15 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 16.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med på denne grupperejse gennem Thailand og Cambodja til Vietnam. Du starter i Bangkok og bliver her introduceret til lidt af byens hemmeligheder inden du fortsætter østpå, hvor du skal forkæles med både kulturelle oplevelser og eventyr. Undervejs bor du på udvalgte håndplukkede hostels/homestays og køres en del af turen i Cambodja i en tuk tuk.
Din rejse slutter i Ho Chi Minh City i Vietnam, hvor nye eventyr kan begynde.

Få information og fakta om Cambodja her
Se vores andre fantastiske turforslag til Cambodja her

Bedste rejseperiode

Rundrejsen kan gennemføres hele året. Den bedste periode er fra november til februar, hvor det er tørt og temperaturen lavest - dagtemperaturen ligger omkring 30 grader. Fra marts til maj kan temperaturen komme helt op på 39 grader om dagen.
I perioden maj til november er vejret noget omskifteligt, og der kan forekomme tropiske regnskyl.

Dagsprogram

Fold program ud
1.dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra København til Bangkok, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Bangkok
Vi har sørget for, at du får en blød landing og har arrangeret afhentning i lufthavnen. Du bliver kørt til dit hostel, der ligger i Silom området - et af vores favoritsteder i Bangkok. Resten af dagen har du på egen hånd. Du kan udforske området på gåben, nyde en drink ved floden eller få masseret jetlaget ud af kroppen efter den lange flytur. Overnatning på hostel
3. dag: Flodtur i Bangkok
Du mødes med din guide i lobby'en af Chamberlain hostel kl 08.30. Han følger dig ned til floden, hvor du skal ombord i en longtail båd. Båden sejler ned ad Chao Phraya floden, og du kan nyde synet af Bangkoks skyline inden turen går ned ad de små bifloder og kanaler, som Bangkok er fuld af. Du sejler forbi små, charmerende træhuse på pæle og kan følge med i lokallivet, der udspiller sig langs kanalen. Børn der bader, vasketøjet der blafrer i vinden og måske et solbadende kæmpefirben. Første stop er templet Wat Khun Chan, inden turen fortsætter til Artist Village, hvor du kan gå ad små træbroer og se lokalt kunsthåndværk. Nyd den dejlige ro, der er i området, og prøv at fodre de hellige fisk, der dukker op til vandoverfladen i hundredevis. Turen slutter ved Pier 9 i nærheden af kongepaladset, hvorfra du kan nyde templerne på egen hånd. Overnatning på hostel (M)
4. dag: Bangkok til Cambodja
Efter morgenmaden skal du afsted på egen hånd til busterminalen - du skal nok få vejledning til at finde vej. Find dig til rette i bussen, hvor du kan slappe af og nyde udsigten til landskabet og det lokale liv, du passerer forbi. Sæt dig godt til rette, tag en god bog med eller lyt til din yndlingspodcast, for du har cirka ti timers bustur foran dig. Ved ankomst til Siem Reap bliver du hentet på busstationen og kørt til dit hostel. Snup en tur i poolen eller gå ud i byen og besøg det berømte natmarked. Overnatning på hostel (M)
5. dag: Udforsk Angkor Wat templerne
Du bliver hentet af en tuk tuk kl. 07.30 og kørt til det fantastiske område omkring Angkor Wat med de mange smukke ruiner fra Khmer-tiden. Vi viser dig highlights i området - Ta Phrom - det fantastisk jungletempel, selve Angkor Wat hovedtemplet og de betagende ruiner Bayon, Baphoun og Terrace of Elephants. Det er en fantastisk oplevelse at gå igennem porten til Angkor Wat for første gang. Synet er i sandhed storslået og mindeværdigt. Templet er et af menneskets største bedrifter og blev bygget i junglen i det tidlige 12. århundrede, for så to århundrede senere, på mystisk vis at blive forladt af civilisationen. Junglen tog over og skjulte Angkor Wat i adskillige århundreder. Dagen sluttes af med at nyde solnedgangen på et cruise på Tonle Sap søen Overnatning på hostel (M)
6. dag: Med tuk tuk til Tonle Sap
Nyd en skøn morgenmad før du skal videre på dit næste eventyr - en 5 dages tuk tuk rejse gennem Cambodja. Din chauffør fortæller dig lidt om tuk tuk'en og sikkerheden inden I kører ud på landet. At sidde på bagsidet af en tuk tuk er en helt anden oplevelse end den sædvanlige bustur - du oplever lyde og dufte mere intenst og får et levende indtryk af de landsbyer og det lokalliv, du passerer undervejs. Målet i dag er Kampong Kleang som er træhuse bygget på 10 meter høje pæle, så de kan undgå oversvømmelse i regntiden. Overnatning i homestay med delt badeværelse (F,A)
7. dag: Fra Kampong Kleang til Stoung
Glæd dig til at vågne tidligt og få morgenmad sammen med den lokale familie, du har sovet hos, før du tager afsked og fortsætter i din tuk tuk. I skal i dag køre 80 km. både ad landeveje men også mindre grusveje gennem små landsbyer. Din chauffør kommer undervejs med forslag til steder at gøre stop, hvor du også kan smage lokale snacks. Overnatning i homestay med delt badeværelse (M,F,A)
8. dag: Stoung til Sambor Prei Kuk
I dag er der tidlig afgang til et lokalt marked. Markedet er farverigt og fyldt med gode handelsboder, hvor de lokale sælger deres varer. Morgenmaden indtages på en lokal restaurant i Prey Pros - et dejligt roligt sted ved floden. Målet i dag er et homestay, der ligger ved Sambor Prei Kuk, hvor du finder Chenla Era templerne, som er bygget tidligere end templerne ved Angkor Wat. Overnatning i homestay med delt badeværelse(M),F,A)
9. dag: Sambor Prei til Ph'av
I dag bliver en lang dag fyldt med spændende oplevelser. Du skal opleve skulptører, der arbejder i kæmpestore sten, besøge en silkefabrik, der understøtter de lokale landsbykvinder, se Kuhak Nokor pagoden og sidst men ikke mindst besøge Skun - bedre kendt som edderkoppebyen. Her kan du smage grillstegt tarantel, hvis du er modig. Overnatning i homestay med delt badeværelse (M),F,A)
10.dag: Ph'av til Phnom Penh
Nyd morgenmaden på en lokal restaurant inden turen går mod tuktuk turens mål - Phnom Penh. Turen idag er ikke så lang - du er fremme i Phnom Penh ved middagstid, hvor du spiser afskedsfrokost med chaufføren. Efter tjek ind på dit guesthouse, er resten af dagen på egen hånd Overnatning i dorm værelse (M),F))
11.dag Phnom Penhs højdepunkter
Du bliver hentet ved 8 tiden på dit guesthouse. Dagen starter på byens travle morgenmarked, hvor der faldbydes alverdens lækkerier. Turen fortsætter til det smukke franske kvarter, hvor du kan nyde historiens vingesus og de smukt restaurede huse. Du skal selvfølgelig også se Wat Phnom og byens største marked Psah Thmei. Turen slutter i mere dystre omgivelser i S21 fængslet, der blandt andet dannede rammer om Khmer Rouges rædselsregime og er et vigtigt sted at besøge for at forstå landets historie og nutid. Resten af dagen er på egen hånd. Overnatning i dormværelse (M)
12. dag: Phnom Penh til Ho Chi Minh
Denne dag er en transportdag - efter morgemmaden skal du finde busstationen og med bus til Ho Chi Minh i Vietnam. Ved ankomst til Ho Chi Minh vil du hentet og kørt hen til dit hotel. Overnatning på hotel (M)
13. dag: Ho Chi Minh på egen hånd
Du har hele dagen på egen hånd. Tag fat i os for forslag til, hvad du kan lave - f.eks. en tur til Cu Chi tunnellerne eller en sightseeingtur på bagsædet af en scooter. Overnatning på hotel (M)
14. dag: Hjem eller videre rejse på egen hånd
Turen slutter i dag efter morgenmaden og transfer til lufthavnen er på egen hånd. Ønsker du at forlænge rejsen, kan du forhøre dig hos din rejsekonsulent. Du kan for eksempel blive et par ekstra nætter i byen, rejse mod Vietnams charmerende hovedsted, Hanoi, eller tage ud på øen Phu Quoc og slappe af på stranden
15. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

12 overnatninger på guesthouse/hostel og i homestay

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Turen afgår fra Bangkok - forhør dig hos din rejsekonsulent om afgangsdage .

Gruppestørrelse

Vi lægger vægt på at vores grupper ikke er for store, så du vil typisk ikke opleve flere end max 16 personer i en gruppe. Du kan mod gebyr sikre dig, at turen bookes som en privat tur - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Hele året

Pakkeliste

 • Behageligt og luftigt tøj til varmt klima
 • Komfortable sko/sandaler
 • Badetøj
 • Personlig medicin og myggespray
 • Solcreme, solbriller og hat/kasket
 • Personlig rejseforsikring
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • 45 USD i kontanter til visum og lufthavnsafgift samt 1 pasfoto i farver til visum

Prisen er inklusiv

 • Fly fra København - Bangkok/Ho Chi Minh - København (inkl. bagage)
 • Overnatninger og måltider i følge program
 • Nævnte transfers
 • Lokale og engelsktalende guider
 • Udflugter og entréer ifølge program

Prisen er eksklusiv

 • Transfer til lufthavnen
 • Drikkepenge
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkevarer
 • Cambodjansk visa (ca.20 USD / ca. 120 kr.) kan arrangeres ved grænsen
 • Vietnamesisk visa, skal arrangeres hjemmefra
 • Højsæsonstillæg
 • Rejseforsikring (udregnes på individuel basis)
 • Sygdomsafbestillingsforsikring

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top