Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Japan. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Japan, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 8 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr til fantastiske Japan

Efterår i Japan

Efteråret er med sine behagelige dagtemperaturer en af de smukkeste årstider at besøge Japan. Der er inkluderet fly og overnatninger på lækre hoteller i Osaka, Hiroshima, Kyoto og Tokyo og du har et 7-dages Japan Rail Pass inkluderet.
Læs mere
12 dage
fra 17.995,-
Japan, Hiroshima

Oplevelsesrejse til Japan i efterårsferien

Med behagelige dagstemperaturer er efteråret en af de skønneste og smukkeste årstider at besøge Japan. På denne oplevelsesrejse kan du glæde dig til en fantastisk efterårsferie i nogle af Japans mest interessante byer - Tokyo, Hiroshima, Osaka og Kyoto. Vi har sørget for fly, hoteller og 7 dages Japan Rail Pass, som gør det let for dig at komme rundt i landet.
Læs mere
13 dage
08-10-2023
fra 19.995,-
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

På eventyr i Sydkorea & Japan

Denne rundrejse kombinerer det bedste af Sydkorea og Japan. Oplev moderne storbyer, ældgamle traditioner, fantastiske landskaber og smukke templer.
Læs mere
19 dage
APRIL, MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 22.995,-
Badende sneaber ved Jigokudani Abepark

Kontrasternes Japan

Oplev det kontrastfyldte Japan, hvor pulserende og moderne metropoler står over for yndefuld natur, smukke geishaer og historiske templer. Rejsen er en grupperejse med folk fra hele verden og engelsktalende rejseleder.
Læs mere
12 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 31.995,-
Den store Japan rundrejse

Den store Japan rundrejse

Denne fantastiske rundrejse i Japan kombinerer kultur, natur og vandring med klassiske seværdigheder. Alle overnatninger, udvalgte ture og oplevelser samt et 21-dages Japan Rail Pass er inkluderet i prisen. Herudover får du en skræddersyet rejsehåndbog.
Læs mere
22 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 32.495,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Japan

Det bedste af Japan

Tag på den ultimative rejse til Japan, hvor du bl.a. bor på ryokans og templer. Turen tager dig rundt til de bedste steder i Japan, og du rejser undervejs i egen lejebil og tog.
Læs mere
18 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 28.995,-
Kultur og pilgrimsvandring i Japan

Kultur og pilgrimsvandring i Japan

Oplev pulserende Tokyo, kulturhovedstaden Kyoto, overnat på ryokan, bad i onsens og smag på den japanske madkulturs specialiteter, samtidig med at du går nogle af Japans mest legendariske vandreruter som f.eks. Nakasendo Trail og Kumano Kodo.
Læs mere
16 dage
APRIL - MAJ, SEPTEMBER - NOVEMBER
fra 24.395,-
Kør-selv-ferie på fantastiske Kyushu

Kør-selv-ferie på fantastiske Kyushu

Oplev det ukendte Japan på denne kør-selv-ferie på Japans smukke sydlige øer, Kyushu og Yakushima. Den fantastiske natur med vulkaner, vandfald og varme kilder indbyder en aktiv ferie med masser af trekking - og er rejsen for dig, der gerne vil opleve en anden del af Japan.
Læs mere
12 dage
MARTS - NOVEMBER
fra 25.695,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top