KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Annapurna regionen i Nepal er som skabt til uforglemmelige vandreture. Pletvist afslører den hvide sne, at den gemmer på storslåede bjergtoppe. Luften er frisk og ren, himlen er blå, og de charmerende, lokale tehuse åbner gæstfrit døren for overnattende trekkere.

Viser 4 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal og Maldiverne

Trekking i Nepal og afslapning på Maldiverne

Nepal og Maldiverne giver den skønneste kombination af rejsedestinationer. Oplev kulturelle Kathmandu og det storslåede Himalaya i Nepal. Ferien slutter i Maldiverne på liggestolen ved de kridhvide strande og med snorkelmasken på i det azurblå vand.
Læs mere
20 dage
FEBRUAR - MAJ
fra 29.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Annapurna Base Camp

Annapurna Base Camp trek

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Dette turforslag tager dig til Annapurna Base Camp - et af Nepals smukkeste trekkingture. Undervejs kan du nyde den imponerende natur i Himalaya og Nepals fantastiske kultur.
Læs mere
18 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau til Nepal med familien

Med familien i Nepal

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10% Dette rejseforslag er specielt designet til aktive familier, hvor I både er på trek i Nepals smukke bjerge, får store dyroplevelser i Chitwan Nationalpark og kommer helt tæt på den særlige nepalesiske kultur.
Læs mere
17 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 18.995,-
fra 17.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på trek rundt om Manaslu

Trek rundt om Manaslu

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Trek rundt om verdens ottendehøjeste bjerg, Manaslu. Det er en smuk vandretur, der fører dig ad historiske handelsstier og gennem nogle af Himalayas mest betagende landskaber. Undervejs bor du på små tehuse i lokale bjerglandsbyer og får et unikt indblik i indbyggernes dagligdag.
Læs mere
19 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - APRIL
fra 21.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top