Martin er rejseleder på Jysk Rejsebureaus vandreture på Caminoen i Nordspanien.

Selvom Martin har rejst over hele kloden, har hans rejseaktiviteter en notorisk slagside mod den spansktalende del af verden. Fysiske udfordringer – såsom vandring i Pyrenæernes storslåede bjerge eller månedlange solocykelture gennem Patagonien og Atacamaørkenen - spiller næsten altid en central rolle i hans udenlandsrejser.

Martin er biolog med et professionelt kendskab til spansk sprog og kultur. Han har arbejdet som underviser i mange år, både i den danske gymnasieskole og i Latinamerika. Han har blandt andet været involveret i et økoturismeprojekt i Peru og undervist i ernæring og sundhed på Claus Meyers madskole for marginaliserede unge i Bolivia.

Martin har en erklæret målsætning om at smitte andre med glæden ved at opsøge det fremmede og tage favntag med det, der ligger hinsides den hjemlige ligusterhæk.

Martin skal være rejseleder på flere af vores Aktive rejser med dansk rejseleder i 2024 - henholdsvis Pilgrimsvandring på Caminoen, Camino Portugues og Machu Picchu og Choquequirao
Martin Windeloev, Rejseleder og rejseguide
Til top