Søg
Søg
Cambodja, Angkor wat
Cambodja, Angkor wat
Ta Phrom, Siem Reap, Cambodja
Angkor Wat, Cambodja
Cambodja, Lokalt marked
Cambodja, Kampot, Cykling
Siem Reap, Phon Penh, Cambodja
Phnom Penh til Siem Reap, Cambodja.
S21, Phnom Penh, Cambodja
Royal Palace, Phnom Penh, Cambodja
New Road Guesthouse
Spar kr. 1000,00

Med rygsæk gennem Cambodja

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: 12 dage

Du starter i Bangkok og rejser herefter gennem Cambodjas spændende kultur og historie. Angkor Wat templerne, cykeltur i Kampot regionen og den pulserende by Phnom Penh for at slutte af i Ho Chi Minh City.

På denne 11 dages backpackertur fra Bangkok til Ho Chi Minh City vil rejsen gå gennem Cambodjas storslåede natur samt landets historie, en spændende kultur og de alvorlige rædsler fra Pol Pots regime. Du besøger Angkor Wat templerne i en bumlende tuktuk, kan smage de berømte ferske krabber på havnekajen i Kep og tage på opdagelse i den brusende storby Phnom Penh. Din rejse slutter i Ho Chi Minh City hvor nye eventyr kan begynde.

Se vores andre fantastiske turforslag til Cambodja her

Sæson

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 39 grader om dagen.
I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Angkor Wat, Cambodia.

Detaljeret beskrivelse

1.dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra København til Bangkok, hvor du ankommer næste dag.

2. dag: Ankomst Bangkok
På egen hånd ankommer du til New Road Guest House. Vi anbefaler du kommer før kl 17.00, så du har tid til at tale med vores service guide. Der er ikke planlagt nogle aktiviteter denne dag så du kan frit udforske byen eller bare slappe af.
Overnatning på New Road Guest House

3. dag: Bangkok til Cambodja
Tidligt efter morgenmaden vil du blive hentet ved New Road House.Forude venter en 4 timers køretur tur til grænsen til Cambodja. Der vil være stop undervejs for at holde frokostpause. Det kan være en oplevelse og kræve en vis portion tålmodighed at krydse grænsen. Med lokal transport ankommer du til Siem Reap og her er resten af dagen til fri disposition, en god ide er at udforske natmarkedet hvor der sælges alt fra tøj til madvarer.
Overnatning på hostel

4. dag:Udforskning af Angkor Wat templerne
Du skal tidligt afsted ved 5.30 tiden, så du kan nå at opleve den fantastiske solopgang over vandet og templerne. Efter solopgangen er du en af de første der oplever Ta Phrom - det fantastisk jungle tempel. Du fortsætter til de betagende ruiner Bayon, Baphoun og Terrace of Elephants . Eftermiddagen tilbringes ved selve Angkor Wat hovedtemplet. Det er en fantastisk oplevelse at gå igennem porten til Angkor Wat for første gang. Synet er i sandhed storslået og mindeværdigt. Templet er et af menneskets største bedrifter og blev bygget i junglen i det tidlige 12. århundrede, for så to århundrede senere, på mystisk vis at blive forladt af civilisationen. Junglen tog over og skjulte Angkor i adskillige århundrede. Dagen sluttes af med at nyde solnedgangen ved den mere rolige side af Angkor.
Overnatning på hostel

5. dag: Cykeltur Siem Reap
Idag skal du cykle gennem området omkring Siem Reap samt være med til at forberede et måltid, som du kan skænke til de lokale munke. De buddhistiske munke lever langt fra deres familier og det er ikke tilladt for dem at have almindelige jobs, de er derfor afhængige af lokalområdets velgørenhed. Du tilbereder maden sammen med en lokal kok og pakker den, så den er klar til at donere til munkene. Du kan efter donationen få en snak med dem om deres levevis og buddhisme. Efter frokost cykler du tilbage til dit hostel.
Overnatning på hostel

6. dag: Fra Siem Reap til Phnom Penh
Afgang fra Siem Reap er kl. 08.30, hvor din bus kører mod Phnom Penh. Ved ankomst bliver du hentet og kørt til dit guesthouse, hvor du kan slappe af resten af eftermiddagen og aftenen.
Overnatning på guesthouse

7. dag: På opdagelse i Phnom Penh
Efter morgenmaden mødes du med din guide, som vil vise dig Phnom Penh på dagens tur. I besøger et morgenmarked, hvor du kan smage lidt lokale street food, det charmerende franske kvarter med fin arkitektur i koloni stil og det hellige tempel Wat Phnom. Senere på dagen får du indblik i Cambodjas mørke historie, hvor Khmer Rouge herskede i landet. Du besøger Toul Sleng Museum (S-21) som er bevaret for at minde folk om historien. Eftermiddagen er på egen hånd, vi anbefaler en slentre tur langs floden.
Overnatning på guesthouse

8. dag: Phnom Penh til Kep
Idag forsætter turen mod Kep - den hyggelige afslappede kystby. Du kan bruge eftermiddagen på at udforske byens gamle koloni huse omgivet af jungle og dejlig strand. Vi kan varmt anbefale en middag på det berømte krabbe marked og en solnedgangsdrink på "The Sailing Club"
Overnatning på guesthouse

9. dag: Cykeltur i Kep
I dag skal du på cykeltur i og omkring Kep. Din engelsktalende guide venter klar med cykler, og i vil nu begive jer ud i denne søvnige landsby. Byen var engang det administrative center under det franske styre, så derfor vil du opleve mange bygninger fra den franske kolonitid. Med de smukke Elephant Moutains i baggrunden går turen videre gennem rismarker og frugtplantager. Der vil være flere stop undervejs i de små landsbyer, hvor du kan møde den lokale befolkning.
Overnatning på hostel

10. dag: Kep via Phnom Penh til Ho Chi Minh
Denne dag er en transport dag, og du vil blive hentet tidligt og kørt ned til busstationen for at tage den offentlige bus fra Kep til Phnom Penh og videre til Ho Chi Minh. Ved ankomst til Ho Chi Minh vil du hentet og kørt hen til dit hotel/hostel.
Overnatning på hostel

11. dag: Afrejse fra Ho Chi Minh
Turen slutter i dag efter morgenmaden og transfer til lufthavnen er på egen hånd. Ønsker du at forlænge rejsen, kan du forhøre dig hos en rejsekonsulent. Du kan for eksempel blive et par ekstra nætter i byen eller tage ud på øen Phu Quoc og slappe af på stranden

12. dag:Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatning:
9 overnatninger på guesthouse/hostel


M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærkninger

Vigtig information vedr. turen Bangkok - Siem Reap:
Vi anbefaler du tager forbi New Road Guesthouse og besøger vores Travel Center der - de kan vejlede dig i afgangen fra Mo Chit nordlige busstation.
Vores anbefalinger er at du tager afsted i god tid så du ankommer en times tid før din bus afgår. Du kan shoppe lidt snacks i 7/11. Ved grænsen skal du ud af bussen - du vil blive mødt af forskellige folk der tilbyder assistance med valuta og visa men vi kan ikke anbefale du benytter dig af dette. Du skal først stemple ud af Thailand også ind i Cambodja - har du ikke visa i forvejen skal du huske kontanter og 2 stk pasfoto. Når du har fået dit stempel venter din bus udenfor casinoet ligeoverfor True Coffee shop. Du skal påregne en del ventetid da chaufføren venter til alle er tilbage. Dette er den normale procedure men du skal selvfølgelig følge chaufførens anvisninger.

Afrejsedatoer

Turen afgår fra Bangkok om mandag, onsdag og lørdag Det er også muligt at starte din tur i Ho Chi Minh City og slutte i Bangkok. Eller starte i Phnom Penh og slutte i Bangkok. Kontakt din rejsekonsulent for at høre nærmere.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 11.995,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.


Prisbemærkning

Priserne er baseret på min. 2 personer, der overnatter i dobbeltværelse.
Enkeltværelsestillæg forudsætter stadig min. 2 personer på turen.
Børnerabat: Ring og hør nærmere. Vi udregner en pris afhængigt af antal voksne, børn, børnenes alder osv.Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Gruppestørrelse

Vi lægger vægt på at vores grupper ikke er for store så du vil typisk ikke opleve flere end max 8 i en gruppe - normal er der kun 2-5 deltagere. Du kan mod mindre gebyr sikre dig, at turen bookes som privat tur - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Sværhedsgrad

Let

Prisen er inklusiv

 • Fly fra København - Bangkok/Ho Chi Minh - København
 • Overnatninger og måltider i følge program.
 • Nævnte transfers.
 • Lokale og engelsktalende guides
 • Udflugter og entréer ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Transfer til og fra lufthavnen
 • Drikkepenge
 • Andre måltider end de nævnte.
 • Drikkevarer
 • Cambodjansk visa (ca.20 USD / ca. 120 kr) kan arrangeres ved grænsen.
 • Vietnamesisk visa, skal arrangeres hjemmefra
 • Højsæsonstillæg
 • Rejseforsikring (udregnes på individuel basis).
 • Sygdomsafbestillingsforsikring
 • Ekspeditionsgebyr
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Tilvalgsprodukter

fra: 3.700,-
Dykning i Cambodja

Dykning i Cambodja

At lære at dykke i det lune vand omkring Koh Sdach er sjovt og anderledes. Havet omkring øen er roligt og nogle steder lavt - det gør det til et perfekt sted at lære at dykke. På land bor du i et guesthouse med hjemlig atmosfære - et sted hvor gæster bliver venner af huset.

Varighed: 6 dage

Gratis rejseforedrag

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 22-01-2019 18:00:00 : 11916
Aarhus
22. januar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

For unge: Backpacking i Sydøstasien: 26-02-2019 18:00:00 : 11917
Aarhus
26. februar 2019 kl. 18:00

For unge: Backpacking i Sydøstasien

Se mere her
Til top
Kontakt os:
Hovednummer (+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: