Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Cuba. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Cuba, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive en del af den.

Viser 9 oplevelser

Børn i Havanas gader

Spanskundervisning og frivilligt arbejde i Cuba

Dyk ned i den cubanske kultur med et intensivt spanskkursus og spændende frivilligt arbejde. Træn dine spanske gloser med de lokale, mens du laver projekter, der bidrager til lokalsamfundet. Glæd dig til en anderledes og givende rejse, som fører dig dybt ind i hjertet af Cuba.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 14.995,-
Che Guevara og biler i Havana, Cuba

Cubas højdepunkter

Oplev det bedste Cuba har at byde på. Denne rejse giver dig alle landets højdepunkter, når turen går til Havana, Viñales, Trinidad og Varadero. Glæd dig til store cigarer, revolutionshistorie, farverige kolonialbyer, cubansk landliv og betagende hvide sandstrande.
Læs mere
13 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 15.995,-
Kuna-stammen på San Blas, Panama

Tæt på kulturen i Cuba og Panama

Dyk ned i to vidt forskellige kulturer på denne rejse, som kombinerer Cuba og Panama. Oplev farverige kolonialhuse, gamle amerikanerøser, tobaksmarker og revolutionshistorie i Cuba, og glæd dig til at udforske Panamakanalen, indfødte stammefolk og lokkende paradis-øer.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 23.995,-
Familie på tur i Havana Cuba

Tre-generationersrejse til Cuba

Denne tre-generationersrejse kombinerer det kulturelle Cuba med afslapning på en lækker badestrand. Her er oplevelser for alle aldre, og I skal ikke tænke på andet end at nyde dette fascinerende land, der helt sikkert vil overraske jer på alle måder.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.995,-
fra 10.495,-
Cigar kvinde i Havana Cuba

Det bedste af Cuba og Mexico

Få det bedste af to vidt forskellige verdener. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være trådt tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie, lækre strande og rig mayakultur. I begge lande byder befolkningen dig velkommen med et smil.
Læs mere
21 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Aktiv rejse i Cuba

Aktiv rejse i Cuba

Oplev den perfekte kombination af kultur, natur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, salsatrin, sand mellem tæerne og ud i naturen på cykel og gåben. Glæd dig til et unikt eventyr.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 21.995,-
Ung i vintagebil i Havana i Cuba

Cuba adventure med andre unge

Glæd dig til et adventure med masser af fart over feltet, når turen går fra vest til øst i Cuba. Du rejser med andre unge og en guide.
Læs mere
17 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 17.295,-
cykel taxi i Havanas gader

Den ultimative rundrejse i det vestlige Cuba

Tag på en guidet og privat rundrejse, hvor du oplever Cubas mest dragende byer tilsat tid i naturen og på stranden. Her får du det klassiske Cuba krydret med aktiviteter og afslapning. Lad en privat guide og transfer tage dig fra sted til sted, mens du nyder Cubas højdepunkter.
Læs mere
13 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.495,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul, Trinidad og strandferie

Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa-strand.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top