Søg
Søg
Efter fire dages vandring på inca-stien ankommer du ved solopgang til Machu Picchu
Sandboarding i de imponerende sand dunes ved Ica
Cykel af verdens farligste landevej på mountainbike også kaldet Death Road
Det er et must i Bolivia at komme på 4WD tur ved Salar de Uyuni
Tag hele familien med på eventyr i Peru - her kan masser af fantastiske oplevelser for både børn og voksne
Overalt i Peru oplever du lokale i deres farverige klæder som kendetegner denne del af Sydamerika
Lamer ved Machu Picchu ruinerne
Du kan sandboarde eller køre buggy-biler i de enorme sandklitter ved Ica
Du finder masser af gode surfer strande i Peru, bl.a. San Gallan Beach syd for Paracas og Ica
Oplev de hyggelige landsbyer, ruiner og lokalmarkeder i Sacred Valley
Fisk piratfisk og nyd en kold øl i pampasen
Laguna Colorada i Salar de Uyuni
Lamaer på Bolivias højslætter
Tag med del lokale færge fra Copacabana til Isla del Sol ved Lake Titicaca. Denne del af søen er langt mindre turistet og der er masser af fantastiske vandreruter, ruiner og imødekommende lokale
Aymara-indianer kvinde ved Lake Titicaca
Oplev de vilde dyr i Bolivias pampas og amazonas
Cykel af verdens farligste landevej på mountainbike også kaldet Death Road
Rygtet om bowlerhatte i Bolivia går på at to engelske handelsmænd ved en fejl importerede for små bowlerhatte. For at få dem solgt overbeviste de lokale kvinder om at det var nyeste mode fra England
Tag med Jysk Rejsebureau på eventyr i Bolivia
Tag dybt ind i Bolivias miner ved Potosi
Oplev den uberørte stjernehimmel og verdens tørreste ørken, Atacama
Lama-selfie!!!
Peru byder på masser af adventure som f.eks. mountainbiking, rafting, bjergbestigning og meget mere
Den smukke togtur mellem Aguas Calientes og Ollantaytambo
Oplev de vildedyr i Perus amazonas
I Manu Nationalpark finder du et af verdens største antal dyre- og plantearter på ét sted, og derfor er nationalparken blevet anerkendt af UNESCO som verdens naturarv
Udsigten over Lagunas Las Tres Lagunas
Tag på opdagelse i den hellige dal udenfor Cuzco, som byder på farverige markeder og ruinbyerne Ollantaytambo, Pisac og Sacsayhuaman
Islas Ballestas er en gruppe små øer med et utroligt dyreliv, der tæller søløvekolonier, pingviner og tusindvis af havfugle
Oplev de enorme kondore flyve over Colca-kløften

Backpacking i Peru & Bolivia

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: op til 90 dage

På denne tur kommer du til at opleve to af Sydamerikas absolutte højdepunkter; det legendariske 4 dages trek til Machu Picchu i Peru og den spektakulære saltørken i Bolivia.

Gå i inkaernes fodspor på det legendariske fire dages trek til Machu Picchu i Peru og oplev den fantastiske saltørken i Bolivia på en overland tur med jeep.

Du flyver til inkaernes gamle hovedstad Cuzco i Peru. Her bliver du hentet i lufthavnen og har de første tre nætter på et centralt beliggende hostel.

Cuzco er et stort højdepunkt på din rejse i Peru og Bolivia. Byen tager pusten fra de fleste, ikke kun pga. beliggenheden i 3.400 meters højde, men også på grund af de historiske bygninger og den spændende historie. Byen emmer af liv og du finder et væld af restauranter, barer, cafeer og butikker.

Omkring Cuzco er der mulighed for at lave en masse adventure aktiviteter som f.eks. rafting, mountainbiking, zip-line og trekking.

Fra Cuzco skal du på det legendariske fire dages trek til inkaruinen Machu Picchu, som er smukt beliggende i Andesbjergene.

Herefter har du frihed på egen hånd til at rejse videre rundt og opleve Peru og Bolivia. Når du kommer til byen Uyuni i Bolivia, venter der dig en helt enestående oplevelse. Du skal på en overlandtur igennem saltørkenen Salar de Uyuni. Her møder du salt så langt øjet rækker, kæmpestore kaktusser, smukke vulkaner, farverige laguner og boblende gejsere.

Hjemrejsen er fra Bolivias hovedstad La Paz.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Peru her.
Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Bolivia her.

Sæson

Hele året. Trekking i Peru er bedst i tørtiden fra maj til november.

Det er et must i Bolivia at komme på 4WD tur ved Salar de Uyuni

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse fra Danmark
Afgang fra Danmark mod Peru, hvor du afhængigt af det valgte flyselskab lander næsten morgen.

2. dag: Ankomst til Cuzco
Fra Lima flyver du direkte videre til Cuzco, som er smukt beliggende i Andesbjergene i ca. 3.400 meters højde. På en klar dag er indflyvningen til Cuzco helt fantastisk.
I Cuzco bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hostel, hvor du skal overnatte de næste tre dage.
Dit hostel er centralt beliggende i Cuzco og her vil du møde andre rejsende fra hele verden.

3. dag: Byrundtur i Cuzco
I dag kan du sove længe og slappe af om formiddagen. Om eftermiddagen skal du på en halvdags byrundtur i Cuzco. Din guide tager dig bl.a. med til den gamle inkafæstning, Saqsayhuaman, som vil imponere dig med sine enorme sten. Den gamle fæstning ligger lidt nord for Cuzco med en flot udsigt ned over byen. Du besøger også ruinerne ved amphiteatret Qengo, Pucapucara fortet, Tambomachay badet og soltemplet Coricancha. Din guide fortæller dig om byens og landets historie og du får et spændende indblik i inkaernes storhedstid.

4. dag: Cuzco på egen hånd og informationsmøde
Du har denne dag på egen hånd i Cuzco. Du kan f.eks. gå ned til Plaza de Armas, Cuzcos smukke historiske centrum og San Blas, hvor der er masser af liv og aktivitet. Du finder hyggelige markeder, hvor du bl.a. kan købe frisk frugt, og et væld af butikker, der sælger ture eller souvenirs. Der findes mange gode restauranter, der både serverer lokale og internationale retter.

Kl. 18.00 er der informationsmøde på dit hostel om trekket til Machu Picchu, hvor du kan få svar på dine sidste spørgsmål du måtte have, inden du skal afsted i morgen.

5. dag: Cuzco (3.350m) - KM82 (Start på trekket til Machu Picchu) - Wayllabamba lejren - (2.950m)
På din rejse i Peru kommer du næsten ikke uden om et besøg til den mest kendte inkaruin Machu Picchu. På dette fire dages trek kommer du til at vandre i billedskønne omgivelser i Andesbjergene ad de gamle stier lavet af inkaerne. På den fjerde dag på dit trek bliver du belønnet for dit hårde arbejde, når du går gennem solporten og oplever solopgangen med udsigt ned over den imponerende ruin. Glæd dig.

Du bliver hentet på dit hostel i Cuzco tidligt om morgenen og kørt til Ollantaytambo (en køretur på ca. to timer). Her har du mulighed for at spise morgenmad og evt. købe vandrestave og de sidste snacks til trekkingturen. Fra Ollantaytambo kører du videre til KM 82, som er det officielle startsted for inkatrekket til Machu Picchu. Inden du får lov til at komme ind på inkastien, skal originalt pas og evt. ISIC kort fremvises. Det er vigtigt, at du medbringer det samme pas, som din tur er reserveret med.
I dag skal du vandre ca. 11 km. Den første strækning er relativ let og en god opvarmning til de næste par dages trekking. Du går langs floden i Vilcanota dalen og passerer spændende arkæologiske områder undervejs. Frokosten nydes i de smukke omgivelser og der er tid til at slappe lidt af, inden du sammen med din gruppe vandrer det sidste stykke op Wayllabamba, som er lejrstedet for natten .
Trekkingtid: ca. 6 timer
Sværhedsgrad: Let - moderat

6. dag: Wayllabamba lejren - (2.950m) - Warmi Wañusca passet (4.200m) - Pacaymayo lejren (3.600m)
Dette er trekkets hårdeste dag og det er vigtigt at du går i dit eget tempo. Du skal vandre ca. 10 km og bl.a. krydse det berømte og berygtede Warmi Wañusca pas i 4.200 meters højde også kendt som ”Dead Woman passet”.
Inkastien føres os først igennem det eventyrlige skovområde i Llulluchapampa dalen, inden opstigningen ad stejle trin mod Warmi Wañusca passet starter. Du går i eget tempo til toppen, hvor du mødes med resten af gruppen og I holder en tiltrængt pause og nyder den storslåede udsigt. På en klar dag kan du opleve flere snedækkede bjertinder.
Det er en god ide at medbringe energisnacks og chokolade, der kan give lidt ekstra energi undervejs. Herfra går det ned ad ca. to timer ad stejle trin til Pacaymayo lejren. Her spiser vi aftensmad og slår lejr for natten efter en smuk, men hård dag i Andesbjergene.
Trekkingtid: 7 timer
Sværhedsgrad: Moderat - hård

7. dag: Pacaymayo lejren (3.600m) - Runquracay Passet (3.950m) - Wiñay Wayna lejren (2.650m)
Du kan glæde dig til endnu en smuk dag i Andesbjergene. I dag skal du tilbagelægge 15 km. Du skal krydse Runquracay passet og igennem et smukt landskab med tågeskov, orkideer, bregner og et rigt fugleliv. Dette stykke af Inkastien er helt fantastisk med delvist indhuggede tunneller og perfekt placerede sten.
Du passerer flere spændende arkæologiske områder; Pacaymayo, Sayacmarca og Phuyupatamarca, som alle er meget velbevarede inkaruiner.
Efter frokosten starter den lange nedstigning til det imponerende Wiñay Wayna. Denne inkaruin er bygget ind i den stejle klippe med udsigt ned over Urubamba-floden. Herfra er der en kort tur til vores sidste lejr, hvor du ankommer sent om eftermiddagen.
Denne aften har alle grupper lejr samme sted og det er ikke helt så hyggeligt som de to første lejrpladser. Til gengæld er der lidt flere faciliteter og du kan tilkøbe dig et varmt bad samt drikkevarer og snacks fra den lille kiosk.
Efter aftensmaden tager du afsked med kokken og bærerne og her vil der være en lille ceremoni, hvor der kan gives drikkepenge.
Trekkingtid: 9 timer.
Sværhedsgrad: Let - Moderat

8. dag: Wiñay Wayna lejren (2.650m) - Inti Punku (solporten) - Machu Picchu (2.430m) - Aguas Calientes (2.050m) - Cuzco (3.350m)
Denne morgen skal du allerede op kl. 04.00, for at nå til Inti Punku (solporten) inden solopgang. Herfra får du det første glimt af Machu Picchu og det er bare en helt enestående oplevelse at se den imponerende ruin, der majestætisk troner sig op mellem to bjergtoppe. Nogen gange kan skyerne drille lidt for det perfekte billede, men vi krydser fingre for en klar dag.
Fra Solporten er der en kort gåtur ned til selve ruinområdet. Her vil din guide give gruppen en spændende rundvisning og fortælle om stedets store historiske og religiøse betydning. Du kan også besøge det smukke Månetempel eller bestige Wayna Picchu.
Ved siden af Machu Picchu ligger bjerget Wayna Picchu. Wayna Picchu er 2.720 meter højt og ligger 360 meter højere end Machu Picchu. Herfra får du en storslået panoramaudsigt over hele ruinområdet og Machu Picchu. Turen derop tager ca. 1 time, men det er en hård tur af små stejle trin og du skal være i god form for at nå toppen. Der må kun komme et begrænset antal besøgende derop om dagen, så hvis du kunne tænke dig denne mulighed, skal du reservere en plads og betale for det hjemmefra, samtidig med din reservation af denne tur. Bemærk at turen kan blive aflyst i regnsæsonen, hvis ruten bliver for glat.
Fra Machu Picchu tager du bussen ned til byen Aguas Calientes, der ligger for foden af bjerget (der er bustransport fra Machu Picchu til Aguas Calientes). Her kan du spise frokost og evt. besøge de termiske bade og give dine ømme muskler.
Om eftermiddagen eller tidligt på aftenen (tidspunkt oplyses af guiden) tager du toget tilbage til Ollantaytambo og herfra med bus det sidste stykke til Cuzco. Du bliver sat af ved den Plaza San Francisco centralt i Cuzco og herfra kan du gå til dit overnatningssted.
Vi anbefaler at du bestiller en overnatning, til når du kommer tilbage fra trekket, da du ankommer sent til Cuzco (ca. kl. 22.30).
Trekkingtid: 2-3 timer (7 km)
Sværhedsgrad: Let - moderat

9-?. dag: Oplev Peru og Bolivia på egen hånd
Herfra rejser du på egen hånd videre rundt i Peru. Landet har fantastiske mange spændende ting at opleve. Du kan vælge at bruge lidt længere tid i Cuzco og tage et spanskkursus eller involvere dig i frivilligt arbejde. Du kan også rejse videre til Amazonas regnskoven og opleve det imponerende dyre- og planteliv. Du må ikke gå glip af et besøg ved Titicacasøen med de flydende sivøer og de nærliggende øer Amantani og Taquile, hvor de lokale stadig lever efter ældgamle traditioner. Fra Titicacasøen er det oplagt at rejse videre ind i Bolivia til hovedstaden La Paz.

Bolivia er også et fantastisk rejseland. Det er ikke så udviklet som Peru, men det er bare en del af charmen ved at rejse rundt i landet.

Du bestemmer selv hvornår din tur til saltørkenen, Salar de Uyuni, skal starte. Datoen kan enten besluttes hjemmefra eller bookes undervejs på din rejse. Du skal selv rejse til Uyuni, hvor turen starter fra. Uyuni er en lille flække i det sydlige Bolivia. Byen er oprindelig kendt for sin saltproduktion, men er i dag flittig besøgt af rejsende, der vil ind og opleve den smukke saltørken og Bolivias højslette (altiplano).

Program for tre dages turen til saltørkenen:
1. dag: Uyuni – saltørkenen – Quisa
Turen til saltørkenen Salar de Uyuni og Bolivias golde højslette foregår i mellem 3.600-5.000 meters højde. Så det er vigtigt at du er godt akklimatiseret inden du tager på turen. Når du kommer fra Peru og allerede har trekket i Andesbjergene har du fået den bedste ”opvarmning” du kan få. Men vær altid opmærksom på højdesygesymptomer.
Afgang fra Uyuni, hvor du i firehjulstrækker sammen med din gruppe, kører mod saltørknen. Bolivias saltørken er den største i verden på over 10.000 km2. Det enorme flade og hvide landskab giver sammen med den blå himmel en fantastisk kontrast og du kan tage de flotteste billeder herude.
På vejen derud besøger du den lille by Colchani, hvor du lærer om udvinding af saltet fra ørkenen. Du kører også forbi et salthotel, som navnet antyder, kun er bygget af salt! Frokosten nydes på ”fiske-øen” (isla del pescado). Der er ingen fisk i nærheden af denne lille ø midt i saltørkenen, men på afstand har den form som en fisk. Her kan du opleve kæmpekaktusser på op til 12 meter.
Der overnattes i primitive sovesale i den lille by Quisa. Medbring varm sovepose og varmt tøj, der bliver frysende koldt om natten.

2. dag: Quisa - Chiguana ørkenen - Red Lagoon
Fra Quisa fortsætter turen til Chiguana ørkenen, som er omgivet af høje vulkaner. Du kommer til at opleve de smukkeste laguner i forskellige farver på vejen. Her kan du være heldig at møde op til tre forskellige arter af flamingoer.
Du besøger også den højeste og tørreste ørken i verden Siloli i 4.550 meters højde. Her kan du se den flotte lavaformation der forestiller et træ, der ensomt står midt på den golde slette.
Inden du når frem til dagens overnatningssted, gøres der stop på et udkigspunkt, hvor du kan se ned over Red Lagoon, hvor der også lever flamingoer.

3. dag: Red Lagoon - Dali ørkenen - Green Lagoon - Uyuni
Tidligt næste morgen går turen videre mod Sol de Mañana gejseren i 5.000 meters højde. Der er meget termisk aktivitet i området og du kan se kogende vand, boblende mudder og gas komme op af jorden. Du har mulighed for at tage et bad i den 35 grader varme kilde.
Næste stop er Dali ørkenen. Dette måneagtige landskab gav Salvador Dalí inspiration til sine billeder og det er en utrolig surrealistisk oplevelse at køre her. Herfra kører du til Green Lagoon, som ligger for foden af Licancabur vulkanen (6.000m) på grænsen til Chile. En fantastisk flot afslutning på turen inden du kører tilbage til Uyuni, hvor I ankommer om aftenen.

Herfra rejser du på egen hånd igen. Din flybillet er hjem fra La Paz.

Overnatning:
3 overnatninger i seks-sengs værelse på Milhouse hostel i Cuzco
3 overnatninger i telt på inka-sti trekket til Machu Picchu
(Der overnattes to personer i et fire-mands telt. Rejser du på egen hånd deler du telt med en person af samme køn)
2 overnatninger i primitive sovesale i saltørkenen med fælles toilet.

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Husk der er informationsmøde om inkatrekket til Machu Picchu kl.18.00 dagen før trekstart.

Overnatningsstederne på trekket kan blive ændret afhængig af ledighed og gruppens fysik og tempo.

På trekket bærer du din egen baggage. Det er hårdt at trekke i Andesbjergene, specielt for os danskere, der ikke er vant til de mange op- og nedstigninger i den tynde bjergluft. Derfor kan det være en hjælp at tilkøbe en opgradering af turen, som bl.a. inkluderer en bærer til at bære din sovepose og liggeunderlag samt 2,5 kilo af din personlige bagage. Så skal du kun selv bære din dagsrygsæk med vand, kamera, regnjakke og ekstra bluse/sokker.

Vær opmærksom på, at guiden forlader gruppen efter rundvisningen ved Machu Picchu og du har resten af dagen på egen hånd. Du skal selv tage bussen ned til Aguas Calientes og hoppe på toget tilbage til Cuzco.

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du bruger min. to dage i Cuzco til at akklimatisere inden turen.

Turen til saltørkenen i Bolivia foregår i mellem 3.700-5.000 meters højde. Her er det rigtig vigtigt at være godt akklimatiseret inden afgang.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Vi refunderer ikke ture/trek, som bliver påvirket eller afbrudt pga. højdesyge.

Det bliver koldt om natten i Andesbjergene. Specielt i Bolivia på turen til saltørknen kan temperaturen falde til under frysepunktet om natten (i juni-juli måned ned til minus 15 grader). Så husk varmt tøj og sovepose.

Soveposer kan lejes til begge ture, men for at være sikker på at din sovepose har den rette kvalitet anbefaler vi at du køber en med fra Danmark.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag. Inkastien er lukket i februar måned, så hvis du rejser i denne periode arrangerer vi et andet trek til dig, der inkluderer besøg ved Machu Picchu.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 17.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Det er muligt at opgradere dit trek til Machu Picchu. Opgraderingen inkluderer lån af professionelle trekkingstave, oppusteligt liggeunderlag og varm sovepose samt frokost den sidste dag i Aguas Calientes. Det inkluderer også en bærer, der bærer din sovepose og dit oppustelige liggeunderlag, samt 2,5 kg af din personlige baggage.
Forhør dig om pris hos din rejsekonsulent.

Entré til bestigning af Wayna Picchu (valgfrit - men skal bestilles samtidig med turen, hvis du ønsker denne ekstra oplevelse)

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Dette er en individuel rejse, hvor du rejser på egen hånd.
Byrundturen i Cuzco, inkatrekket og turen i saltørkenen foregår som gruppeture. Det er internationale grupper med engelsktalende guide. Der kan være op til 15 deltagere med på turene.

Sværhedsgrad

Moderat

Prisen er inklusiv

 • Oversøiske flybilletter fra Danmark til Peru og hjem fra La Paz i Bolivia
 • Indenrigsfly fra Lima - Cuzco
 • Transport fra lufthavnen i Cuzco til centralt beliggende hostel i Cuzco
 • 3 overnatninger i flersengsværelse med morgenmad
 • Byrundtur i Cuzco
 • 4 dages trekkingtur ad inkastien til Machu Picchu i Peru:
 • Transport i bus fra Cuzco til til KM 82 (startsted for inkasti trekket)
 • Engelsktalende guide, kok og bærere (kun til fælles campingudstyr, mad og førstehjælpstaske inkl. ilt)
 • 3 overnatninger i telt på liggeunderlag
 • Entré til inkastien og Machu Picchu
 • 3 x morgenmad, 3 x frokost, 3 x aftensmad, 3 x snacks
 • Guidet rundvisning ved Machu Picchu
 • Bus fra Machu Picchu til Aguas Calientes
 • Tog fra Aguas Calientes til Ollantaytambo og bus tilbage til Cuzco
 • 3 dages tur til saltørkenen Salar de Uyuni i Bolivia:
 • Transport i firehjulstrækker
 • Engelsktalende guide og lokal chauffør
 • 2 overnatninger i sovesal
 • 2 x morgenmad, 3 x frokost, 2 x aftensmad

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og evt. afbestillingsforsikring
 • Lufthavnsskatter/afrejseskatter
 • Andre ture og måltider end nævnt i programmet
 • Entreér på byrundturen i Cuzco (ca. 80-100 soles) i Peru
 • Entré til de varme kilder i Aguas Calientes (valgfrit - betales lokalt) i Peru
 • Entré til Isla Incahuasi (ca. 30 bs), Reserva Eduardo Avaroa (ca. 150 bs) i Bolivia
 • Drikkevarer (udover kogt vand og te/kaffe på trekket til Machu Picchu)
 • Drikkepenge. I Peru er det en god skik at give drikkepenge til guide/kok/bærere efter endt tur
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: