Op til 28 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Myanmar (Burma) igennem Jysk Rejsebureau, og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Myanmar. De kan arrangere din rejse sådan, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Myanmar/Burma her
Få mere information og fakta om Myanmar (Burma)

Bedste rejseperiode

Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Dag 1: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Myanmar, hvor du ankommer næste dag.
Dag 2: Ankomst Myanmar
I Yangon lufthavn står en chauffør klar til at køre dig til dit hotel. Du har resten af dagen på egen hånd til at udforske byen. Yangon er et unikt møde mellem fortid og nutid. Pulsen er rolig, smilene sidder løst og overalt mødes du af eksotiske dufte fra de mange gadekøkkener og synet af de gamle bygninger fra kolonitiden. Byen har på grund af den frodige tropiske vegetation, de mange dejlige parker og smukke søer fået tilnavnet Østens Have. Tag til Sakura Tower hvorfra du kan opleve Yangon lidt fra oven og måske forkæle dig selv med et måltid i restauranten på 22. etage – der venter dig en smuk udsigt over byen.
Dag 3: Yangon: Lokale markeder & kulturoplevelser
I skæret af solens første stråler starter du denne morgen med en anderledes byrundtur. Sammenlignet med andre asiatiske storbyer er Yangon en by med begrænset trafik, og det er derfor oplagt at udforske byen til fods, og se hvordan livet udspilles på fortove, pladser og gadehjørner. Overalt bliver du mødt af eksotiske dufte fra de mange gadekøkkener. På byens fiskemarked ved Yangon floden og de omkringliggende markeder, venter der dig en anderledes oplevelse, som de færreste turister ser på denne tid af døgnet. På markederne kan du se hvordan fiskene og diverse grøntsager bliver klargjort til dagens handel. Vi kan anbefale at du prøver den lokale specialitet Mohinga - en mild fiskesuppe med nudler og kiks. Måske vil du også se nogle af byens munke passere forbi i håb om at modtage mad-donationer til de næste dage. Munkene lever primært af donationer fra landets indbyggere, og nyder derfor godt af den særlige betydning de har i dette religiøse land. Du afslutter den fantastiske morgenvandring på dit hotel ved 09:30 tiden, med en dejlig morgenmad, såfremt du ikke har spist dig mæt i lokale specialiteter i løbet af morgentimerne. Resten af dagen kan du opleve andre af byens seværdigheder på egen hånd. Vi anbefaler et besøg ved den Sagnsombundne Shwedagon pagode som er blandt verdens største og mest imponerende. Den 2500 år gamle pagode er næsten 110 meter høj og er belagt med op imod 60 ton guld. Det er en magisk oplevelse at se, hvordan pagodens farver, udtryk og stemning ændres i løbet af dagen. I de tidlige morgentimer ser pagoden blændende smuk ud i lyset fra solens stråler, der fanger de guldbelagte stupaer, mens pagoden sidst på dagen, når tusmørket langsomt erstatter solens stråler, næsten får et magisk udtryk i de gyldne stupaers fortryllende skær. Her er plads til fordybelse og stilhed, når roen har sænket sig. (M)
Dag 4: Rejs videre på egen hånd
Idag forlader du landet hovedstad og rejser videre rundt i Myanmar på egen hånd. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på et guesthouse eller budget hotel

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Januar - April

Prisen er inklusiv

Prisen er eksklusiv

  • Visa
  • Udflugter
  • Transport
  • Mad/drikke
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Myanmar (Burma) er pt. lukket for indrejse

Da Udenrigsministeriet fraråder al indrejse til Myanmar (Burma), kan vi desværre ikke tilbyde at hjælpe med at arrangere rejser til landet, førend situationen ændrer sig.


Du kan altid se Udenrigsministeriets hjemmeside for updates vedrørende indrejse til Myanmar (Burma) og på vores sider på Facebook og Instagram kommer vi ligeledes til at give besked, så snart rejser til Myanmar (Burma) igen er muligt.


Til top