Tryghedsgaranti ved køb af din rejse i 2021 og 2022 Læs mere
6 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Oplev 6 skønne dage tæt på naturen - og på dig selv. Dagene byder på yoga og vandreture i et uberørt landskab, med græssende får, afvekslende lys, stilhed og det brusende Atlanterhav. Du og de andre deltagere vandrer sammen med en lokal guide i den imponerende natur, nyder et forfriskende dyp i det rene hav og strækker ud og styrker muskler med skøn yoga. Programmet er afvekslende, så du kan være med uanset om du er nybegynder eller erfaren.

Det er muligt at forlænge opholdet på Færøerne med tid på egen hånd, så du kan udforske landets smukke natur på et roadtrip.

Få information og fakta om Færøerne her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Færøerne her

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse til Færøerne året rundt, da hver sæson har hver sin charme. Trods sin isolerede beliggenhed i det nordlige Atlanterhav er klimaet relativt mildt på grund af Golfstrømmen.
Sommerperioden er kendetegnet ved, at der er meget lyst næsten hele døgnet og gennemsnitstemperaturer omkring 10-15 grader.
I vinterperioden ligger gennemsnitstemperaturen omkring frysepunktet, men opleves overraskende mildt.

Vejret på Færøerne er meget omskifteligt, og man kan opleve det unikke at have alle fire sæsoner på én dag.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Færøerne er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Færøerne
Du lander på Færøerne efter cirka to timers direkte flyvning fra Danmark, og der venter dig ved ankomsten en transfer til dit hotel i Tórshavn. Der vil være en velkomstforfriskning på værelset og en hilsen fra værterne. Du har resten af dagen på egen hånd til at udforske Tórshavn.
2. dag: Yoga og mindful vandring
Der vil være morgenyoga på eller ved hotellet før morgenmaden. I løbet af dagen vil der være vinterbadning i Bøur med fokus på udholdenhed og selvdisciplin samt en mindful vandretur over fjeldet til Gásadalur (6 timer, hvor af 2 timer er transport). Du nyder en medbragt madpakke på turen. Du vil være tilbage før aften med tid til aftenyoga inden aftensmaden. (M,F)
3. dag: Morgenyoga og på eventyr i og omkring Tórshavn
Igen i dag vil der være morgenyoga på eller ved hotellet inden morgenmaden. Resten af dagen er til fri afbenyttelse, hvor du f.eks. kan besøge det færøske kunstmuseum, Nordens Hus, svøme i svømmehallen Gundadalur, besøge en af de mange færøske strikkebutikker og prøve en af de hyggelige cafeer. Det er desuden muligt at tilkøbe kajaktur fra i Tórshavn (M)
4. dag: Vandretur til yoga i Velbastaður
I dag er det igen tid til en vandretur. Efter morgenmaden vandrer du sammen med gruppen fra hotellet til Velbastaður, hvor du dyrker yoga og svømmer i et stort vandløb. Du nyder din madpakke nydes på turen, og på vejen tilbage besøger du Kirkjubøur. Når du er tilbage på hotellet, er der igen yogaundervisning inden aftensmaden. (M,F)
5. dag: Mindful vandring og aftenyoga
Dagen står på mindfulness med vandring i de færøske fjelde. Du nyder din medbragte madpakke på turen, og når du er tilbage på hotellet, står den igen på dejlig aftenyoga inden aftensmaden. (M,F)
6. dag: Afrejse fra Færøerne
I dag er der afgang mod Vágar lufthavn og du bliver kørt fra hotellet til lufthavnen. Fra lufthavnen flyver du hjem til Danmark efter et fantastisk ophold på Færøerne. Du kan vælge at forlænge dit ophold med et roadtrip rundt på Færøerne. Dette skal arrangeres når du booker rejsen, og vi hjælper dig gerne med at planlægge ruten. (M)

Overnatninger

5 overnatninger i Tórshavn på Hotel Føroyar eller Hilton Garden Inn

Bemærkninger

Der skal minimum være 10 deltagere på turen for at den gennemføres. Tag kontakt til en rejsekonsulent for at høre mere om afgange og antal af deltagere på turen.

Programmet er afvekslende, og kræver ikke særlige forkundskaber.

Oplys ved bestilling dit niveau indenfor yoga, så programmet kan tilpasses deltagerne.
Tryghedsgaranti

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Dette rejseforslag har faste afrejsedatoer i marts, juli og september. Du kan altid forespørge andre rejseperioder og kortere program.

Gruppestørrelse

Du vil under hele opholdet på Færøerne være en del af en gruppe, som består af 10-15 personer.

marts - november

Pakkeliste

 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde
 • Evt. vejkort
 • Evt. guidebog
 • Træningstøj og sko

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Færøerne t/r (inkl. bagage)
 • Lufthavnstransfer t/r
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 9 timers yoga
 • 7 timers mindful vandring med guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top