Søg
Søg
Myanmar
Myanmar (Burma)
Inle Lake, Myanmar
Inle Lake, Myanmar
Inle Lake, Myanmar
Myanmar: Inle Lake - Mandalay
Inle Lake, Myanmar
Myanmar

På egen hånd - Myanmar (Burma)

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 28 dage

Rejs op til 28 dage i Myanmar. Landet er en skattekiste af store naturoplevelser, smukke kulturelle seværdigheder og en gæstfri befolkning, der bare ligger og venter på at blive åbnet.

Bestil dine flybilletter til Myanmar (Burma) igennem Jysk Rejsebureau, og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Myanmar. De kan arrangere din rejse sådan, at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse såsom minimering af transfer tid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Myanmar/Burma her
Få mere information og fakta om Myanmar (Burma)

Sæson

Myanmar (Burma) har tropisk monsunklima, og der er derfor varmt hele året. Den køligste og behageligste tid at besøge Myanmar er fra midt i oktober frem til slutningen af februar. Regntiden er fra maj til først i oktober, hvor det kan være vanskeligt at bevæge sig omkring i de fjernereliggende egne med ringe infrastruktur. Går turen derimod til Yangon, Bagan, Mandalay og Inle Lake er regntiden ingen hindring, men medbring paraply og regntøj. Lige efter regntiden i oktober/november ligger rismarkerne som store grønne tæpper foldet ud over det centrale Myanmar, og floderne bugner af liv.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Myanmar er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Myanmar kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 7.795,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er afhængig af afrejsetidspunkt og pladssituation. Tilbuddet er sammensat som inspiration - kontakt Jysk Rejsebureau og få skræddersyet din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet København - Yangon t/r
  • Lufthavnstransfer
  • 2 overnatninger på hotel i Yangon.

Prisen er eksklusiv

  • Visa
  • Udflugter
  • Transport
  • Mad/drikke
  • Lommepenge
  • Drikkepenge
  • Forsikringer
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.495,-
kalaw - myanmar

Kalaw Trekking

Kalaw området i den spektakulært smukke Shan Stat danner - med den lidt køligere luft, de frodige bakker og et rigt kulturliv - de perfekte rammer til trekking.

Varighed: 4 dag
fra: 2.495,-
Bagan - Myanmar

Luftballon over Bagan

Få en anderledes og helt uforglemmelig oplevelse når du fra en luftballon ser solen stå op over Bagans tempelområde.

Varighed: 1 dag
fra: 3.295,-

Shan staten, Hsipaw og Goteik-viadukten

Oplev Shan statens smukke natur og små maleriske byer. Nyd stemningen, det langsomme tempo og minoriteternes spændende kultur.

Varighed: 3 dage

Gratis rejseforedrag

Myanmar: 03-06-2019 18:00:00 : 12108
Aarhus
3. juni 2019 kl. 18:00

Myanmar

Myanmar: 06-11-2019 18:00:00 : 13528
Aarhus
6. november 2019 kl. 18:00

Myanmar

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: