Op til 90 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 8.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Argentina igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Argentina. De kan arrangere din rejse så flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Argentina her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Argentina her

Bedste rejseperiode

Ønsker du at rejse på tværs af Argentina, så er det bedst at tage dertil i den argentiske sommer fra november-april. I denne periode skal du være forberedt på, at der er ekstra varmt og fugtigt i den nordlige del af Argentina.
Rejser du i stedet til Buenos Aires og/eller Iguazú-vandfaldene (og dermed ikke den centrale/sydlige del af Argentina), så er den bedste rejseperiode marts-november.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Argentina er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Argentina kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt, derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Buenos Aires, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, vil der være én til to mellemlandinger undervejs.
2. dag: Ankomst Buenos Aires
I Buenos Aires Airport kan du nemt skaffe en taxi til dit hostel. Her har du to overnatninger.
3. dag: På eventyr i Buenos Aires
Du har hele dagen foran dig. Buenos Aires rummer et hav af muligheder. Jysk Rejsebureau anbefaler, at du tager på en guidet cykeltur rundt til byens mange seværdigheder. Ellers kan du også give dig i kast med tango- eller spanskundervisning. Tag en snak med din rejsekonsulent om mulighederne (M)
4.-? dag: Afrejse Buenos Aires - på videre eventyr i Sydamerika
I dag kan du vælge at booke et par ekstra dage i Buenos Aires eller fortsætte din rejse rundt i Argentina. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på hostel i cormværelse i Buenos Aires

Det er muligt at opgradere til privatværelse på hostel. Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Der findes masser af flykombinationer, som Jysk Rejsebureau kan være behjælpelig med. Se et udvalg nedenfor (- flystrækning, / ophold, // rejse over land):
 • Danmark - Buenos Aires // Iguazú - Danmark
 • Danmark - Iguazú // El Calafate - Danmark
 • Danmark - Buenos Aires / Buenos Aires - Ushuaia // Salta - Danmark
Dette er blot et udvalg af priser/flymuligheder for rejser til Argentina. Ring ind og hør om flere priser/flymuligheder.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

November - marts

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Evt. guidebog

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark-Buenos Aires t/r (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top