22 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 20.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Kerala er indisk på sin helt egen måde. I Fort Kochi, hvor du starter, er stemningen afslappet blandt de fine bygninger fra kolonitiden. Gå en tur på strandpromenaden, nyd de smukke kinesiske fiskenet og sving ind på en cafe, hvor du kan få et glas friskpresset citronsaft med ingefær. Udenfor byen er de smukke Munnar bjerge med fine gamle teplantager og den frodige grønne Periyar nationalpark. Kerala er også kendt for sine backwaters kanaler, som du skal udforske både i kajak og på dækket af din egen husbåd.
Fortsæt til den pulserende storby Bangkok, hvor du har et par dage at udforske byen i. Vi har inkluderet en virkelig god cykeltur, hvor du kommer rundt og ser det ukendte Bangkok inden du skal på 9 dages afslappende øhop til Koh Kood, Koh Mak og Koh Chang.

Få information og fakta om Indien og Thailand
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien og Thailand

Bedste rejseperiode

Indien: Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts. Juni - august er monsun tid.

Thailand: Du kan rejse i dette område af Thailand hele året, men det er regnfyldt fra maj - oktober.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver idag fra Danmark med kurs mod Kochi i Kerala.
2. dag: Ankomst Kochi
Ved ankomst til Kochi hentes du i lufthavnen af din guide. Det tager ca 1-1,5 time at køre til Fort Kochi, allerede undervejs vil du fornemme du er landet i en helt anden kultur. Efter check-in er resten af dagen på egen hånd. Du kan gå en tur langs strandpromenaden og se de berømte kinesiske fiskenet eller slappe af på en cafe med en fantastisk kop te. Vi kan anbefale et besøg på Kashi Art Cafe. (M)
3. dag: Tur til udkanten af Fort Kochi
Du skal i dag med den lokale færge til den modsatte side af strædet ved Fort Kochi. Du bliver hentet af din guide ved ankomst og I går sammen ca. en halv time til området, hvor der findes rismarker og fiskefarme. Du har tid til at kigge dig omkring og få et indblik i lokallivet og måske lære nogle af de lokale fisketeknikker. Du får serveret et lokalt måltid bestående af specialiteter fra egnen, måske med nogle af de fisk du selv har fanget. Sidst på dagen vender du tilbage til dit hotel og kan nyde aftenen i byen. (M)
4. dag: Transfer til din camp i Munnar bjergene
Efter du har fået morgenmad bliver du hentet og kørt til din bjergcamp, der ligger et stykke udenfor Munnar by. Området bugner af smukke teplantager, farvestrålende små byer og smukke vandfald. (M)
5. dag: Dagstrek i Munnar bjergene
Dagen starter med afgang til Munnar by - en mindre indisk by med masser af små butikker og mennesker overalt. Herfra fortsætter du i jeep til startpunktet for dagens trek i en stille og smuk dal i ca 1500 meters højde. Trekket går igennem rhododendron dale, regnskov og rammer Meesapullimala der ligger i ca. 2600 meters højde. Du trekker herfra tilbage til campen. (M)
6. dag: Transfer til Thekkady og Gavi, der ligger ved Periyar tiger reservatet
Du kører i dag til Periyar nationalpark - også kendt som Thekkady på grænsen til Tamil Nadu staten. Efter du har checket ind på det lille guesthouse og nydt en kop te er det tid til en jeep safari. (M)
7. dag: Thekkady - heldagstur
Efter morgenmad skal du på et heldagstrek i skoven, hvor du kan være heldig at få øje på sjældne sommerfugle, fugle, løvehale makakaber, elefanter og indiske bisonokser. Dagen slutter tilbage på dit guesthouse, hvor du overnatter igen. (M)
8. dag: Alleppey - kajaktur
Efter morgenmad bliver du kørt til Alleppey og tjekker ind på dit hotel. Senere på dagen er det tid til en uforglemmelig kajaktur i de små kanaler der forbinder de større backwaters områder. Du kommer tæt på lokallivet og kan se folk der bader, vasker tøj eller vasker op i floden ligesom mange af husene ligger ud til kanalerne. (M)
9. dag: Husbåd i Alleppey
Du skal i dag ombord på din husbåd, som danner rammen om din rejse det næste døgns tid. Slap af på dækket af båden mens landskabet flyder forbi og du bliver forkælet med snacks og mad af dit crew. Ved solnedgang ankrer båden op og du kan nyde stjernehimlen og en dejlig middag på dækket. (M,F,A)
10. dag: Tilbage til Kochi og fly til Bangkok
Efter din overnatning på husbåden bliver du transporteret tilbage til lufthavnen i Kochi, hvor fra du flyver mod Thailand. Vi giver dig en blød ankomst til Bangkok oven på en lang rejse. Du bliver mødt af en chauffør i lufthavnen, og efter at have tjekket ind på dit hotel har du resten af dagen til fri afbenyttelse. Bangkok udgør selve hjertet af Thailand. Her finder du ægte, asiatisk stemning, billig shopping, gode restauranter og et hektisk natteliv. Vi kan varmt anbefale en spændende aftentur rundt i China Town, hvor du kan udforske området og det varierede og overraskende køkken. Oplev området på egen hånd, eller tag med på Flavors of night time Chinatown turen. (M)
11. dag: Bagom Bangkok
Du har hele dagen på egen hånd i Bangkok. Tag på opdagelse i byen, hvor mange spændende oplevelser venter dig. Gå ikke glip af Grand Palace, Wat Po, China Town, Lumpini Park, Chatuchak weekendmarked og en sejltur på klongerne. Har du behov for inspiration, har vi masser af gode forslag til spændende oplevelser. (M)
12. dag: På cykeltur i Bangkok
Turen begynder på Sukhumvit Road soi 26. Du cykler ad smalle gyder til Khlong Toey markedet, gennem Little Chinatown og sejler over floden til Bangkoks jungle - et idyllisk grønt område. (M)
13. dag: Bangkok - Koh Kood
Der er tidlig afgang fra Bangkok med minibus til Trat. Du ankommer til Laem Sok kajen over middag, hvorfra færgen til Koh Kood afgår. Først på eftermiddagen ankommer du til Koh Kood Beach Resort, hvor du kan nyde livet og slappe af i skønne tropiske omgivelser - resortet har en hyggelig og familiær atmosfære. Her tilbringes de næste tre nætter. (M) Hvis der ikke er plads på Koh Kood Beach Resort, bliver du indlogeret på et andet resort af samme standard.
14.-15. dag: Koh Kood Beach Resort
De næste dage står den på ren afslapning på Koh Kood. Koh Kood Beach Resort har en god privat badestrand lige ned til den lille palmeklædte bugt, Klong Mat, der er opkaldt efter den nærliggende fiskerlandsby. Resortets faciliteter inkluderer desuden en dejlig swimmingpool, gratis udlån af kajakker, snorkeludstyr og gratis internetadgang i restauranten. Her serveres et bredt udvalg af gode og billige thai-retter samt seafood og et mindre udvalg af europæisk mad. I restauranten kan du samtidig nyde de spektakulære solnedgange over havet. Resortet har egen dykkershop, der arrangerer kurser og dykning. Hvis vejret tillader det, arrangeres der dagligt ture til en fiskerlandsby og til et vandfald samt picnic ved de nærliggende strande. Alle ture kan bestilles og købes i receptionen. Der er også masser af muligheder for aktiviteter på egen hånd. Trænger du til en pause fra stranden, kan du f.eks. cykle eller trekke til øens kuperede, grønne hjerte. Vejnettet er endnu ikke fuldt udbygget, men det er en god oplevelse at leje en scooter og køre rundt til nogle af de små hyggelige fiskerlandsbyer på øen, hvor du kan købe nyhøstede ananas og vandmeloner. (M)
16.-17. dag: Koh Kood – Koh Mak
Der er afgang kl 09.00 mod den lille ø Koh Mak, som ligger mellem Koh Kood og Koh Chang. Her bor du to nætter på dejligt resort omgivet af palmer og beliggende direkte på stranden. Her er swimmingpool, restaurant, kajakker som kan lånes og cykeludlejning. Nyd dine aftener på terrassen med den enestående solnedgang. (M)
18. dag: Koh Mak - Koh Chang Marine National Park
Idag går turen videre til Thailands tredie største ø Koh Chang. Du skal bo på et dejligt resort på en af øens kendte strande. Tag dig en slentre tur i vandkanten, nyd havet eller slap af i palmernes skygge. Hotellet har en dejlig stor pool og en spa afdeling hvor du kan blive forkælet. (M)
19.-20. dag: Koh Chang på egen hånd
Nyd dine sidste ferie dage på den skønne strand med dejlig seafood eller veltillavet thai mad. Du kan også tage på udflugter på og omkring øen, f.eks. en cykeltur, snorkeltur eller vandretur til et af øens vandfald. (M)
21. dag: Afrejse fra Koh Chang
I dag påbegynder du din hjemrejse til Danmark. (M)
22. dag: Ankomst København
Du lander i Danmark efter et par ugers oplevelsesrig rejse i Indien og Thailand.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Cochin
2 overnatninger på guesthouse i camp ved Munnar
2 overnatninger på guesthouse i camp ved Thekkady
1 overnatning på guesthouse ved Alleppey
1 overnatning på husbåd ved Alleppey
3 overnatninger i Bangkok på guesthouse
3 overnatninger på Koh Kood på resort
2 overnatninger på Koh Mak på resort
3 overnatninger på Koh Chang på resort

Overnatningerne i Indien er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske (med undtagelse af Thekkady, hvor der ikke er andre muligheder). Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller i stedet.

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september

Bemærkninger

På turen i Kerala kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et begrænset engelsk og ikke fungerer som guide.

Børn kan som udgangspunkt fint deltage på denne tur. Men da turen involverer både hiking og kajaktur, er det en individuel vurdering fra din side, hvad dine børn kan klare. Vi anbefaler, at du tager en snak med din rejsekonsulent, hvorvidt denne tur er velegnet til dit barns temperament og fysiske formåen.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus, og forvent derfor at I muligvis kun er to rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. På ø-hop turen i Thailand er I ikke en del af en tur, men overnatter på forskellige hoteller, hvor I selv har muligheden for at udforske øen. Bemærk: På enkelte dagsture kan der være mere end 8 personer på turen.

November - april

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte/pandelygte
 • Evt. lagenpose
 • Evt. egen vandflaske
 • Vandtætte pakkeposer
 • Solcreme
 • Badetøj

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Kochi / Kochi - Bangkok / Bangkok - Danmark (inkl. bagage)
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk i både Indien og Thailand
 • Farmtur med lokal engelsktalende guide i Cochin
 • Dagstrek i Munnar med engelsktalende guide
 • Jeepsafari og heldagstrek i Thekkady med engelsktalende guide
 • Kajaktur i backwaters i Alleppey med engelsktalende kajakinstruktør
 • Husbådstur i Alleppey backwaters
 • Dagsturene Bagom Bangkok og cykeltur i Bangkok med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien og Maldiverne er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum til Indien

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top