18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
33.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, for slet ikke at tale om de eventyrlige natur- og dyreoplevelser.

I Amazonasjunglen bor I på junglelodge ved Cuyabeno-reservatet, hvor I kommer til at opleve Amazonregnskovens imponerende flora og fauna og stifte bekendskab med Sionaindianerne og deres kultur. I har bl.a. mulighed for at opleve vilde orkideer, tukaner, papegøjer, anakondaslanger, kaimaner, et stort udvalg af insekter og med lidt held; den lyserøde delfin. Nogle dyre- og plantearter kan ikke findes andre steder i verden og det gør besøget endnu mere interessant.

Andesbjergene er et must på en rejse til Ecuador og de smukke bjerglandskaber med lamaer og vilde heste i forgrunden og de mægtige vulkaner Cotopaxi og Chimborazo i bagrunden, vil slå benene væk under de fleste. I vil udforske områderne på vandreture hvor I vandrer op til gletscheren ved Cotopaxi og tager på vandretur på kraterkanten af Quilotoa.

Rejsen slutter på Galapagos med ø-hop til øerne San Cristobal, Santa Cruz og Floreana. San Cristobal er kendte for fregatfuglen og smukke, hvide sandstrande hvor I kan snorkle med søløver. På Santa Cruz besøger I højlandet med store landskildpadder og Tortuga Bay, hvor man ofte finder havskildpadder. I bor i byen Puerto Ayora hvor der er en helt speciel stemning, og hvor man deler fortovet med søløver og havleguaner. I kommer også på en dagstur til øen Floreana. Det er imponerende hvor varieret naturen og dyrelivet er på de forskellige øer, som er grunden til at ø-hop er det helt ideelle måde at opleve Galapagos på.

Rejseleder

Rejseleder på turen er Kamilla Hougaard. Kamilla arbejder til daglig som rejsekonsulent og foredragsholder på vores kontor i Aalborg. Inden hun begyndte som rejsekonsulent arbejdede hun mange år som dyrepasser flere steder i verden. Kamilla har en kæmpe passion for at opleve verdenen og alt hvad den indeholder. Specielt destinationer med fokus på dyreliv har medvirket til, at hendes rejse C.V. er fuld af storslåede oplevelser og hun har på sine rejser besøgt alle Amazonas dele af Sydamerika (Brasilien, Venezuela, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia). Kamilla er et udendørsmenneske helt ud til fingerspidserne, med hobbyer som dykning, jagt, kajak og vandring mm. I Kamillas virke som dyrepasser har hun blandt andet passet Galapagosskildpadder i London Zoo og arbejdet fem år i Randers Regnskov med stor fokus på krybdyr. Læs mere om Kamilla her.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Kastrup og ankomst Quito, Ecuador
I mødes i Kastrup lufthavn med jeres danske rejseleder, hvorefter der er afgang mod Ecuador. Senere på dagen ankommer I til Quito. Når I ankommer i lufthavnen vil I blive mødt af jeres engelsktalende guide og bragt til jeres hotel i byen. Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv.
2. dag: Quito - Papallacta
I dag skal I på en guidet gåtur i Quito, hvor jeres guide undervejs vil fortælle om præ-inka civilisationen, den spanske besættelse, uafhængighedsfasen og alt om Ecuadors og Quitos ældgamle historie. I besøger bl.a steder som uafhængighedspladsen, La Compañía-kirken, Alameda square og San Francisco-kirken. Om eftermiddagen kører I mod Papallacta, og undervejs kan I nyde de utroligt flotte landskaber. Den vulkanske varme kilde Papallacta ligger i en smuk have med eksotiske blomster, og måske ser I en af de kolibrier, der ofte besøger haven. Nyd et dyp i kilden efter en vandretur i den omkringliggende regnskov (cloud forest). I overnatter på hotellet ved kilden. (M)
3. dag: Papallacta - Guango - Amazonas
Her til morgen går turen videre mod Amazonjunglen. Første stop er et sted der kaldes Guango Lodge, som ligger i nærheden af den varme kilde i Papallacta. Her går I en lille tur for at se kolibrierne, som holder til i dette område. Herefter går turen videre til Cuyabeno-reservatet, hvor I spiser den medbragte frokost. Når I har spist og er blevet registreret, skal I på en to timers kanotur på Cuyabeno River hen til Jamu Lodge, hvor I skal bo. På kanoturen kan I få en forsmag på det utrolige dyre- og planteliv, som junglen byder på. I ankommer til Jamu Lodge omkring kl. 16.30, hvor I vil blive indlogeret. Når I har slappet lidt af, har I mulighed for at tage ned til lagunen for at svømme og se den smukke solnedgang. Herefter er der aftensmad på jeres lodge, og I kan bruge resten af aftenen på at slappe af i en hængekøje og hygge jer sammen i gruppen. (M,F,A)
4. dag: Amazon junglen
I dag skal I på trekkingtur i primærregnskoven. Turen varer 3-4 timer, og jeres guide vil fortælle om hvordan det komplekse tropiske økosystem fungerer. I hører også om medicinske planter, og I kan være heldige at se eksotiske fugle og aber. Frokosten nydes tilbage på jeres lodge og herefter er der tid til at slappe lidt af. Om eftermiddagen kan I igen få en svømmetur i lagunen og se solen gå ned over regnskoven. Hvis I er heldige kan I se de specielle, lyserøde flod-delfiner eller måske en anakonda, der solbader i et træ. Aftensmaden nydes i jeres camp, og senere kan I komme på en aften-kanotur for at kigge efter caimaner (den krokodilleart, der lever her). (M,F,A)
5. dag: Amazon junglen
Efter morgenmaden skal I besøge Siona-folket, som er den største etniske gruppe i nationalparken. Turen derud tager ca. 2 timer i kano, og undervejs kan I se nogle af de dyr, der lever i og ved floden: fugle, aber, slanger, lyserøde delfiner og skildpadder. I landsbyen lærer I om Siona-folkets levevis og traditioner. Her kommer I også til at hjælpe med at lave Casabe, som er en slags fladbrød, der laves af yucca (en rodfrugt). Der er ligeledes inkluderet et besøg hos folkets shaman, som er Siona-folkets healer. Denne tur er en heldagstur, hvor I spiser frokost i landsbyen. Når I kommer tilbage til jeres lodge, skal I på en kort aftengåtur i den primære regnskov for kigge efter insekter, edderkopper, gekkoer og skorpioner, og lytte til junglens mange lyde. (M, F,A)
6. dag: Amazonjunglen - Lago Agrio - Tena
Tidligt om morgenen er der mulighed for en tur ud at se på fugle. Derefter er der morgenmad på jeres lodge, og bagefter tager I tilbage til Lago Agrio. Herfra tager I videre til Tena, hvor I skal overnatte, og på vejen dertil skal I se Hollin-vandfaldet. (M,F)
7. dag: Tena - Puyu - Baños
Denne morgen skal I besøge Omaere Ethnobotanical Park i Puyo. Her i parken besøger I Shuar og Waoraniernes traditionelle huse og lærer om deres kultur. Når I vandrer rundt i området kan I nyde planternes dufte og farver. I kommer til at opleve Casa del Balsa, hvor I kan se kunsthåndværk, fremstillet af verdens tungeste træ, balsatræet. Herfra bliver I kørt til den termiske by, Baños. Baños er kendt som Ecuadors adventure-hovedstad, og der er masser at lave: mountainbike, canyoning, ”swing of the end of the world” (en lang gynge, hvor man svinger sig ud over en dal), rafting og vandring. Og efter alle disse aktiviteter er der rig mulighed for at slappe af med en massage eller en tur i de varme kilder. (M)
8. dag: Baños
I kan bruge denne dag på det I har lyst til. (M)
9. dag: Baños - Riobamba
Efter morgenmaden skal I på en cykeltur på “the waterfall road”. Vejen går til landsbyen Rio Verde, hvor I skal besøge det enorme Pailon de Diablo-vandfald. Fra Rio Verde går I ca. 20 minutter gennem frodig vegetation for at komme til vandfaldet, og på vejen kan I opleve sommerfugle, orkideer og fugle. Udsigten ved vandfaldene er fantastisk, og man kan ikke undgå at blive imponeret over vandets kraft. Der er forskellige udsigtspunkter omkring vandfaldet, og der er også mulighed for at klatre op bagved hovedvandfaldet – men husk en regnjakke, for man bliver altså våd! På vejen tilbage til Baños vil I få mulighed for at prøve “the swing of the end of the world”. Herfra går turen videre til Riobamba, og undervejs kan I se Ecuadors højeste vulkan, Chimborazo med sine 6,263 m. Dens top er det punkt på jordens overflade, der er længst væk fra jordens midte. (M)
10. dag: Riobamba - Chimborazo Nationalpark - Quilotoa
Efter morgenmaden skal I prøve at trekke på Chimborazo-vulkanen. Derfor bliver I kørt til den nederste bjerghytte på Chimborazo, kaldet “Hermano Carrel” i ca. 4800 meters højde. Herfra skal I vandre i ca. 45 minutter, 200 højdemeter op til "Refugio Whymper" (Whymper-bjerghytten). Bagefter bliver I kørt til et af de smukkeste steder i Ecuador, Quilotoa-lagunen, som ligger gemt i Andesbjergene. Naturen i dette område er som intet andet i verden: små traditionelle landsbyer er omkranset af andisk skov, bjerge med alle mulige former, vulkaner og den smukke lagune. Et vulkankrater på tre kilometer i diameter er camoufleret bag tæt tåge, og dets grønne vand og stejle vægge er beviset på det sidste voldsomme udbrud og er en påmindelse om, at I befinder jer i krateret af den næstmest aktive vulkan i de vestlige Andesbjerge. Ind i mellem kommer svovlgasbobler til syne i søen og fylder luften med en speciel, og ikke ligefrem dejlig lugt. (M,A)
11. dag: Quilotoa
I dag skal I ud at vandre på kraterkanten af Quilotoa. Kun når man er til fods, kan man føle hvor kæmpestort krateret er. Resten af dagen kan I bruge som I vil, og det er fristende at gå helt ned til kratersøens vand – men vær opmærksom på at turen tilbage op ad den stejle, sandede sti er hård og luften er tynd, da området ligger i ca. 4.000 meters højde. (M,A)
12. dag: Quilotoa - Coto Paxi - Quito
Denne morgen går turen via Volcanoes Avenue til Cotopaxi vulkanen (ca. 2,5 times kørsel), som er verdens højeste aktive, snekappede vulkan – ca. 5897 meter. Når I ankommer til parken, besøger I først et lille museum med information om parkens natur, geologi, historie og udbrud. Turen fortsætter ind i parken og I gør stop ved Limpiopungo-søen, der ligger i 3800 meters højde. Her er det tid til en kort gåtur for at se de semi-vilde heste, forskellige typer ænder, andiske måger og kolibrier. Fra parken fortsætter køreturen til en parkeringsplads i 4600 meters højde, hvorfra I skal på en udfordrende 45-minutters trekkingtur op til José Ribas-bjerghytten, der ligger i 4800 meters højde. Her er der mulighed for at nyde de vilde naturlandskaber med isvægge og dybe kløfter i gletscherne over jer, samt se langt ud over det omkringliggende område i de ecuadorianske Andesbjerge med sine mange vulkaner og smukke, grønne dale. Efter denne oplevelse går turen tilbage til Quito. (M)
13. dag: Quito - San Cristobal på Galapagos
I dag bliver I transporteret til lufthavnen i Quito, hvorfra I skal flyve til Galapagos. Ved ankomst vil jeres bagage blive inspiceret for at passe på økosystemet. Her skal I også betale nationalpark entré på 100 USD. Lokalguiden vil møde jer i lufthavnen og køre jer til Puerto Baquerizo Moreno. Om eftermiddagen besøger I San Cristobal Interpretation Center, hvor jeres guide vil forklare om Galapagos-øernes tilblivelse, arternes udvikling, dyrenes migration og om de mennesker, der har slået sig ned på øerne. Herefter fortsætter I til “Cerro Tijeretas”, eller “Frigate Hill”. Her kan I se nogle af de forskellige dyr der lever i havet, og I har mulighed for at snorkle blandt farverige fisk, søstjerner, søpindsvin og nyde det krystalklare vand. Eftermiddagen sluttes af med et besøg på stranden Playa Carola, hvor I kan slappe af eller få en tur på den smukke strand inden I skal tilbage til hotellet. (M)
14. dag: San Cristobal - Lobos Islet - Santa Cruz
Denne morgen skal I udforske den lille ø, Lobos islet. Ved første øjekast ser øen øde ud, men ved nærmere eftersyn ser I at stranden er beboet af Galapagos-søløver. Dyrelivet her byder også på blåfodede suler og store fregatfugle. Hannerne forsøger at imponere hunnerne med kluntede danse, hvori sulernes blå fødder og fregatfuglenes røde, oppustede strubesæk spiller en stor rolle. Ochoa Beach er en strand på den nordlige kyst ved San Cristobal, og den er et perfekt sted til at svømme med Galapagos-søløver og snorkle i det lave vand. En koloni af søløver bor på stranden, og mellem dem løber spøgelseskrabber og eremitkrebs omkring. Tæt ved stranden kan I holde udkig efter fugle som brune pelikaner, forskellige kystfugle og migrerende fugle. Om eftermiddagen tager I den offentlige speedbåd til Santa Cruz, en sejltur på ca. 2 timer. Når I kommer i land, vil I blive transporteret til jeres hotel. (M,F)
15. dag: Santa Cruz - Charles Darwin - Tortuga Bay
Denne morgen skal I besøge Charles Darwin-stationen, hvor I kommer til at lære hvordan dyrene og øerne bliver beskyttet. Herfra kører I til El Chato Reserve, hvor de famøse kæmpe Galapagos-landskildpadder bl.a. lever i det fri. I dette område findes der også en naturlig lava-tunnel, som I kan udforske (den er oplyst). Om eftermiddagen skal I opleve den populære strand i Turtle Bay, og den eneste måde at komme hertil er at gå de 2,5 kilometer fra Puerto Ayora. Stien går gennem tør, tropisk skov med kaktus så høje som huse, og mens I går kan I lytte til sangen fra de mange forskellige fugle. Stranden ved Turtle Bay er en af Galapagos’ bredeste, halvmåneformede strande. Fint koralsand er skyllet op på stranden og det bliver ret varmt i den varme sæson. Det er derfor et ideelt sted at yngle for grønne stillehavsskildpadder, hav-leguaner og store Galapagos-skildpadder. (M,F)
16. dag: Santa Cruz - Floreana - Santa Cruz
I dag skal I med speedbåd til øen Floreana, en tur på ca. 2 timer. Når I ankommer til den lille havn i Puerto Velasco Ibarr, vil I blive introduceret til øens spændende historie. Herefter skal I på en kort gåtur til stranden La Lobería", hvor I med det samme kan se Galapagos-søløver og hav-leguaner. Der vil også være tid til at snorkle og se farverige fisk, rokker og havskildpadder. Efter frokost skal I med lokal chiva (åben bus) til Floreanas højland. I Scalesia-skoven vil I komme til at lære om de unikke plantearter, der findes her og I kan se en underart af den store landskildpadde (Giant Tortoise). Herfter besøger I the pirate cave og hører historien herom. I kører med chivaen tilbage til landsbyen og tager speedbåden retur til Puerto Ayora, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
17. dag: Hjemrejse via Guayaquil
Her til morgen skal I flyve fra Galapagos til Guayaquil hvor I skal skifte fly og fortsætte hjemrejsen til Danmark. Det er muligt at flyve hjem senere, hvis man ønsker flere oplevelser. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med at planlægge denne del af rejsen. (M)
18. dag: Ankomst København
Turen slutter i Københavns lufthavn Kastrup.

Overnatninger

1 overnatning i Quito
1 overnatning i Papallacta
4 overnatninger på Jungle Lodge
1 overnatning i Tena
2 overnatninger i Baños
1 overnatning i Riobamba
2 overnatninger i Quilotoa
1 overnatninger i Quito
1 overnatning på San Cristobal
3 overnatninger på Santa Cruz

Bemærkninger

Sværhedsgraden på rejsen er moderat til let. Bemærk, at sværhedsgraden afhænger af vejret, og at en god fysisk form anbefales.

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode06.11.19 - 23.11.19 Tilmeldingsfrist18-09-2019
33.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode04.07.20 - 21.07.20 Tilmeldingsfrist08-03-2020
33.995,-
Reserver
Ledige pladser Rejseperiode07.11.20 - 24.11.20 Tilmeldingsfrist10-07-2020
33.995,-
Reserver

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 deltagere, maksimum 18 deltagere.

Næste: 06-11-2019

Pakkeliste

 • Pas
 • Vandtæt rygsæk og dagsrygsæk.
 • Gode vandrestøvler eller vandresko
 • Evt. vandresandaler
 • Svedtransporterende tøj til trekking
 • Varm hue, halstørklæde og vanter
 • Gode trekkingsokker, gerne to par
 • Vind- og vandtæt jakke. Medbring evt. regnslag
 • Håndklæde, badetøj og toiletgrej
 • Personlig medicin og evt. højdesygepiller
 • Kasket/hat og solbriller
 • Solcreme og myggespray
 • Drikkeflaske
 • Lommelygte
 • Kameraudstyr
 • Lommepenge
 • Evt. vandrestav og kikkert
 • Snacks - energibar og chokolade

Prisen er inklusiv

 • Flybillet t/r København - Quito // Galapagos - København
 • Flybillet Quito - Galapagos
 • Transport og oplevelser i følge program
 • Alle nætter på hotel/lodge i delt double værelse
 • Måltider ifølge programmet
 • Alle entréudgifter i følge program
 • Regnjakke og gummistøvler i amazonas
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguide
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Nationalpark gebyr Galapagos (100 USD), turistkort (20 USD) og community entrance fee (8 USD)
 • Drikkepenge. I Ecuador er det en god skik at give drikkepenge
 • Single-værelsetillæg, hvis man ikke vil/kan dele værelse med andre, koster 3500 kr.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Det koster 2.500 kr. i depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 2500kr. er ikke refunderbart.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Christian Kjer Jepsen

Christian Kjer Jepsen

Rejsekonsulent

chje|jr.dk
Rejsekonsulent Jeppe Dehn Pedersen

Jeppe D. Pedersen

Rejsekonsulent

jepe|jr.dk
Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

khou|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Kalender

Aktive rejser med dansk rejseleder

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
25.01.20 - 05.02.20
23.995,-
Til top