7 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Nyd følelsen af frihed mens du i din zipline svæver gennem trætoppene. Mærk sommerfuglene i maven, når du rapeller ned ad et vandfald i smukke omgivelser i Laos' adventure by nr. et Vang Vieng. Fortsæt din tur til hovedstaden Vientiane, hvor du skal udforske området omkring byen på cykel og i kajak. Glæd dig til at opleve Laos som er et smukt land fyldt med adventure, flot natur og smilende ansigter.

Få information og fakta om Laos her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Laos her

Bedste rejseperiode

Det bedste tidspunkt at besøge Laos er fra november til februar, hvor her er tørt og temperaturerne er behagelige.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Snørklede bjergveje med fantastiske udsigtspunkter fra Luang Prabang til Vang Vieng
Din bus kører efter frokost gennem det smukkeste landskab til Vang Vieng. Turen tager ca 7 timer og du bliver ved ankomst hentet og kørt hen til dit overnatningssted.
2. dag: Vang Vieng Challenge - ‘Via Ferrata’ og rapelling i vandfald.
I dag starter eventyret. Du kommer ud på et krævende trek op til punktet hvorfra du skal rappelle 30 meter ned ad et vandfald og krydse “Via Ferrata”. Du bliver hentet og kørt en kort tur i lastbil ud til trekkets start punkt. Turen starter gennem rismarker til bunden af bjerget, hvorfra turen går opad. Der er frokost undervejs, så du kan få pusten inden du fortsætter mod toppen, hvor der er middag klar i campen. Nyd den fantastiske udsigt over området og Vang Vieng inden du går til ro. (M,F)
3. dag: Vang Vieng Challenge - Rapelling i vandfald og ziplining ned ad bjerget.
Morgenmad serveres tidligt inden turen går til toppen af vandfaldet. Herfra er det ned ad! Først skal du rapelle ned ad vandfaldet og derfra fortsætter du nedad i ziplines til foden af bjerget. Frokostpause er indlagt så du kan nyde omgivelserne og få pulsen lidt ned undervejs. Du trekker det sidste stykke tilbage til lastbilen som kører tilbage til Vang Vieng. Vel tilbage i byen er det tid til et dejligt bad og lidt afslapning. (M,F)
4. dag: På egen hånd i Vang Vieng
Nyd en fridag i Vang Vieng.Vi kan anbefale at du f.eks. besøger den berømte blå lagune eller måske tager en tur ned ad Nam Song floden i et ”dæk” - en såkaldt tube. (M)
5. dag: Vang Vieng til Vientiane - med et båd-cruise indlagt
Turen går nu sydpå mod hovedstaden Vientiane. Du bliver hentet og kørt i luksus minibus sydpå. På vejen gøres et stop ved Nam Ngum, den største sø i Laos. Her får du frokost og stiger så på en båd der sejler en tur rundt i roligt tempo så du kan nyde omgivelserne og slappe af ovenpå de sidste dages strabadser. Videre på vejen mod Vientiane stopper du ved en saltmine og på et marked der sælger alt hvad hjertet begærer herunder insekter i alle afskygninger. Du ankommer til din indkvartering i Vientiane sidst på eftermiddagen. (M,F)
6. dag: Vientiane Challenge - på cykel ad de små stier og kajaktur på Mekong floden
Dagen idag byder på lidt mere fysisk udfordring på både cykel og i kajak. Du bliver hentet omkring kl 08.00 og kørt til Ban Nonsavang landsbyen lige udenfor centrum. Her starter cykelturen langs små kanaler, mod Ban Nong Ort landsbyen, hvorefter stierne bliver lidt smallere og du kommer længere ud på landet langs rismarker og typiske laotiske landsbyer. Frokost serveres på en lokal restaurant ved Tadmoun vandfaldet inden du cykler videre til Ban Nong Da, der ligger ud til Mekong floden. Her får du en introduktion til din kajak inden du skal padle ned ad Mekong floden tilbage mod Vientiane. Nyd de smukke omgivelser og livet langs floden. Du ankommer til Ban Sokpaluang sidst på eftermiddagen, hvor du bliver hentet og kørt tilbage til byen. (M,F)
7. dag: Morgenen er på egen hånd i Vientiane inden din tur fortsætter
Nyd din morgenmad og måske en formiddagstur rundt i byen inden du tjekker ud og kan fortsætte din rejse videre måske mod Cambodja eller Thailand. (M)

Overnatninger

3 overnatninger på hotel i Vang Vieng
2 overnatninger på hotel i Vientiane
1 overnatning i bjerghytte på Vang Vieng Challenge

Bemærkninger

Vi anbefaler ikke turen til børn under 10 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår mandag, onsdag og fredag.

Gruppestørrelse

Turen gennemføres ved minimum 1 person og maxium 20 personer.

November - februar

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Myggespray
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Båd- og busbilletter ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Andre måltider end nævnt ovenfor samt drikkevarer
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top