Information om din rejse og COVID-19 Læs mere
18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 36.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, for slet ikke at tale om de eventyrlige natur- og dyreoplevelser.

I Amazonasjunglen bor vi på junglelodge ved Cuyabeno-reservatet, hvor vi kommer til at opleve Amazonregnskovens imponerende flora og fauna og stifte bekendskab med Sionaindianerne og deres kultur. Vi har bl.a. mulighed for at opleve vilde orkideer, tukaner, papegøjer, anakondaslanger, kaimaner, et stort udvalg af insekter og med lidt held; den lyserøde delfin. Nogle dyre- og plantearter kan ikke findes andre steder i verden, og det gør besøget endnu mere interessant.

Andesbjergene er et must på en rejse til Ecuador, og de smukke bjerglandskaber med lamaer og vilde heste i forgrunden og de mægtige vulkaner Cotopaxi og Chimborazo i bagrunden vil slå benene væk under de fleste. Vi vil udforske områderne på vandreture, hvor vi vandrer op til gletscheren ved Cotopaxi og tager på vandretur på kraterkanten af Quilotoa.

Rejsen slutter på Galapagos med ø-hop til øerne San Cristobal, Santa Cruz og Floreana. San Cristobal er kendt for fregatfuglen og smukke, hvide sandstrande, hvor vi kan snorkle med søløver. På Santa Cruz besøger vi højlandet med store landskildpadder og Tortuga Bay, hvor man ofte finder havskildpadder. Vi bor i byen Puerto Ayora, hvor der er en helt speciel stemning, og hvor man deler fortovet med søløver og havleguaner. Vi kommer også på en dagstur til øen Floreana. Det er imponerende, hvor varieret naturen og dyrelivet er på de forskellige øer, som er grunden til at ø-hop er det helt ideelle måde at opleve Galapagos på.

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse i Ecuador året rundt. I kystområdet og på Galapagos-øerne er januar til maj den våde og varme periode med temperaturer omkring 30 grader, og juni til december er den tørre og køligere periode. Juli og august er der ofte overskyet med dagstemperaturer mellem 20-25 grader. I højlandet er den tørre periode fra juni til september. I Amazon-området kan det regne året rundt (dog ikke hver dag), også i tørtiden fra september til december, så medbring altid regntøj.

Rejseleder

Rejseleder på turen er Kamilla Hougaard. Kamilla arbejder til daglig som rejsekonsulent og foredragsholder på vores kontor i Aalborg. Inden hun begyndte som rejsekonsulent, arbejdede hun mange år som dyrepasser flere steder i verden. Kamilla har en kæmpe passion for at opleve verden, og alt hvad den indeholder. Specielt destinationer med fokus på dyreliv har medvirket til, at hendes rejse C.V. er fuld af storslåede oplevelser, og hun har på sine rejser besøgt alle Amazonas dele af Sydamerika (Brasilien, Venezuela, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia). Kamilla er et udendørsmenneske helt ud til fingerspidserne med hobbyer som dykning, jagt, kajak og vandring mm. I Kamillas virke som dyrepasser har hun blandt andet passet Galapagosskildpadder i London Zoo og arbejdet fem år i Randers Regnskov med stor fokus på krybdyr. Læs mere om Kamilla her.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Kastrup og ankomst Quito, Ecuador
I dag er der afgang fra Danmark mod Ecuador med vores danske rejseleder, senere samme dag ankommer vi til Quito. Når vi ankommer til lufthavnen, vil vi blive mødt af vores engelsktalende guide og kørt til vores hotel i byen. Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Quito var den første by i verden, som blev erklæret UNESCO-Verdensarv i 1978. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv.
2. dag: Guidet gåtur i Quitos historiske bydel og afslapning i de varme kilder i Papallacta
I dag skal vi på en guidet gåtur i Quito, hvor vores guide undervejs vil fortælle om præ-inka civilisationen, den spanske besættelse, uafhængighedsfasen og en masse spændende om Ecuadors og Quitos ældgamle historie. Vi besøger blandt andet steder som uafhængighedspladsen, La Compañía-kirken, Alameda square og San Francisco-kirken. Om eftermiddagen kører vi mod Papallacta, og undervejs kan vi nyde de utroligt flotte landskaber. Hvis vejret er klart, kan vi se vulkan Cotopaxi (5.897moh) mod syd, og vulkan Cayambe (5.790moh) mod nord. Den vulkanske varmekilde Papallacta ligger i en smuk have med eksotiske blomster. Det varme vand ved kilden kommer fra to vulkaner i området, Cayambe og Antisana, og det siges at have anti-allergiske, anti-inflammatoriske og anti-reumatiske effekter. Nyd et dyp i kilden efter en kort vandretur i den omkringliggende cloud forest. (M)
3. dag: Til Amazonjunglen: Cuyabeno Wildlife Reserve
Her til morgen går turen videre mod Amazonjunglen. Første stop er Guango Lodge, som ligger i nærheden af den varme kilde i Papallacta. Her går vi en lille tur for at se de mange kolibrier, som holder til i området. Herefter går turen videre til Cuyabeno-reservatet, som med sine 603.380ha er det andet største naturreservat i Ecuador (den største er Galapagos). I Cuyabeno-reservatet er der ikke mindre en 494 fuglearter, 450 fiskearter, 96 anfibierarter og 91 forskellige krybdyr. Når vi er blevet registreret, og har spist vores medbragte frokost, skal vi på en ca. to timers sejltur på Cuyabeno-floden hen til Jamu Lodge, hvor vi skal bo. På turen får vi en forsmag på det utrolige dyre- og planteliv, som junglen byder på. Vi ankommer til lodgen omkring kl. 16.30, og når vi har slappet lidt af, har vi mulighed for at sejle til lagunen for at svømme og se den smukke solnedgang. Herefter er der aftensmad på lodgen, og resten af aftenen kan bruges på at slappe af i en hængekøje og hygge sammen i gruppen. (M,F,A)
4. dag: På opdagelse i junglen: vandring og natsejlads
I dag skal vi på vandretur i primærregnskoven. Vi låner gummistøvler i lodgen, så vi nemmere kan bevæge os rundt på de mudrede stier inde i skoven. Turen varer tre-fire timer, og vores guide vil fortælle om, hvordan det komplekse tropiske økosystem fungerer. Der vil også blive fundet og vist medicinske planter, og vi er sikkert heldige at se eksotiske fugle og aber. Frokosten nydes tilbage på lodgen, og herefter er der tid til at slappe lidt af - den velkendte siesta. Om eftermiddagen kan vi igen få en svømmetur i lagunen og se solen gå ned over regnskoven. Med lidt held kan vi se de specielle, lyserøde flod-delfiner, som holder til her. Aftensmaden nydes i lodgens hyggelige spiseområde, og efter vi har spist, kan vi komme på en aften-sejltur for at kigge efter caimaner (den krokodilleart, der lever her) og måske også anakondaer eller andre slanger. (M,F,A)
5. dag: Besøg af Siona-folket og aftentur i primære regnskov
Efter morgenmaden skal vi besøge Siona-folket, som med ca. 640 medlemmer er den største etniske gruppe i nationalparken. I Ecuadors amazonjungle findes der 10 forskellige stammer, hvor fem af dem bor delvis i Cuyabeno-reservatet. Turen derud tager ca. to timer i båd, og undervejs kan vi se nogle af de dyr, der lever i og ved floden: fugle, aber, dovendyre, slanger, lyserøde flod-delfiner og skildpadder. I landsbyen lærer vi om Siona-folkets levevis og traditioner. Her kommer vi også til at hjælpe med at lave Casabe, som er en slags fladbrød, der laves af yucca (en rodfrugt). Vi spiser vores frokost her, og har også mulighed for at smage og købe deres hjemmelavede chilicreme. Efter frokost besøger vi folkets shaman og healer, som vil fortælle os om deres traditioner og ayahuasca-ceremonien, der er en hallucinogen drik, som bliver brugt af shamanen til healing og klarsyn. Vi er sejler tilbage til lodgen efter en spændene heldagstur hos Siona-folket. Inden aftensmaden skal vi med lokalguiden på en kort aftengåtur i den primære regnskov for at kigge efter insekter, edderkopper, gekkoer og skorpioner, og lytte til junglens mange lyde. (M,F,A)
6. dag: Farvel til Amazonjunglen og videre ”Kanel-byen” Tena
Tidligt om morgenen er der mulighed for en sejltur ud for at se på fugle. Efter morgenmaden tager vi afsked med de ansatte på lodgen, og sejler tilbage til Tarapoa. Turen herfra kører forbi Lago Agrio, og videre til byen Tena, som under den spanske kolonisering blev kaldt ”Kanel-byen”. I dag dyrkes der også bananer, kakao, majs, den lokale frugt naranjilla, sukkerrør og kaffe i området. Kort før ankomst til Tena stopper vi for at se Hollin-vandfaldet, som ligger rigtigt smukt omgivet af den primære regnskov. Hollin-floden er en populær rafting destination, og man får et sug i maven bare af at se, hvordan de små gummibåde sejler ned af det 20 meter høje vandfald. Vi overnatter i Tena, før vi skal videre mod Baños dagen efter. (M,F)
7. dag: Shuar- og Waoranifolket i Puyo og Ecuadors adventure-hovedstad Baños
Inden vi kommer til Baños, besøger vi Omaere Ethnobotanical Park i Puyo. Navnet Omaere betyder ”regnskovsnatur” i Waoranies sprog. Parken beskæftiger sig med forbindelsen mellem kulturerne og de planter, der findes omkring dem; her er det Shuar- og Waoranifolket, som er den oprindelige befolkning. Uanset om det drejer sig om medicinsk, åndelig eller ernæringsmæssig brug, er planter en vigtig del af hverdagen for den lokale befolkning. Vi besøger deres traditionelle huse, og lærer om deres kultur, og kommer til at opleve Casa de la Balsa, hvor vi kan se kunsthåndværk fremstillet af verdens letteste træ, balsatræet. Ecuador er verdens største balsatræ eksportør, som blandt andet bliver brugt i vindmølleindustrien. Efter vores besøg her kører vi videre til den termiske by Baños. Byens rigtige navn er Baños de Agua Santa, som betyder ”Helligt-vand-bad” på spansk, og refererer til de varme kilder, der findes her, som siges at være althelbredende. Byen er også kendt som Ecuadors adventure-hovedstad, så dagen i morgen bliver alt andet end kedeligt. (M)
8. dag: Dag i Baños med ”adventure” og varme kilder
Efter en uge fyldt med planer på programmet, er dagen i dag til fri disposition. Baños ligger i en gryde 1.800moh i grænsen mellem regnskoven og Andesbjergene. Vulkanen Tunguragua på 5.023moh kan ses mod syd, og bidrager til en helt unik stemning i byen. Det er også herfra de varmer kilder i byen kommer fra. Rejselederen vil være behjælpelig med at planlægge dagen: mountainbike, canopy, canyoning, rafting og vandring er nogle af de aktiviteter byen byder på. Efter en adventure-aktiv dag er der rig mulighed for at slappe af med en massage eller en tur i de varme kilder. (M)
9. dag: Cykeltur til vandfaldet Pailón del Diablo og videre til Riobamba
Efter morgenmaden skal vi på en cykeltur på “The Waterfall Route”, hvor vi følger Pastaza-floden, indtil vi når landsbyen Rio Verde. Her skal vi besøge det storslåede Pailón de Diablo-vandfald. Fra Rio Verde forsætter vi turen til fods, og efter ca. 20 minutters vandring gennem frodig vegetation kommer vi frem til det 80 meter høje vandfald. På vejen oplever vi også sommerfugle, orkideer og fugle. Udsigten ved vandfaldene er fantastisk, og man kan ikke undgå at blive imponeret over vandets kraft. Der er forskellige udsigtspunkter, som er forbundet med et imponerende netværk af stentrapper, hvor der også er mulighed for at klatre op bagved hovedvandfaldet – men husk en regnjakke, for man bliver altså våd! På vej tilbage til Baños har vi mulighed for at prøve den berømte “the swing of the end of the world” (en lang gynge, hvor man svinger sig ud over en dal). Herfra går turen videre til Riobamba, og som vi nærmer os byen kan vi se Ecuadors højeste vulkan Chimborazo på 6.263moh. Dens top er det punkt på jordens overflade, der er længst væk fra jordens midte. (M)
10. dag: Vandring i Chimborazo Nationalpark og transfer til Quilotoa
Dagen i dag står på trekking på Chimborazo-vulkanen. Vi kører til parkens indgang på 4.330moh, og efter vi er registreret, forsætter vi otte kilometer mere til det nederste refugie på Chimborazo, kaldet “Hermanos Carrel” i ca. 4.800 meters højde. Herfra vandrer vi i ca. 45 minutter de 200 højdemeter op til Whymper-refugiet, hvorfra udsigten er fantastisk. Vi er sikkert heldige at spotte nogle vicuñas undervejs, som er et fredet dyr i familie med lamaerne, og som trives bedst over 4.000moh. Vi forsætter herefter med en køretur langs Andesbjergene mod nord, indtil vi kommer til et af de smukkeste steder i Ecuador Quilotoa-lagunen. Naturen i dette område er som intet andet i verden: små traditionelle landsbyer omkranset af andinsk skov, bjerge med alle mulige former, vulkaner og den smukke lagune. Et vulkankrater på næsten tre kilometer i diameter og dets grønne vand og stejle vægge, er beviset på det sidste voldsomme udbrud tilbage i år 1280. Indimellem kommer svovl-gas-bobler til syne i søen i bunden af krateret. (M,A)
11. dag: Trekking rundt om Quilotoa kraterkanten
Turen rundt på kraterkanten er på ca. 10 kilometer, og kun når man er til fods føler man, hvor kæmpestort krateret er. Kraterkanten er i gennemsnit ca. 370 meter over søen, og det højeste punkt her er på 3.916moh. Landskabet omkring er meget varieret med mange forskellige afgrøder: lupiner, byg, bønner, kartofler, quinoa og hvede er de meste iøjefaldende. Ned mod nordvest kan vi se den dybe kløft, som dannes af Toachi-floden, og mod nord stikker tvillingevulkanerne Illinizas (5.248moh og 5.126moh) op i horisonten. Turen rundt på kraterkanten tager ca. seks timer, og er krævende med nogle gode op og nedstigninger. At vi bevæger os tæt på de 4.000 meters højde, tager også pusten af en. Vælger man at ikke gå hele vejen rundt, kan man gå ned til kratersøen ad en fin sti, som starter ved landsbyen. Her har man mulighed for at leje en kajak og sejle ud i det rolige vand, eller dyppe tæerne i det ca. 13 graders varme vand. (M,A)
12. dag: Vandring på Cotopaxi vulkanen og retur til Quito
Tidligt om morgenen fortsætter vi vores tur ad ”Avenida de los Volcanes” til Cotopaxi-vulkanen, der med sine 5.897 højdemeter er verdens højeste aktive, snekappede vulkan. Efter ca. to og en halv times kørsel ankommer vi til parken, og besøger det lille museum med information om parkens natur, geologi, historie og udbrud. Turen fortsætter på grusvej ind i parken, og vi stopper ved Limpiopungo-søen, der ligger i 3.800 meters højde. Her er det tid til en kort gåtur for at se de semi-vilde heste, forskellige typer ænder, andiske måger og kolibrier. Fra søen har vi en helt fantastisk udsigt til Cotopaxi-vulkanen, som tårner sig op lige foran os. Vi forsætter køreturen op ad bjergsiden til en parkeringsplads 4.600moh, hvorfra vi skal på en udfordrende 45 minutters vandretur op til José Ribas-bjerghytten, der ligger 4.800moh. Her er der mulighed for at nyde de vilde naturlandskaber med is-vægge og dybe kløfter i gletsjerne over jer, samt se langt ud over det omkringliggende område i de ecuadorianske Andesbjerge med sine mange vulkaner og smukke, grønne dale. Mætte af indtryk går turen ad Panamerican Highway tilbage til Quito, hvor vi overnatter. (M)
13. dag: Til øen San Cristobal på Galapagos
Vi starter dagen med at køre til lufthavnen i Quito, hvorfra vil skal flyve til øen San Cristobal i Galapagos. Vores bagage bliver tjekket og forseglet i Quito, og inspiceret igen ved ankomst til Galapagos. For at passe på økosystemet må frugt, planter og dyr under ingen omstændigheder tages med ud på Galapagos-øerne. Vi lander i San Cristobals lufthavn, som ligger i byen Puerto Baquerizo Moreno. Her møder vi lokalguiden, som følger os til vores hotel og byder os velkommen. Om eftermiddagen har vi et guidet besøg i San Cristobal Interpretation Center, hvor der vil blive forklaret om Galapagos-øernes tilblivelse, arternes udvikling, dyrenes migration og om de mennesker, der har slået sig ned på øerne. Herfra forsætter vi til fods til Cerro Tijeretas, der på engelsk kaldes Frigate Hill. Fra udsigtspunktet kan vi kigge ned til Tijeretas-bugten, hvor vi nu skal ned og snorkle blandt farverige fisk, søstjerner, søpindsvin og nyde det krystalklare vand. Vi slutter af med et besøg på stranden Playa Carola, hvor vi kan gå en tur på den smukke strand, inden vi tager tilbage til hotellet. (M)
14. dag: Søløver og blåfodede suler ved Lobos øen, og videre til øen Santa Cruz
Denne morgen skal vi udforske den lille ø Lobos. Ved første øjekast ser øen øde ud, men ved nærmere eftersyn ser vi, at stranden er beboet af Galapagos-søløver. Dyrelivet her byder også på blåfodede suler og store fregatfugle. Hannerne forsøger at imponere hunnerne med kluntede danse, hvori sulernes blå fødder og fregatfuglenes røde, oppustede strubesæk spiller en stor rolle. Ochoa Beach er en strand på den nordlige kyst ved San Cristobal, og den er et perfekt sted til at svømme med Galapagos-søløver og snorkle i det lave vand. En koloni af søløver bor på stranden, og mellem dem løber spøgelseskrabber og eremitkrebs omkring. Tæt ved stranden kan vi holde udkig efter brune pelikaner, forskellige kystfugle og migrerende fugle. Om eftermiddagen skal vi videre med den offentlige speedbåd til Santa Cruz, en sejltur på ca. to timer. Ved ankomst til havnen i byen Puerto Ayora bliver vi hentet sammen med vores bagage og kørt til vores hotel. Puerto Ayora er Galapagos største by med sine ca. 15.000 indbyggere. Aftenen byder på et væld af muligheder og gode spisesteder. (M,F)
15. dag: Kæmpe landskildpadder og vandring til Turtle Bay
Vi starter dagen med et besøg på Charles Darwin Research Station, hvor vi lærer alt om, hvordan dyrene og øerne bliver beskyttet. Her kan vi også se eksemplarer af de forskellige kæmpe-landskildpadder, der findes på de forskellige øer, da stationen også fungerer som ynglested inden de er store nok til at sættes ud i det fri igen. Fra stationen kører vi videre til El Chato Reserve, hvor vi bl.a. kan se landskildpadder i det fri. I dette område findes der også en oplyst, naturlig lava-tunnel. Om eftermiddagen skal vi opleve den populære strand i Turtle Bay. Vi går to og en halv kilometer fra Puerto Ayora langs en hyggelig lavastensti gennem tør, tropisk skov med kaktus så høje som store træer. Mens vi går, kan vi lytte til sangen fra de mange forskellige fugle, som lever her. Stranden ved Turtle Bay er en af Galapagos’ bredeste, halvmåneformede strande. Fint koralsand er skyllet op på stranden, og det bliver ret varmt i den varme sæson, hvilket gør det til et ideelt sted at yngle for grønne stillehavsskildpadder, hav-leguaner og store Galapagos-skildpadder. (M,F)
16. dag: På dagstur til øen Floreana
I dag skal vi med speedbåd på to timer til øen Floreana. Når vi ankommer til den lille havn i Puerto Velasco Ibarra, vil vi blive introduceret til øens spændende historie. Herefter tager vi på en kort gåtur til stranden La Lobería, hvor vi med det samme kan se Galapagos-søløver og havleguaner. Der vil også være tid til at snorkle og se farverige fisk, rokker og havskildpadder. Efter frokost kører vi med den lokale chiva (åben bus) til Floreanas højland. I Scalesia-skoven vil vi komme til at lære om de unikke plantearter, der findes her, og vi kan se en underart af den store landskildpadde. Herefter besøger vi The Pirate Cave og hører historien herom. Vi kører med chivaen tilbage til landsbyen og sejler retur til Puerto Ayora, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. Inden afsked med Galapagos i morgen, kan vi ikke gå i glip af en god aftensmad med frisk fisk eller hummer i byens kendte streetfood gade. (M,F)
17. dag: Til Baltra øen og hjemrejse via Guayaquil
Her til morgen krydser vi Santa Cruz øen fra syd til nord for at komme til Baltra-øen, hvorfra vi flyver til Guayaquils lufthavn i Ecuadors fastland. Her skifter vi fly, og fortsætter hjemrejsen til Danmark. Det er muligt at flyve hjem senere, hvis man ønsker flere oplevelser. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med at planlægge denne del af rejsen. (M)
18. dag: Ankomst København
Vi lander i Danmark efter en fantastisk rejse rundt i Ecuador.

Overnatninger

1 overnatning i Quito
1 overnatning i Papallacta
3 overnatninger på Jungle Lodge
1 overnatning i Tena
2 overnatninger i Baños
1 overnatning i Riobamba
2 overnatninger i Quilotoa
1 overnatninger i Quito
1 overnatning på San Cristobal
3 overnatninger på Santa Cruz
1 overnatning på flyet mellem Ecuador og Galapagos

Alle overnatninger er på hotel/lodge i delt dobbeltværelse

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Hvad kræver det af dig?
Rejsen kan beskrives som moderat til let. Sværhedsgraden afhænger af vejret, og det anbefales at have en god fysisk form.
Vandreturene i regnskoven er ikke fysisk krævende, det er kun varmen og fugten, der kan virke udfordrende for nogle. Cykelturen i Baños er forholdsvis let på landevej, så den kræver ingen ekstra træning. Vandreturene i højlandet er ikke teknisk krævende eller svære, men de kan være udfordrende pga. højden og det lavere ilttryk. Quilota-turen på dag 11 er den mest krævende på rejsen, både pga. højden på 3.800moh og de stejle op- og nedstigninger, men den er bestemt udfordringen værd. Her vil det være en fordel at have vandreerfaring i kuperet terræn. På Galapagos er alle turene lette.
Denne rejse er generelt ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Lukket Rejseperiode04.07.20 - 21.07.20 Tilmeldingsfrist01-04-2020
36.995,-
Ledige pladser Rejseperiode18.11.20 - 05.12.20 Tilmeldingsfrist10-07-2020
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode03.07.21 - 20.07.21 Tilmeldingsfrist05-03-2021
36.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode20.11.21 - 07.12.21 Tilmeldingsfrist23-07-2021
36.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 deltagere, maksimum 18 deltagere.

Næste: 04-07-2020
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Vandtæt rygsæk og dagsrygsæk
 • Gode vandrestøvler eller vandresko, evt. vandresandaler
 • Svedtransporterende tøj til trekking
 • Varm hue, halstørklæde og vanter
 • Gode trekkingsokker, gerne to par
 • Let regnfrakke eller skaljakke
 • Vandtætte pakkeposer
 • Drikkeflaske
 • Lommelygte/pandelygte
 • Evt. vandrestave og kikkert
 • Søsygetabeletter
 • Snacks - energibar og chokolade
 • Rejseforsikring på engelsk

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Quito / Quito - Galapagos / Galapagos - København (inkl. bagage)
 • 17 overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Transfer ifølge program
 • Regnjakke og gummistøvler i amazonas
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguide
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum
 • Nationalpark gebyr Galapagos (100 USD), turistkort (20 USD) og community entrance fee (10 USD)
 • Drikkepenge - I Ecuador er det en god skik at give drikkepenge
 • Single-værelsestillæg koster 3500kr, hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2500kr. er ikke refunderbart.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Aktive rejser med dansk rejseleder

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
04.07.20 - 21.07.20
36.995,-
Til top