3 mdr.
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 35.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor I skal besøge Favelaerne, se den store Jesusstatue og prøve kræfter med surfing på surf camp ved Macumba Beach. I rejser derefter videre på egen hånd i Brasilien og til Iguazu vandfaldene. Fra den argentinske side af Iguazu flyver hele gruppen videre til Buenos Aires, hvor I skal lære at danse tango, inden I rejser tværs igennem landet via Andesbjergene til Chile. Fra hovedstaden Santiago de Chile flyver I videre til San Pedro de Atacama-ørkenen. Her tager I på jeeptur til Bolivia gennem verdens største saltørken, Salar de Uyuni. I rejser videre i Bolivia på egen hånd med mulighed for blandt andet at besøge den imponerende og vilde Amazonasjungle. Fra La Paz i Bolivia flyver I sammen til Cusco i Peru, hvor I skal på den verdensberømte trekkingtur til den imponerende Inka ruin, Machu Picchu.

Unikt backpacker-koncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget, du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores samarbejdspartnere


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

BRASILIEN

1-4. dag: Ankomst til Rio de Janeiro
Ved ankomst til Rio de Janeiro bliver I afhentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i tre nætter.(M)
2. dag: Favela dagstur
Rio er blandt andet kendt for de mange slumområder, som lokalt bliver omtalt som favelaer. Der lever omkring 1,5 millioner mennesker i favelaerne i Rio, hvilket svarer til hele 23-24% af befolkningen i storbyen. På denne tur oplever I livet i en af favelaerne og kommer blandt andet forbi en skole. I mærker i øjenhøjde, hvordan hverdagen er i et af verdens største og fattigste områder.(M)
3. dag: Big Dude City Tour
Jesusfiguren over Rio er hovedattraktionen på denne byrundtur. På dagen oplever I Rios flotte strande, Tijuca National Park, som er kendt for grøn og frodig regnskov, og tager derfra videre op til Jesus-statuen, hvor I nyder en fantastisk udsigt ud over byen.(M)
4-8. dag: Surf Camp ved Macumba Beach
Det er nu tid til at lære at surfe. I bliver hentet på jeres hostel i Rio og kørt ud til den mere isolerede strand, Macumba Beach, hvor I vil blive indlogeret på jeres surferhostel. Der vil under surfopholdet være inkluderet tre surflektioner samt alt surfudstyr til alle dage, også når der ikke er undervisning. I har dermed rig mulighed for at øve balancen på boardet. Det er en fed følelse, når I fanger bølgen, kommer op at stå på boardet og suser ind mod stranden.(M)
8-22. dag: På egen hånd i Brasilien med Jysk Rejsebureau i ryggen
Brasilien er stor, og det er ikke muligt at opleve hele landet, men det er muligt at opleve mange at de største highlights. Syd for Rio ligger det smukke område, Paraty. Her findes lækre strande og flotte øer omgivet af frodig regnskov. I kan herfra tage en bus til Campo Grande og videre til området Bonito. Bonito er blevet verdensberømt for sin økoturisme og smukke natur. Tag til Gruta Azul, en cirka 200 meter dyb grotte, eller besøg Abismo Anhumas, hvor I kan rapelle 72 meter ned i en underjordisk grotte, som ender ved en 80 meter dyb krystalklar sø. Fra Bonito kan I nemt tage videre til Pantanals eksotiske dyreliv. Oplev blandt andet myreslugere, næsebjørne, flodsvin, aber, papegøjer og mange andre spændende dyr. Rejsen i Brasilien slutter ved de imponerende Iguazu vandfald. Iguazu vandfaldene er et af de største naturvidundere på jorden og består af 275 vandfald, hvor nogle af dem er over 80 meter høje. Vandfaldene er placeret i den tropiske jungle ved trevejsgrænsen mellem Brasilien, Argentina og Paraguay. Det anbefales, at I har minimum tre dage her, så I kan se vandfaldene både fra den brasilianske og den argentinske side, da det er to vidt forskellige oplevelser. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Brasilien, for der findes mange flere, og vi kan sagtens hjælpe med yderligere inspiration.
22. dag: Fly fra Iguazu til Buenos Aires
I dag flyver I fra Iguazu i Argentina til hovedstaden Buenos Aires. Vi anbefaler, at I tager den sidste nat ved vandfaldene på den Argentinske side, så der ikke er så langt til lufthavnen.

ARGENTINA & CHILE

1. dag: Ankomst til Buenos Aires, Argentina
Ved ankomst til Buenos Aires bliver I hentet i lufthavnen og indlogeret på jeres hostel i fire nætter.
2-4. dag: Buenos Aires
I løbet af jeres dage i Buenos Aires, skal I på fire forskellige udflugter for at opleve så meget af den spændende hovedstad som muligt. I har en guidet gåtur, en cykeltur, en graffiti-tur og en aften med tango inkluderet. På turene vil I komme forbi flere af Buenos Aires’ seværdigheder. I vil komme forbi den flotte og kendte kirkegård, de La Chacarita, hvor gravene står i små huse over jorden. I vil også besøge det gamle fattigmandsområde med farverige huse, kaldet La Boca. På jeres graffititur vil I komme til at opleve den mere funky side af byen. I skal desuden finde danseskoene frem, da I skal opleve en aften i tangoens tegn. Her vil I modtage undervisning af en professionel instruktør og skal selv ud på dansegulvet. Efter undervisningen er der aftensmad og mulighed for at overvære et ægte argentinsk tangoshow.(M)
5-21. dag: På egen hånd i Argentina og Chile med Jysk Rejsebureau i ryggen
I har nu frihed til selv at udforske Argentinas og Chiles mange kontraster på egen hånd. Jeres hostel i Buenos Aires har en service desk, hvorfra de kan hjælpe jer med jeres videre rejse i Argentina - både busbilletter, flybilletter, aktiviteter og ture. Argentina har meget at byde på f.eks. spanskkursus eller frivilligt arbejde i Buenos Aires. Det unikke dyreliv ved Punta Tombo og Peninsula Valdés. Oplev den imponerende Moreno gletsjer, vandring i Fitz Roy National Park, eller hvad med at udforske de mange søer i kajak ved Bariloche. Argentina er kendt for landets gode vine, og vi anbefaler at tage til vinsmagning på cykel i Mendoza. Det er muligt at tage bussen til Chile via Andesbjergene på en meget smuk vej. Mange regner med, at de skal have en god lang lur på bussen, men når man er fremme, er hukommelseskortet helt fyldt med flotte billeder. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Argentina og Chile, der findes mange flere, og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.
21. dag: Fly fra Santiago de Chile til Calama
I dag flyver I til Calama, og kører videre med bil til San Pedro de Atacama tæt på grænsen til Bolivia. Vi anbefaler, at I ankommer et par dage før til Santiago. Santiago er Chiles største by, så her er masser af museer og parker, som er et besøg værd. Læg også vejen forbi det trendy område, Bellavista, og drik en kop kaffe på en af de mange caféer.

CHILE & BOLIVIA

1-4. dag: Ankomst til San Pedro de Atacama, Chile
Når I lander i Calama, vil I blive hentet i lufthavnen og kørt til jeres hostel i San Pedro de Atacama, hvor I skal bo de næste tre nætter. Glæd jer til ørkenbyen San Pedro de Atacama, hvor der venter fede muligheder for at sandboarde i de store sandklitter eller leje mountainbike og cykle ud i ørkenlandskabet.
4-6. dag: Uyuni saltslettetur
Så er der adventure for alle pengene. I jeep bliver I kørt fra Chile ind i Bolivia via saltsletterne i Uyuni. Det rå landskab i over 4400 meters højde, danner ramme for smukke rejsebilleder. Selv en dårlig fotograf sikrer sig et billede i verdensklasse af dette smukke slettelandskab. I vil på turen komme til at bade i varme kilder, se masser af flamingoer og de store saltsletter, hvor det kan være svært at se, hvor himmel slipper jorden ude i horisonten. Turen slutter i landsbyen Uyuni i Bolivia, hvor I nemt kan finde en bus til jeres videre rejse rundt i Bolivia.(M,F,A)
6-18. dag: På egen hånd i Bolivia med Jysk Rejsebureau i ryggen
I har nu tid til at opleve Bolivia på egen hånd. Start evt. jeres rejse i Bolivia med at tage dybt ind i Bolivias miner ved Potosi, oplev natteliv i Sucre, vinsmagning i Tarija, vandring i Cordillera Real, mountainbike på ”death road” og mød de vilde dyr i Amazonasjunglen ved Rurrenabaque. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Bolivia, der findes mange flere, og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.
18. dag: Fly fra La Paz, Bolivia, til Cuzco, Peru
I flyver i dag fra La Paz i Bolivia til Cusco i Peru. Vi anbefaler, at I kommer nogle dage inden til La Paz, så I kan få en mountainbike tur på ”death road” og ellers opleve verdens højest beliggende hovedstad.

PERU

1-3. dag: Ankomst til Cusco
I bliver hentet i lufthavnen og indlogeret på hostel i to nætter. I har dagene på egen hånd i Cusco. I kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuscos smukke historiske centrum, og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. I finder hyggelige markeder, hvor I bl.a. kan købe frisk frugt, uldtrøjer og udstyr til jeres trekking tur. Dagen inden jeres trek er der informationsmøde om trekket til Salkantay og Machu Picchu, hvor I kan få svar på jeres sidste spørgsmål.
3. dag: Cusco (3.350m) - Mollepata (Start på Salkantaytrekket) - Soraypampa - (3.850m)
I bliver afhentet tidligt om morgenen på jeres hostel i Cusco og kører til Mollepata, som er startsted for trekket. I Mollepata er der mulighed for at købe morgenmad, inden I starter på dagens vandretur til Soraypampa. I dag skal I vandre ca. 19 km. Den første strækning er relativ let og en god opvarmning til de næste par dages trekking. Der vil være fantastiske udsigter over Salkantay- (6.267m) og Humantay- (5.900m) bjergene, som er blandt de højeste i Cordillera Vilcanota bjergkæden. Frokosten nydes i de smukke omgivelser, og der er tid til at slappe lidt af, inden I vandrer det sidste stykke op til lejrstedet for natten i byen Soraypampa. (F,A) Anslået trekkingtid: 6-7 timer Sværhedsgrad: Let - moderat
4. dag: Soraypampa - (3.850m) - Salkantay-passet (4.650m) - Chalhuay (2.900m)
Nyd morgenmaden med udsigt til det smukke landskab og sneklædte bjerge. Herfra går turen til Salkantay-bjergpasset i 4.630 meters højde, en hård 4 timers opstigning. Luften er tynd i disse højder, men udsigten over bjergene er fantastisk. Fra passet går ruten ned igen til Huayracpampa, hvor det er tid til frokost. Efter frokosten venter der 3 timers vandring til lejren i Chalhuay eller Colcapampa. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 9-10 timer Sværhedsgrad: Moderat - hård
5. dag: Chalhuay lejren (2.900m) - La Playa (2.200m) - Santa Teresa (1.700m)
I kan glæde jer til endnu en smuk dag i Andesbjergene. I dag skal I tilbagelægge 15 km. Dagens rute går langs Santa Teresa floden via jungle og vandfald. Frokosten nyder I ved La Playa og fortsætter herefter til lejren i Santa Teresa. I byen kan I nyde et velfortjent bad i de varme kilder (entre ikke inkluderet). (M,F,A) Anslået trekkingtid: 5-6 timer. Sværhedsgrad: Let - Moderat
6. dag: Santa Teresa (1.700m) - Aguas Calientes (2.010m)
Efter morgenmaden krydser I floden og begynder en spændende tur igennem kaffe- og frugtplatanger for at nå Hydro-Electrica. Efter frokost er der tre timers let vandring til markedsbyen Aguas Calientes, hvor I skal overnatte på hostel ikke langt fra Machu Picchu. Her er der mulighed for at tage en svømmetur i byens termiske bade, som gør godt efter fire dages vandring i Andesbjergene. (M,F,A) Anslået trekkingtid: 6-7 timer Sværhedsgrad: Let - Moderat
7. dag: Aguas Calientes (2.010m) - Machu Picchu (2.430m) - Cusco (3.350m)
I dag venter vandreturens helt store højdepunkt; Machu Picchu. Ruinen ligger så godt skjult dybt inde mellem bjergene, at spanierne aldrig fandt den, da de kom hertil. Machu Picchu forblev derfor en velbevaret hemmelighed indtil starten af 1900-tallet. I vil i fire timer blive vist rundt af en engelsktalende guide i den storslåede ruinby, der er udnævnt som et af verdens syv nye vidundere. Efterfølgende har I tid på egen hånd til at udforske de smukke ruiner. Fra Machu Picchu tager I bussen ned til byen Aguas Calientes, der ligger for foden af bjerget. Her kan I spise frokost eller shoppe på markedet ved togstation. Om eftermiddagen går turen med tog til Ollantaytambo og derfra med bus videre til jeres hostel i Cusco. (M)
8-30. dag: På egen hånd i Peru med Jysk Rejsebureau i ryggen
Oplev Amazonas farver, dufte, lyde og spektakulære syn og dyreliv. I Manu Nationalpark finder I et af verdens største antal dyre- og plantearter på ét sted, og derfor er nationalparken blevet anerkendt af UNESCO som verdensnaturarv. I kan herefter besøge én af verdens højest beliggende søer Titicaca-søen, og de flydende sivøer (Los Uros). På sivøerne bor indbyggerne i huse af siv og sejler i sivbåde. På øerne bor ca. 300 efterkommere af Uro-folket og en lang række af de gamle traditioner omkring konstruktion og levevis er bevaret helt frem til i dag. Tag herefter til Colca Canyon, der er en af verdens dybeste kløfter. Her kan I opleve kondorer, der elegant kommer svævende op fra deres natlige ophold i klippesprækker i kløften. Kløften har været beboet i over 2.000 år, og har en spændende historie. Besøg herefter Nazcalinjerne, som er lavet for ca. 2.000 år siden. Linjerne er så store, at de kun kan ses fra en udsigtspost, men skal man have det fulde udbytte, skal man købe en flyvetur over området. Tag herefter til Icas sandklitter hvor I bl.a. kan sandboarde. Besøg herefter Ballestas øerne – også kaldt mini-Galapagos, hvor I kan se fantastisk dyreliv herunder søløver og leguaner. Dette er blot et udpluk af højdepunkter i Peru, der findes mange flere, og vi kan hjælpe jer med yderligere inspiration.
30. dag: Afrejse fra Lima
Jeres rejse slutter og I flyver til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 06-08-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode06.08.24 - 03.11.24 Tilmeldingsfrist09-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode20.08.24 - 17.11.24 Tilmeldingsfrist21-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Ledige pladser Rejseperiode27.08.24 - 24.11.24 Tilmeldingsfrist28-06-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.09.24 - 01.12.24 Tilmeldingsfrist05-07-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
35.995,-
Reserver
Udsolgt Rejseperiode10.09.24 - 08.12.24 Tilmeldingsfrist12-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
Ledige pladser Rejseperiode17.09.24 - 15.12.24 Tilmeldingsfrist19-07-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.01.25 - 06.04.25 Tilmeldingsfrist08-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode14.01.25 - 13.04.25 Tilmeldingsfrist15-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.01.25 - 20.04.25 Tilmeldingsfrist22-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode28.01.25 - 27.04.25 Tilmeldingsfrist29-11-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.02.25 - 04.05.25 Tilmeldingsfrist06-12-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.02.25 - 11.05.25 Tilmeldingsfrist13-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.02.25 - 18.05.25 Tilmeldingsfrist20-12-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.03.25 - 01.06.25 Tilmeldingsfrist03-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode11.03.25 - 08.06.25 Tilmeldingsfrist10-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.03.25 - 15.06.25 Tilmeldingsfrist17-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode25.03.25 - 22.06.25 Tilmeldingsfrist24-01-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode01.04.25 - 29.06.25 Tilmeldingsfrist31-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.04.25 - 06.07.25 Tilmeldingsfrist07-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.04.25 - 20.07.25 Tilmeldingsfrist21-02-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode06.05.25 - 03.08.25 Tilmeldingsfrist07-03-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.05.25 - 17.08.25 Tilmeldingsfrist21-03-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.06.25 - 31.08.25 Tilmeldingsfrist04-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode17.06.25 - 14.09.25 Tilmeldingsfrist18-04-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.07.25 - 05.10.25 Tilmeldingsfrist09-05-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode22.07.25 - 19.10.25 Tilmeldingsfrist23-05-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode05.08.25 - 02.11.25 Tilmeldingsfrist06-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode12.08.25 - 09.11.25 Tilmeldingsfrist13-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode19.08.25 - 16.11.25 Tilmeldingsfrist20-06-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode26.08.25 - 23.11.25 Tilmeldingsfrist27-06-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode02.09.25 - 30.11.25 Tilmeldingsfrist04-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode09.09.25 - 07.12.25 Tilmeldingsfrist11-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode16.09.25 - 14.12.25 Tilmeldingsfrist18-07-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
35.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Rio de Janeiro // Iguazu - Buenos Aires // Santiago de Chile - Calama // La Paz - Cuzco // Lima - København (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture, dog ikke på Salar de Uyuni
 • Måltider ifølge program
 • Online infomøde inden afrejse
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Brasilien
 • Afhentning i lufthavnen i Rio de Janeiro
 • 3 overnatninger på hostel i Rio de Janeiro
 • Faveladagstur
 • Big Dude City Tour
 • 5 dages surf camp Macumba Beach
Argentina
 • Afhentning i lufthavnen i Buenos Aires
 • 4 overnatninger på hostel i Buenos Aires
 • Tango Night Experience, Buenos Aires
 • Cykeltur, Buenos Aires
 • 2 guide gåture, Buenos Aires
Chile
 • Afhentning i lufthavnen i San Pedro de Atacama
 • 3 overnatninger på hostel i San Pedro de Atacama
Boliva
 • 3 dages tur til saltørkenen Salar de Uyuni, Bolivia med spansktalende chauffør
Peru
 • Afhentning i lufthavnen i Cuzco
 • 3 overnatninger på hostel i Cuzco
 • 5 dages Salkatay trek til Machu Picchu

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der, ikke er nævnt i programmet
 • Salar de Uyuni entrebillet, Bolivia (ca. 5 USD)
 • Lagoon entrebillet, Salar de Uyuni, Bolivia (ca. 22 USD)
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top