Mødet med fremmede kulturer og mennesker giver uforglemmelige oplevelser på rejsen til Kina. Hos Jysk Rejsebureau har vi udvalgt nogle ture i Kina, der gør det muligt at mærke kulturen og for en stund måske endda blive den del af den.

Viser 7 oplevelser

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Tibet

Den store Tibet-rejse

Tag med på eventyrrejse fra Kina over det tibetanske plateau til Kathmandu i Nepal. Du rejser med himmeltoget fra Beijing til Lhasa. Fra Lhasa går turen videre tværs gennem Himalaya til Namtso Lake, Shigatse, Mt. Everest Base Camp og videre til Kathmandu i Nepal.
Læs mere
17 dage
APRIL - OKTOBER
fra 36.995,-
De historiske terrakottakrigere i Xian

Den klassiske Kina rundrejse

Du får et unikt indblik i kinesisk kultur, når en lokal guide tager dig væk fra den almindelige turistrute - både til fods og på cykel. Rejsen giver dig den ultimative introduktion til Kina, og tager dig lidt væk fra alfarvej!
Læs mere
14 dage
APRIL, MAJ, JUNI, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 17.995,-
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr langs Silkevejen i Kina

På opdagelse langs Silkevejen

Udlev din indre eventyrer og følg i Marco Polos fodspor på denne enestående togrejse langs Silkevejen fra Xian i øst til Urumqi i vest.
Læs mere
20 dage
MAJ, SEPTEMBER OG OKTOBER
fra 15.995,-
Tag med på en helt unik rundrejse rundt i Nordkorea

Det bedste af Nordkorea

Tag med på en helt unik rejse rundt i Nordkorea, verdens mest lukkede land, og oplev landets kultur og enestående historie i Pyongyang, DMZ-zonen og Mount Myohang. Derudover kommer du på trekkingtur i Mount Kumgang og oplever Nordkoreansk badeferie på østkysten.
Læs mere
15 dage
APRIL, MAJ, SEPTENBER OG OKTOBER
Priser på vej
Løb maraton i Nordkorea

Løb maraton i Nordkorea

Tag med på en helt unik løberejse til Pyongyang Maraton i Nordkorea. Som deltager i et af verdens mest spektakulære maratonløb kommer du til at opleve Nordkorea fra en helt anden side, mens du løber fra Kim Il Sung Stadium og rundt i Pyongyangs gader.
Læs mere
14 dage
APRIL
Priser på vej
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Nordkorea

På opdagelse i Nordkorea

Der er ganske enkelt ingen steder på jorden magen til Nordkorea. Tag med på en helt unik rejse til Nordkorea, verdens mest lukkede land, og oplev landets kultur og enestående historie.
Læs mere
14 dage
APRIL, MAJ, SEPTENBER OG OKTOBER
Priser på vej
De enorme sandklitter ved Khongoryn Els

På eventyr i Mongoliet og Kina

Tag på eventyr i Mongoliet og Kina i det danske sommerhalvår. Du får de fedeste natur- og kulturoplevelser samt en smag af den transmongolske jernbane.
Læs mere
17 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 22.495,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top