3 uger
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 19.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Grupperejsen starter med to dage i hovedstaden Kathmandu med hektiske gader og smukke templer. Her har I mulighed for at udforske byens hinduistiske og buddhistiske templer, tage på cykeltur, riverrafte og meget mere. I vil desuden blive sat i kontakt med vores servicekontor i Kathmandu, som kan give jer sparring og råd til jeres kommende trekkingtur.

Efter Kathmandu sætter I jer på lokalbussen mod det smukke Langtang trekkingområde. Her venter jer et fantastisk vandreeventyr de næste ni dage sammen med en lokal bjergguide. Turen starter med, at I vandrer gennem små landsbyer og grønne risterrasser. Langsomt bevæger I jer længere ind i bjergene, og I vil snart befinde jer i det slående smukke Himalaya med sine sneklædte tinder. Langtang var tidligere et af de mest yndede områder for trekkingturismen, men efter jordskælvet i 2015 – som ramte Langtangområdet særligt hårdt – har der været et markant dyk i antallet af turister. Alle stier og tehuse er igen fuldt operationelle, men området har endnu ikke fået turisternes opmærksomhed. Det gør, at I kan nyde et af landets fineste trekkingområder i ro.

Efter trekkingturen går jeres rejse via Kathmandu og videre til Chitwan nationalpark. Her venter tre dage med fantastiske natur- og dyreoplevelser. Chitwan er Nepals mest kendte nationalpark, der ligger i det tropiske lavland på grænsen til Indien. I parken kan I opleve Nepals jungle og et spændende dyreliv – blandt andet Østens største bestand af indiske pansernæsehorn. Derudover har I chancen for at se langur-aber, over 270 eksotiske fuglearter, mere end 100 arter af tropiske sommerfugle og diverse hjortearter. Har I heldet med jer, er der også mulighed for at støde på tigre, læbebjørne, leoparder, krokodiller og vilde elefanter.

Herefter vil I have tid på egen hånd, hvor I selv bestemmer, hvad I gerne vil opleve. Vores servicekontor kan hjælpe jer med at planlægge aktiviteterne. I kunne tage på raftingtur, bungyjumpe fra 164 meters højde, køre mountainbike i bjergene, paraglide i Pokhara, tage på yogakursus eller hvad med et klosterophold?

Unikt backpackerkoncept hos Jysk Rejsebureau
 • Grupperejse for unge backpackere
 • Frihed til at backpacke på egen hånd
 • Muligheden for at dele oplevelserne med de andre i gruppen
 • Bestem selv hvor meget du vil rejse sammen med gruppen
 • Flybilletter, ankomstpakker og udvalgte ture er altid inkluderet
 • Infomøde før afrejse med praktisk information og rejseinspiration
 • Få hjælp på din rejse via vores servicecentre


Hjælp inden, under og efter rejsen fra din rejsekonsulent
 • Rådgivning undervejs på rejsen via mail og telefon
 • Døgnbemandet nødtelefon under rejsen
 • Rådgivning om rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Rådgivning om din billet ved f.eks. ændringer, afbestilling osv.
 • Rådgivning om visumprocedurer
 • Rådgivning om realistisk rejsebudget
 • Rabat på udstyr og guidebøger og mulighed for at leje en rygsæk for 100 kr. pr. måned


Dagsprogram

Fold program ud

NEPAL

1-3. dag: Ankomst til Kathmandu
Når I ankommer til lufthavnen i Kathmandu bliver I hentet og kørt til et guesthouse, hvor I skal overnatte de næste to nætter. I bliver desuden udstyret med et bykort, så I kan udforske storbyen, Kathmandu. Husk at medbringe cirka 50 USD i kontanter til nepalesisk visum, der udstedes direkte i lufthavnen.
2. dag: På egen hånd i Kathmandu og infomøde om jeres trekkingtur
I dag har I tid på egen hånd til at udforske Kathmandu. Nepals hovedstad emmer af spændende historie og kultur, og en gåtur i byens små gyder og stræder er en oplevelse for alle sanserne. Gaderne vrimler med køer, bedeflag, alverdens dufte, de lokale på deres daglige færden, scootere der kører i alle retninger og en unik kombination af kaos og ro på samme tid. Når I vandrer i Kathmandus gader, er det oplagt at lade vejen gå forbi Durban Square, som er området for det gamle royale palads, hvor du finder et utal af smukke templer. Besøg Nepals største buddhistiske stupa Boudanath, hvor øjet bliver fanget af den imponerende størrelse, men også af de hundredvis af farverige bedeflag der blafrer i vinden omkring stupaen. Et andet spændende stop er Nepals vigtigste hindu-tempel Pashupatinath, her kan I overvære ligbrændinger ved flodbredden og møde de hellige hindumænd – saddhuer. Slut jeres rundtur af ved Swayambhunath, også kaldet abetemplet, der med sin beliggenhed på toppen af en bakke, giver jer en fantastisk udsigt over Kathmandudalen. Om eftermiddagen vil der være et infomøde på vores servicekontor omkring jeres trekkingtur, hvor I vil møde jeres bjergguide, og I vil have mulighed for at få hjælp til at få købt det sidste udstyr.
3. dag: Kathmandu til Dhunche
I dag kører I fra Kathmandu til Dhunche med lokal transport. Nyd de smukke udsigter og det lokale liv ud af bussens vinduer mens I passerer terrassemarker og små lokale landsbyer. Ved ankomst checker I ind på jeres tehus. Overalt i Nepals bjerge ligger tehuse. Det var, og er, steder hvor bærere, rejsende og handelsfolk boede og spiste under meget simple forhold. I dag er mange tehuse blevet renoveret, og standarden er blevet højere. Men det er stadig simpel indkvartering og ikke luksus. Indkvartering er i fællesrum, og der er fælles toiletforhold. Køretid: 7 timer med lokal bus. Højde: Dhunche 1960 m.
4. dag: Dhunche til Thulo Svabru
Dette er jeres første dag med trekking. Den første time vandrer I langs den brusende Trishuli-flod. Undervejs nyder I flere gange den flotte udsigt over Langtang-området og de tibetanske bjerge. Fra Bharkhu forlader I vejen og begynder opstigningen mod Thulo Syabru, og undervejs ser I æbleplantager og nåleskov. Stien går hovedsageligt opad, men er ikke stejl. Når I er kommet forbi et par små lokale landsbyer, ankommer I til Thulo Syabru. Anslået trekkingtid: 5 timer. Højde: Thulo Syabru, 2250 m.
5. dag: Thulo Syabru til Lama Hotel
Dagen begynder med en længere nedstigning indtil, I når en hængebro, som giver jer mulighed for at krydse Langtangfloden. Stien går gradvist op ad den næste times tid, og I vil få et glimt af Langtangbjergkæden. Herfra går stien stejlt ned til Pairo Besi, som er en lille landsby, der befinder sig ved Langtangflodens bred. Turen fortsætter langs floden og gennem tæt skovbevoksning. Dagens sidste stræk er op ad en lang, stejl trappe til Lama Hotel, hvor I sover for natten. Anslået trekkingtid: 6 timer. Højde: Lama Hotel, 2340 meter.
6. dag: Hotel Lama til Langtangdalen
Dagens vandretur går via Ghore Tabela til Langtang Valley. Undervejs kan I glæde jer til at opleve den fantastiske udsigt til Langtang Lirung på vejen. Området er stærkt influeret af den tibetanske buddhisme, så I trekker forbi vandmøller, bedemøller, stupaer og hellige stentavler med buddhistiske inskriptioner. Stien fortsætter med let stigning, og dalen åbner sig op, mens I passerer et par midlertidige bosættelser, som bliver brugt af hyrder, der bringer deres dyr op til højlandet for at græsse i sommermånederne. Anslået trekkingtid: 6 timer. Højde: Langtang, 3430 meter.
7. dag: Langtang dalen til Kyanjin Gompa
Stien stiger gradvist, mens I passerer de små landsbyer, marker med yakokser, stupaer og bække indtil, I når frem til landsbyen Kyanjin. Dagens trek er kort, og giver jeres krop tid til at akklimatisere samt tid til at udforske området. Der er fantastiske dramatiske omgivelser med snedækkede tinder i alle retninger. Herfra har I panoramaudsigt til bjergene Dorje Larpa, Langtang Ri, Langtang Lirung og mange andre. I kan besøge byens kloster og den lokale ostefabrik, hvis I har lyst. Anslået trekkingtid: 4 timer. Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter.
8. dag: Hviledag i Kyanjin Gomba
Dagen er en såkaldt hviledag, men har I lyst og overskud, så kan I bruge dagen på at trekke til Tserko Ri - det højeste punkt på hele trekkingturen. Denne trekkingtur tager en hel dag (8 timer), men belønningen for den hårde tur er den helt magiske og utroligt smukke udsigt. Højde: Kyanjin Gompa, 3837 meter. Højde: Tserko Ri, 4984 meter.
9. dag: Kyanjin Gompa til Lama Hotel
Fra Kyanjin Gomba går I tilbage ad samme rute, som I kom ad. I følger Langtang Khola-floden til Langtang-landsby og herfra videre til Lama Hotel. Anslået trekkingtid: 5 timer. Højde: 2340 meter.
10. dag: Lama Hotel til Syabru Besi
Idag går det igen ned ad bakke, og I følger floden og skoven til Syabru Bensi, hvor I tilbringer den sidste nat på turen. Anslået trekkingtid: 5 timer. Højde: 1467 meter.
11. dag: Kørsel fra Syabru Besi til Kathmandu
Tidligt om morgenen påbegynder I jeres køretur tilbage til Kathmandu i lokal bus. Turen tager ca. 8 timer. Nyd synet af de smukke og dramatiske bjerge på vejen.
12. dag: Kathmandu til Chitwan
Fra Kathmandu går turen med lokalbus til Chitwan National Park. Turen tager cirka 5-7 timer. Ved ankomsten til Chitwan, som er på UNESCO’s verdensarvsliste, vil I blive hentet af en chauffør og kørt til jeres overnatningssted. Her bliver I budt velkommen med et lille informationsmøde omkring stedet og faciliteterne. Efter frokost besøger I den lokale landsby, hvor I også får mulighed for at deltage i et madlavningskursus for at lære at lave de lokale nepalesiske retter. (M,F,A)
13. dag: På safari i Chitwan
Dagen starter ud med en kanotur op ad floden. Det er en af de bedste måder at opleve naturen og dyrelivet på. Der er blandt andet mulighed for at se krokodiller på kanoturen. Herefter vil I gå igennem et område med skov, græssteppe og jungle i nationalparken. En guide ledsager jer og hjælper med at identificere de forskellige fugle-, plante- og dyrearter, I støder på undervejs. Efter frokost kan I vælge at udforske junglen yderligere på en guidet jeepsafari, som går dybere ind i nationalparken, og der vil her være gode chancer for at se nogen af de vilde dyr som næsehorn, bjørne, og hvis I er heldige, en tiger. I kan også vælge at deltage på en spændende cykelrundtur i området, hvis I ikke vil på jeepturen. (M,F,A)
14. dag: Chitwan til Pokhara
Efter morgenmaden køres I til busstationen, hvorfra turen går til Pokhara. Fra Pokhara har I nu tid på egen hånd til at udforske mere af Nepals storslåede natur og adventure-oplevelser. Jysk Rejsebureaus servicekontor i Kathmandu kan hjælpe jer med at arrangere jeres videre rejse. (M)
15-21. dag: På egen hånd med Jysk Rejsebureau i ryggen
Pokhara er en smuk by, der er kendt for den store sø i centrum af byen og Himalayabjergene i baggrunden. Prøv paragliding over Pokhara og få et fantastisk udsyn til bjergene og søen fra luften. Hvis I ikke har fået nok vandring, finder I også mange flotte vandreture i bjergene omkring Pokhara blandt andet til Annapurna Basecamp. Fra Pokhara er det også muligt at tage på flere dages raftingture, hvor I overnatter i telte langs flodbredden. Drømmer I om adventure og adrenalinkick vil et besøg ved naturskønne The Last Resort være oplagt. The Last Resort ligger i bjergene nord for Kathmandu tæt på grænsen til Tibet, og her har I mulighed for at udfordre jer selv med bungyjumping, riverrafting, canyoing og canyon swing. Bliv et par dage i campen med overnatning i de hyggelige telte, så I kan få tid til både afslapning og adrenalin-kicks. I ender tilbage i Kathmandu efter jeres rundrejse i Nepal. Det kan anbefales at bruge lidt tid i den livlige og spændende storby til at se nogle af de seværdigheder, I ikke nåede på jeres første dage i byen og genopleve stemningen i hovedstaden. Det kan også være at kroppen trænger til en omgang forkælelse med dejlig massage eller yogaundervisning. I Kathmandu kan I også få sikret de sidste nepalesiske souvenirs.
21. dag: Hjemrejse fra Kathmandu
Jeres rejse slutter, og I flyver i dag hjem fra Kathmandu til Kastrup Lufthavn i København.

Bemærkninger

Backpacker Adventure rejserne er delt op i tre alderstrin: 18-24 år, 18-30 år og 24-30 år. Hvis du er 24 år, kan du selv vælge, hvilket alderstrin du ønsker at melde dig på. Du kan se hvilke afgange, der passer til din alder, under afrejsedatoer længere nede. Aldergruppeinddelingen er vejledende. Jysk Rejsebureau forbeholder sig retten til at give dispensation til rejsende udenfor de oplyste aldersgrupper, men du skal dog være mellem 18-30 år.

Det er muligt at kombinere denne rejse med andre Backpacker Adventure-rejser eller et højskoleophold. Du kan også vælge at begynde rejsen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd efterfølgende.

Vælger du at kombinere to eller flere rejser, vil du få 500 kr. i rabat pr. rejse samt rabat på de flybilletter, som ikke benyttes.

Har du brug for at vide mere, inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Denne tur vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Vær opmærksom på, at man kun kan have én taske med per 2 deltagere pga. det antal bærere, som er med på trekket. Det er muligt mod ekstra betaling, at få en ekstra bærer med på trekket.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

For at være sikker på, at din sovepose har den rette kvalitet, anbefaler vi, at du køber en med fra Danmark.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 4, maksimum 18 personer

Næste: 15-10-2024
Se alle afrejsedatoer

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Aldersgruppe Pris
Ledige pladser Rejseperiode15.10.24 - 05.11.24 Tilmeldingsfrist16-08-2024 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.10.24 - 11.11.24 Tilmeldingsfrist22-08-2024 AldersgruppeAlder: 24-30 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode18.03.25 - 08.04.25 Tilmeldingsfrist17-01-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode08.04.25 - 29.04.25 Tilmeldingsfrist07-02-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.10.25 - 28.10.25 Tilmeldingsfrist08-08-2025 AldersgruppeAlder: 18-24 år
19.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode21.10.25 - 11.11.25 Tilmeldingsfrist22-08-2025 AldersgruppeAlder: 24-30 år
19.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Kathmandu t/r (inkl. bagage)
 • IYTC ungdomsrabatkort
 • Frihed til at opleve verden på egen hånd med din gruppe
 • Engelsktalende lokalguide på alle inkluderede ture
 • Online infomøde inden afrejse
 • Måltider ifølge program
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden
Nepal
 • Afhentning i lufthavnen i Kathmandu
 • 3 overnatninger på hostel i Kathmandu
 • Lokalbus til og fra Langtangområdet
 • Engelsktalende guide og bærer
 • 8 overnatninger i tehuse undervejs på trek
 • Trekkingtilladelse og nationalparkgebyr
 • Prisen inkluderer desuden dækning af guide og bæreres udgifter til overnatninger, måltider og forsikringer
 • 3 dages tur til Chitwan inkl. engelsktalende guide/ranger i junglen

Prisen er eksklusiv

 • Overnatninger, transport, ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge - det er god skik at give drikkepenge
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Sovepose
 • Drikkevarer
 • Personligt trekkingudstyr
 • Visum til Nepal (købes lokalt ved indrejse)
 • Vaccinationer

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Nepal

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Service Center, Kathmandu, Nepal

Nepal

Jysk Servicecenter Kathmandu ligger centralt placeret i backpacker-bydelen Thamel (tæt ved Kathmandu Guest House, der et af de ældste i byen, så godt at spørge efter det, når man skal finde kontoret) i Nepals hovedstad Kathmandu.


Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top