Her ser du de studierejser vi kan tilbyde med tog.

Viser 9 oplevelser

Studietur til Hamborg, Tyskland

Tyskland - Hamborg

Hamborg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer. Her finder du museer og udstillingssteder, shoppingkvarterer og et farverigt natteliv med teatre, restauranter, kasinoer, barer og diskoteker. Kort sagt er Hamborg en energisk storby, der byder på mange forskellige oplevelser.
Læs mere
4 dage
fra 1.298,-
Med bus

Milano - Det bæredygtige valg

At rejse med tog kan være en fantastisk oplevelse i sig selv og på denne studietur er selve togstrækket en stor del af rejseeventyret. I passerer Alperne via et af verdens smukkeste jernbanestræk og ankommer til det nordlige Italien med vilde udsigter til gletsjere og bjergtoppe. I Milano mødes Italiens fascinerende historie med en moderne by i rivende udvikling – en oplagt destination for en studierejse.
Læs mere
5 dage
fra 5.295,-
Med tog og fly
Studietur til Bruxelles, Belgien

Belgien - Bruxelles

I hjertet af Bruxelles ligger Grand Place, der uden tvivl er Europas smukkeste plads. Rundt om Grand Place finder I museer, arkitektoniske skatte og diverse mærkværdigheder, der vil være oplagte seværdigheder på en studierejse.
Læs mere
6 dage
fra 2.128,-
Med bus
Det er nemt at komme rundt i Berlin med offentlig transport

Berlin - Det bæredygtige valg

Med lærerig historie og spændende kultur er Berlin en oplagt destination for en studierejse. Tysklands hovedstad nås nemt med tog fra Danmark og byen har en spændende bæredygtig profil. Berlin er kendt for at være inklusiv og nytænkende, og rundt i byen gemmer der sig interessante oplevelser som markeder med lokale varer og byhaver anlagt på gamle flyvepladser.
Læs mere
5 dage
fra 2.195,-
Med tog
Studietur til Berlin, Tyskland

Tyskland - Berlin

Berlin er med sine ca. 3,5 mio. indbyggere den største by i Tyskland og samtidig landets hovedstad. Byen er ikke kun kendt for dens vigtige del i historiebøgerne og anden verdenskrig, men også for dens kultur, musik, arkitektur, de mange forskellige bydele, markeder, museer, kunst og natteliv. Der er højt til loftet i Berlin og man føler sig bestemt velkommen!
Læs mere
4 dage
fra 1.363,-
Med bus
Amsterdam er kendt for mange kanaler og endnu flere cykler

Amsterdam - Det bæredygtige valg

Amsterdam konkurrerer ofte med København om at være verdens mest cykelvenlige hovedstad. Overalt i Amsterdam møder I byens indbyggere til og fra dagens aktiviteter på deres cykel, og byen har masser af grønne oaser foruden dens mange klassiske seværdigheder.
Læs mere
5 dage
fra 1.995,-
Med tog
Stuietur til Amsterdam, Holland

Holland - Amsterdam

Amsterdam, der med sine godt 800.000 indbyggere er Hollands største by, er fyldt med charme døgnet rundt. Om I er til museer, historie, kunst, mad og vin eller bare at gå rundt og mærke den afslappede stemning, så er her masser af muligheder.
Læs mere
4 dage
fra 1.399,-
Med bus
Studietur til Budapest, Ungarn

Ungarn - Budapest

Ud over byens livlige centrum med et rigt caféliv byder Budapest på skønne parker, høje kirkespir, lækre kurbade og ikke mindst den majestætiske flod, Donau, som løber gennem byen. Budapest er en overset perle, som rummer et hav af spændende overraskelser og oplevelser.
Læs mere
5 dage
fra 1.490,-
Rom - Det bæredygtige valg

Rom - Det bæredygtige valg

Alle jernbanespor fører til Rom! Tag toget ned gennem Europa og ankom veludhvilet med nattog til den Evige Stad. Rom byder på tusinder af års historie, en fantastisk atmosfære og noget af Italiens bedste mad. Det er ingen udfordring at fylde en studietur til Rom ud med kultur og oplevelser.
Læs mere
5 dage
fra 4.295,-
Med tog og fly
Til top