Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Cuba. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Cuba, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive en del af den.

Viser 6 oplevelser

Hygge på Malecon i Havana

Tre-generationersrejse til Cuba

Denne tre-generationersrejse kombinerer det kulturelle Cuba med afslapning på en lækker badestrand. Her er oplevelser for alle aldre, og I skal ikke tænke på andet end at nyde dette fascinerende land, der helt sikkert vil overraske jer på alle måder.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 16.495,-
fra 8.695,-
Cigar kvinde i Havana Cuba

Det bedste af Cuba og Mexico

Få det bedste af to vidt forskellige verdener. Du vil opleve det rå, uspolerede Cuba, der giver dig en følelse af at være trådt tilbage i tiden, og du vil møde et Mexico, der er fyldt med historie, lækre strande og rig maya-kultur. Begge steder byder befolkningen dig velkommen med et smil. Velkommen til Caribien!
Læs mere
22 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 22.995,-
Aktiv rejse i Cuba

Aktiv rejse i Cuba

Oplev den perfekte kombination af kultur og aktiviteter i Cuba. Vind i håret, sved på panden, sand mellem tæerne og ud i naturen på hesteryg.
Læs mere
15 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 22.995,-
Ung i vintagebil i Havana i Cuba

Cuba adventure med andre unge

Glæd dig til et adventure med masser af fart over feltet, når turen går fra vest til øst i Cuba. Du rejser med andre unge og en guide.
Læs mere
16 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 17.995,-
cykel taxi i Havanas gader

Klassisk Cuba tilsat natur og strand

Tag på en rejse, hvor du oplever Cubas mest dragende byer tilsat tid i naturen og på stranden. Her får du det klassiske Cuba krydret med aktiviteter og afslapning. Lad en privat guide og transfer tage dig fra sted til sted, mens du nyder Cubas højdepunkter.
Læs mere
12 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 24.995,-
Cykelferie på Cuba

Cuba på to hjul, Trinidad og strandferie

Oplev det vestlige Cuba på to hjul gennem grønne dale, lokale tobaksfarme og utrolige stenhuler. Fra storby til storslået natur. Rejsen fortsætter til Trinidad med indkvartering hos lokale udlejere og slutter ved den skønne Jibacoa-strand.
Læs mere
14 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 19.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top