvor du kan nyde den tropiske varme og senere opleve den smukke solnedgang fra øen. Ankommer du om formiddagen kan du tage på en snorkeltur direkte fra stranden på de smukke omkringliggende rev. Slå et smut forbi hotellets aktivitetscenter, hvor du kan få planlagt de næste dages eventyr med masser af spændende oplevelser.

Dag 11-15: Thulusdhoo Island
Du kan tilpasse dine aktiviteter efter hvad der passer dig bedst. Ud over at nyde det fantastiske liv under vandet kan du eksempelvis også prøve stand-up paddleboards, kajak-roning og meget mere.
Har du lyst til en dykkertur kan dette naturligvis også arrangeres gennem hotellets dykkercenter.
Du kan også tage en gåtur rundt på øen, som blandt andet byder på et utrolig hyggelig lokalliv med små caféer og besøge en søpølsefarm! Vil du bare slappe af, så har du de underskønne strande lige uden for døren. (M)

Dit guesthouse på Thulusdhoo Island
Du skal bo på et smagfuldt hyggeligt guesthouse med 14 værelser – de fleste med balkon og havudsigt. Værelserne har alle aircondition, tv, privat bad/toilet og et lille køleskab. Lige uden for hotellets dør finder du kridhvide strande med solsenge og hængekøjer til fri afbenyttelse. Stranden er privat, så det er helt fint at solbade i bikini. (M)

Dag 15: Hjemrejse fra Male
Du checker ud fra dit hotel og tager færge eller speedbåd tilbage til Male, hvor fra din hjemrejse påbegyndes. (M)

Dag 16: Ankomst Danmark

Overnatning:
10 nætter på guesthouse/hotel
2 nætter i camp
1 nat på husbåd


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

På turen i Kerala kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et sparsomt engelsk og ikke fungerer som guide.

Denne tur er fint velegnet for større børn (f.eks. fra 7 år)

Maldiverne:
Vær opmærksom på, at der ikke serveres alkohol på øen, da alkohol er forbudt ved lov på de lokalt befolkede øer. Badning og afslapning i solen i bikini henvises til bikini stranden.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 16.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus, og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige.
Bemærk: På enkelte dagsture kan der være mere end 8 personer på turen.

Prisen er inklusiv

  • Fly fra Danmark - Kochi // Male - Danmark
  • Fly Kochi - Male enkeltvej
  • Overnatninger, måltider, ture og transport ifølge program i Indien
  • Ophold i 5 nætter på guesthouse, Maldiverne inkl. morgenmad og aktivitetspakke på dag 11 til 15

Prisen er eksklusiv

  • Drikkepenge
  • Personlig rejseforsikring
  • Transfer til/fra Thulusdhoo
  • Visum
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Sri Lanka og Maldiverne: 26-08-2019 18:00:00 : 13443
Aarhus
26. august 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 26-09-2019 18:00:00 : 13444
Aarhus
26. september 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Sri Lanka og Maldiverne: 21-10-2019 18:00:00 : 13445
Aarhus
21. oktober 2019 kl. 18:00

Sri Lanka og Maldiverne

Se mere her

Servicecenter

Indien, Delhi Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter Delhi, Indien

Servicecenter

Sydindien Få hjælp og service til rejsen
Servicecenter, Sydindien
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: