1 dag
Ekskl. fly
Fra 795,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Denne mountainbiketur er til dig, der ikke har tiden til at deltage i cykelture af længere varighed, men som alligevel ønsker at opleve både spænding og eventyr på to hjul. Med en fantastisk udsigt over Kathmandu dalen vil du undervejs passere et varieret landskab og opleve smukke, traditionelle landsbyer.

Få information og fakta om Nepal her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Nepal her

Bedste rejseperiode

Det er ideelt at besøge Nepal fra slutningen af september til og med november, hvor luften er klar, og udsigten fra bjergene er bedst. Fra marts til midt i maj er vejret også fint, men luften er knap så klar som i efteråret. Til gengæld kan du i foråret nyde frodigheden og specielt smukke rhododendron, som blomstrer på bjergskråningerne på denne tid af året.

Vintermånederne er kun at anbefale for rutinerede trekkere eller dem, der vil nøjes med at besøge lavlandet, da vintermånederne kan være særdeles kolde i bjergene. Om sommeren anbefaler vi at rejse i området Mustang, som ikke er stort berørt af monsunregnen.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Nepal er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Nepal kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
Tidligt om morgenen efter morgenmaden cykler vi fra Thamel bydelen i Kathmandu mod Tinpiple. Herefter sættes kursen mod landsbyen, Jhor. Vi cykler off-road det meste af vejen, hvor vi har en smuk udsigt over Kathmandu dalen. Når vi når til Jhor, nyder vi vores medbragte madpakke. Efter en god frokost cykler vi igen off-road gennem et meget varieret landskab. Sådan fortsætter vi, indtil vi når til landsbyen, Tokha. Efter et stop i Tokha går turen igen tilbage til Thamel, hvor vi startede. Det tager cirka 2 timer at cykle fra Tokha til Thamel. (F)

Bemærkninger

Bemærk, at deltagelse på mountainbiketuren er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne dagstur kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Små grupper med maksimum 8 personer.

September - november og marts - april

Pakkeliste

 • Komfortabelt tøj at cykle i
 • Praktiske sko/sandaler
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Personlig rejseforsikring

Prisen er inklusiv

 • Frokost
 • Engelsktalende guide
 • Lån af cykel og cykelhjelm

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge til guiden
 • Rejseforsikringer

Prisbemærkning

I Nepal er det god skik at give guiden drikkepenge efter endt tur.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i en lavsæsons pris. Reservationer i højsæsonen (fx forår og efterår) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top