3 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 5.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Bestil dine flybilletter til Uganda igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Uganda. Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid og gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Få information og fakta om Uganda her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Uganda her

Bedste rejseperiode

Tørtiden i Uganda er fra januar - marts, juni - oktober og december, mens regntiden er fra slut marts - maj og november.

Bemærk, at vejret er uforudsigeligt og meget omskifteligt i bjergområderne hele året, så det er vigtigt at have udstyret i orden, og altid være forberedt på regn og kulde når du befinder i de højtliggende områder.

Dagsprogram

1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst i Uganda
Afgang fra Danmark mod Kampala, Ugandas hovedstad, hvor du ankommer sidst på aftenen. Afhængig af flyselskabet, vil der være 1-2 mellemlandinger undervejs. Efter ankomsten bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit hotel, en køretur på mellem 45 min til 1 time. Resten af aftenen er på egen hånd.
2. dag: Oplev Kampala fra bagsædet af en motorcykel
Efter morgenmaden på dit guesthouse bliver du hentet og kørt til startpunkt for en anderledes byrundtur i Kampala. Du vil igennem dagen sidder bagpå en motorcykel. Chaufføren kører motorcykel og fungerer som din guide for dagen. På turen er der lagt op til en vis grad af frihed i samarbejde med jeres lokale guide og fokus vil være på at se Kampalas højdepunkter; kendte bygningsværker, historiske steder, religiøse monumenter. På køreturen kommer du tæt på Uganda befolkning i øjenhøjde og der venter dig en farvestrålende oplevelse denne dag. Sidst på eftermiddagen er du tilbage på guesthouse og resten af dagen kan bruges på egen hånd.
3. dag: Kampala - rejs videre på egen hånd
Efter morgenmaden går turen videre på egen hånd rundt i Uganda. Landet byder på en masse muligheder for dig som søger adventure, natur og ikke mindst store dyreoplevelser. Besøg blandt andet Murchison Falls vandfaldet og Nationalparken af samme navn. I Murchison Falls Nationalparken kan du opleve løver, elefanter, bøfler, flodheste, nilkrokodiller og en leopard, hvis du er iblandt de heldige. Du oplever vildtlevende chimpanser på en trekking tur i Kibale Nationalparken - Parken har et af verdens højeste koncentrationer af legesyge og truede chimpanser. Lidt længere her fra ligger adventurebyen Jinja. Byen ligger langs bredden af Lake Victoria og en af verdens største floder, Nilen. Byen er er kendt som Afrika adventurehovedstad. Idet du kan tage på fascinerede Riverrafting og kajakturer på Nilen. Der er også mulighed for at afprøve Bungee Jump fra 44 meters højde fra flodbredden. Du kan udforske området på henholdsvis hest og mountainbike. Naturen er helt unik og fantastisk langs Nilens flotte kyststrækninger. Byen ligger naturskønt og er derfor også et oplagt til et par dages afslapning inden din hjemrejse. Derudover er dette rejseforslag er også et naturlig valg, såfremt du ønsker at kombinerer landet med et eller flere andre lande I Afrika over kortere tid.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel eller guesthouse i Kampala

Bemærkninger

Vi anbefaler, at du medbringer en lille dagsrygsæk, hvor du kan opbevare kameraudstyr, drikkevand, snacks, regntøj, varm fleece og andre nødvendigheder, som du får brug for i løbet af dagen.

Bemærk, at deltagelse i trekking, ture og vandsportsaktiviteter er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Gruppestørrelse

Maks 7 personer og minimum 2 personer.

januar - marts, juli - oktober

Pakkeliste

 • Guidebog
 • Stor rygsæk
 • Lille dagsrygsæk
 • relevant tøj til rejsen

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Entebbe t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Chauffører og lokalguider med begrænset engelskkundskaber
 • Oplev Kampala fra bagsædet af en motorcykel
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - i Uganda er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Ture og oplevelser der ikke er nævnt i programmet
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top