Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Sydaustralien er brandvarm, knastør og spækket med fede oplevelser. Mange af oplevelserne findes i den smukke storby Adelaide, hvor stemningen er afslappet og den australske BBQ ligger klar på grillen. I South Australia skal du smage den lokale vin og se den vilde natur på blandt andre Fleurieu Peninsula eller Kangaroo Island. Sidstnævnte har et fascinerende dyreliv med nuttede sæler, piggede myrepindsvin og naturligvis vilde kænguruer.

Viser 7 oplevelser

Koala med sin unge

Familierejse til Australien og Thailand

Nyd friheden i jeres egen autocamper langs Australiens sydkyst. Her venter et rigt dyreliv, fantastisk natur og hyggelige byer. Slut af med en afslappende ø-ferie i skønne Thailand, hvor de hvide sandstrande venter.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 32.195,-
fra 16.895,-
Tag med på togrejse gennem Australien

Med tog gennem Australien

At rejse med tog er en unik mulighed for at opleve et land på en anderledes måde. Du slipper for selv at sidde bag rattet, og kan i stedet læne dig tilbage og nyde landskabet suse forbi.
Læs mere
17 dage
HELE ÅRET
fra 44.995,-
Oplev den ultimative frihed i en camper i Australien

Den ultimative rejse Down Under

Oplev fantastiske Great Ocean Road og Kangaroo Island. Spis som en lokal i Melbourne. Cruise gennem outbacken i din egen 4WD-camper. Udforsk smukke Sydney. Bo på en lokal farm ved Atherton Talblelands. Gå på jagt med aboriginere i verdens ældste regnskov og snorkel på Great Barrier Reef - den ultimative rejse down under!
Læs mere
26 dage
HELE ÅRET
fra 40.995,-
På Kangaroo Island er der muligheder for at opleve masser af vilde kænguruer

Sydney, Tasmanien & Great Ocean Road

Oplev det bedste af det sydlige Australien: De fantastiske storbyer Sydney og Melbourne, vingårde, kænguruer og koalaer, naturoplevelser, vandring, badeferie, bjerge og noget af landets bedste madkultur.
Læs mere
24 dage
NOVEMBER - MARTS
fra 25.995,-
Outback, Australien

Outback & East Coast

Den ultimative Australien rejse for backpackere. Først en 17 dages tur fra Darwin ned gennem Australien til Melbourne. Derefter et buspas hele vejen til Cairns, så du i eget tempo selv kan oplevelse den australske østkyst.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 26.495,-
Working Holiday, Australien

Working Holiday i Australien

Kombinér din ferie i Australien med et arbejdsophold og kom helt tæt på den australske kultur. Dette rejseforslag giver dig en flybillet med 12 måneders varighed, working holiday visum og 2 overnatninger på hostel.
Læs mere
Op til 12 måneder
HELE ÅRET
fra 13.695,-
Det er nemt, at rejse på egen hånd i Australien

Rejs på egen hånd i Australien

Få en god begyndelse på din rejse Down Under med denne startpakke i Australien. Vi sørger for de to første overnatninger på et centralt beliggende hostel, så du får en god start på rejsen i Australien.
Læs mere
Op til 90 dage
HELE ÅRET
fra 9.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top