18 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 38.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Med stolthed præsenterer det lille land de majestætiske Andesbjerge, den dybe Amazonasjungle, for slet ikke at tale om de eventyrlige natur- og dyreoplevelser.

I Amazonasjunglen bor vi på junglelodge ved Cuyabeno-reservatet, hvor vi kommer til at opleve Amazonregnskovens imponerende flora og fauna og stifte bekendskab med Sionaindianerne og deres kultur. Vi har bl.a. mulighed for at opleve vilde orkideer, tukaner, papegøjer, anakondaslanger, kaimaner, et stort udvalg af insekter og med lidt held; den lyserøde delfin. Nogle dyre- og plantearter kan ikke findes andre steder i verden, og det gør besøget endnu mere interessant.

Andesbjergene er et must på en rejse til Ecuador, og de smukke bjerglandskaber med lamaer og vilde heste i forgrunden og de mægtige vulkaner Cotopaxi og Chimborazo i bagrunden vil slå benene væk under de fleste. Vi vil udforske områderne på vandreture, hvor vi vandrer op til gletscheren ved Cotopaxi og tager på vandretur på kraterkanten af Quilotoa.

Rejsen slutter på Galapagos med ø-hop til øerne San Cristobal, Santa Cruz og Floreana. San Cristobal er kendt for fregatfuglen og smukke, hvide sandstrande, hvor vi kan snorkle med søløver. På Santa Cruz besøger vi højlandet med store landskildpadder og Tortuga Bay, hvor man ofte finder havleguaner. Vi bor i byen Puerto Ayora, hvor der er en helt speciel stemning, og hvor man deler fortovet med søløver og havleguaner. Vi kommer også på en dagstur til øen Floreana. Det er imponerende, hvor varieret naturen og dyrelivet er på de forskellige øer, som er grunden til at ø-hop er det helt ideelle måde at opleve Galapagos på.

Bedste rejseperiode

Det er muligt at rejse i Ecuador året rundt. I kystområdet og på Galapagos-øerne er januar til maj den våde og varme periode med temperaturer omkring 30 grader, og juni til december er den tørre og køligere periode. Juli og august er der ofte overskyet med dagstemperaturer mellem 20-25 grader. I højlandet er den tørre periode fra juni til september. I Amazon-området kan det regne året rundt (dog ikke hver dag), også i tørtiden fra september til december, så medbring altid regntøj.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Kastrup og ankomst Quito, Ecuador
I dag er der afgang fra Danmark mod Ecuador med vores danske rejseleder, senere samme dag ankommer vi til Quito. Når vi ankommer til lufthavnen, vil vi blive mødt af vores engelsktalende guide og kørt til vores hotel i byen. Hovedstaden Quito ligger smukt placeret i Andesbjergene i ca. 3.000 meters højde. Quito var den første by i verden, som blev erklæret UNESCO-Verdensarv i 1978. Byen er inddelt i en gammel og en moderne bydel. Den gamle bydel byder på flotte historiske spanske kirker, brostensbelagte gader og masser af museer om landets historie. Den moderne bydel byder på shopping, restauranter og et livligt aften- og natteliv.
2. dag: Guidet gåtur i Quitos historiske bydel og afslapning i de varme kilder i Papallacta
I dag skal vi på en guidet gåtur i Quito, hvor vores guide undervejs vil fortælle om præ-inka civilisationen, den spanske besættelse, uafhængighedsfasen og en masse spændende om Ecuadors og Quitos ældgamle historie. Vi besøger blandt andet steder som uafhængighedspladsen, La Compañía-kirken, Alameda square og San Francisco-kirken. Om eftermiddagen kører vi mod Papallacta, og undervejs kan vi nyde de utroligt flotte landskaber. Hvis vejret er klart, kan vi se vulkan Cotopaxi (5.897moh) mod syd, og vulkan Cayambe (5.790moh) mod nord. Den vulkanske varmekilde Papallacta ligger i en smuk have med eksotiske blomster. Det varme vand ved kilden kommer fra to vulkaner i området, Cayambe og Antisana, og det siges at have anti-allergiske, anti-inflammatoriske og anti-reumatiske effekter. Nyd et dyp i kilden efter en kort vandretur i den omkringliggende cloud forest. (M)
3. dag: Til Amazonjunglen: Cuyabeno Wildlife Reserve
Her til morgen går turen videre mod Amazonjunglen, som er en lang dag i bus på ca. 9 timer. Har man tendens til kørersyge, vil vi anbefale at man tager køresygepiller. Vi køre allerede kl.6 om morgenen denne dag for at kunne nå det hele. Første stop er Guango Lodge, som ligger i nærheden af den varme kilde i Papallacta. Her går vi en lille tur for at se de mange kolibrier, som holder til i området. Herefter går turen videre til Cuyabeno-reservatet, som med sine 603.380ha er det andet største naturreservat i Ecuador (den største er Galapagos). I Cuyabeno-reservatet er der ikke mindre en 494 fuglearter, 450 fiskearter, 96 anfibierarter og 91 forskellige krybdyr. Når vi er blevet registreret, og har spist frokost, skal vi på en ca. to timers sejltur på Cuyabeno-floden hen til Jamu Lodge, hvor vi skal bo. På turen får vi en forsmag på det utrolige dyre- og planteliv, som junglen byder på. Vi ankommer til lodgen først på aftenen, og når vi har slappet lidt af, har vi mulighed for at sejle til lagunen for at svømme og se den smukke solnedgang. Herefter er der aftensmad på lodgen, og resten af aftenen kan bruges på at slappe af i en hængekøje og hygge sammen i gruppen. (M,F,A)
4. dag: På opdagelse i junglen: vandring og natsejlads
I dag skal vi på vandretur i primærregnskoven. Vi låner gummistøvler i lodgen, så vi nemmere kan bevæge os rundt på de mudrede stier inde i skoven. Turen varer tre-fire timer, og vores guide vil fortælle om, hvordan det komplekse tropiske økosystem fungerer. Der vil også blive fundet og vist medicinske planter, og vi er sikkert heldige at se eksotiske fugle og aber. Frokosten nydes tilbage på lodgen. Om eftermiddagen kan vi igen få en svømmetur i lagunen og se solen gå ned over regnskoven. Med lidt held kan vi se de specielle, lyserøde flod-delfiner, som holder til her. Aftensmaden nydes i lodgens hyggelige spiseområde, og efter aftensmaden skal vi med lokalguiden på en kort aftengåtur i den primære regnskov for kigge efter insekter, edderkopper, gekkoer og skorpioner, og lytte til junglens mange lyde. (M,F,A)
5. dag: Besøg af Siona-folket og aftentur i primære regnskov
Tidligt om morgenen er der mulighed for en sejltur ud for at se på fugle. Efter morgenmaden skal vi besøge Siona-folket, som med ca. 640 medlemmer er den største etniske gruppe i nationalparken. I Ecuadors amazonjungle findes der 10 forskellige stammer, hvor fem af dem bor delvis i Cuyabeno-reservatet. Turen derud tager ca. to timer i båd, og undervejs kan vi se nogle af de dyr, der lever i og ved floden: fugle, aber, dovendyre, slanger, lyserøde flod-delfiner og skildpadder. I landsbyen lærer vi om Siona-folkets levevis og traditioner. Her kommer vi også til at hjælpe med at lave Casabe, som er en slags fladbrød, der laves af yucca (en rodfrugt). Vi spiser vores frokost her. Efter frokost besøger vi folkets shaman og healer, som vil fortælle os om deres traditioner og ayahuasca-ceremonien, der er en hallucinogen drik, som bliver brugt af shamanen til healing og klarsyn. Vi sejler tilbage til lodgen efter en spændene heldagstur hos Siona-folket. Efter aftensmaden kan vi komme på en aften-sejltur for at kigge efter caimaner (den krokodilleart, der lever her) og måske også anakondaer eller andre slanger. (M,F,A)
6. dag: Farvel til Amazonjunglen og videre ”Kanel-byen” Tena
Efter morgenmaden tager vi afsked med de ansatte på lodgen, og sejler tilbage til Tarapoa. Turen herfra kører forbi Lago Agrio, og videre til byen Tena, som under den spanske kolonisering blev kaldt ”Kanel-byen”. I dag dyrkes der også bananer, kakao, majs, den lokale frugt naranjilla, sukkerrør og kaffe i området. På vejen passere vi blandt andet Hollin vandfaldet hvor vi lige tager en dukkert. Vi overnatter i Tena, før vi skal videre mod Baños dagen efter. (M,F)
7. dag: Shuar- og Waoranifolket i Puyo og Ecuadors adventure-hovedstad Baños
Inden vi kommer til Baños, besøger vi Omaere Ethnobotanical Park i Puyo. Navnet Omaere betyder ”regnskovsnatur” i Waoranies sprog. Parken beskæftiger sig med forbindelsen mellem kulturerne og de planter, der findes omkring dem; her er det Shuar- og Waoranifolket, som er den oprindelige befolkning. Uanset om det drejer sig om medicinsk, åndelig eller ernæringsmæssig brug, er planter en vigtig del af hverdagen for den lokale befolkning. Vi besøger deres traditionelle huse, og lærer om deres kultur, og kommer til at opleve Casa de la Balsa, hvor vi kan se kunsthåndværk fremstillet af verdens letteste træ, balsatræet. Ecuador er verdens største balsatræ eksportør, som blandt andet bliver brugt i vindmølleindustrien. Efter vores besøg her kører vi videre til den termiske by Baños. Byens rigtige navn er Baños de Agua Santa, som betyder ”Helligt-vand-bad” på spansk, og refererer til de varme kilder, der findes her, som siges at være althelbredende. Byen er også kendt som Ecuadors adventure-hovedstad, så dagen i morgen bliver alt andet end kedeligt. (M)
8. dag: Dag i Baños med ”adventure” og varme kilder
Efter en uge fyldt med planer på programmet, er dagen i dag til fri disposition. Baños ligger i en gryde 1.800moh i grænsen mellem regnskoven og Andesbjergene. Vulkanen Tunguragua på 5.023moh kan ses mod syd, og bidrager til en helt unik stemning i byen. Det er også herfra de varmer kilder i byen kommer fra. Rejselederen vil være behjælpelig med at planlægge dagen: mountainbike, canopy, canyoning, rafting og vandring er nogle af de aktiviteter byen byder på. Efter en adventure-aktiv dag er der rig mulighed for at slappe af med en massage eller en tur i de varme kilder. (M)
9. dag: Cykeltur til vandfaldet Pailón del Diablo og videre til Riobamba
Efter morgenmaden skal vi på en cykeltur på “The Waterfall Route”, hvor vi følger Pastaza-floden, indtil vi når landsbyen Rio Verde. Her skal vi besøge det storslåede Pailón de Diablo-vandfald. Fra Rio Verde forsætter vi turen til fods, og efter ca. 20 minutters vandring gennem frodig vegetation kommer vi frem til det 80 meter høje vandfald. På vejen oplever vi også sommerfugle, orkideer og fugle. Udsigten ved vandfaldene er fantastisk, og man kan ikke undgå at blive imponeret over vandets kraft. Der er forskellige udsigtspunkter, som er forbundet med et imponerende netværk af stentrapper, hvor der også er mulighed for at klatre op bagved hovedvandfaldet – men husk en regnjakke, for man bliver altså våd! På vej tilbage til Baños køre vi i bus. Når vi er tilbage i Banos har vi lidt tid til at hente bagage og finde frokost (vi havde pakkede og check ud inden dagens aktiviteter). Derefter køre vi ca. 30 min op til” the swing of the end of the world”. Herfra går turen videre til Riobamba, og som vi nærmer os byen kan vi se Ecuadors højeste vulkan Chimborazo på 6.263moh. Dens top er det punkt på jordens overflade, der er længst væk fra jordens midte. (M)
10. dag: Vandring langs krateret ved Quilotoa vulkanen
Dagen i dag står på trekking på kraterkanten og langs den smukke sø ved Quilotoa-vulkankrateret. Det er helt op til en selv hvor langt man vil rundt. Både lokal og dansk guide kan være med til at danne rammen om en spændene dag med vandring i fokus. Naturen i dette område er som intet andet i verden: små traditionelle landsbyer omkranset af andinsk skov, bjerge med alle mulige former, vulkaner og den smukke lagune. Et vulkankrater på næsten tre kilometer i diameter og dets grønne vand og stejle vægge, er beviset på det sidste voldsomme udbrud tilbage i år 1280. Indimellem kommer svovl-gas-bobler til syne i søen i bunden af krateret. (M,F,A)
11. dag: Via Cotopaxi National Park til Quito
På denne morgen går turen videre sydpå indtil vi når det centrale Equadors Andelsbjerge. Her ligger den majestætiske og fredfyldte Cotopaxi National Park. Dette er den mest besøgte Nationalpark i Equador og et vigtigt fuglereservat. Den højeste vulkan i området er hele 5897 meter høj. I vil i dag nyde at se en masse spektakulære udsigtspunkter. Blandt andet Limpiopungo lagoonen hvor man på en stille solrig dag kan se bjergene blive reflekteret i vandet. Et mindre og kort hike vil give alle muligheden for at se en masse fugle og med lidt held en Condor. Efter dette bliver i kørt i zig zag op af vulkanen og efterlader al vegatation og ender oppe i 4630 meters højde. Herefter bliver i kørt til Quito hvor vi overnatter. (M)
12. dag: Til øen Santa Cruz på Galapagos
Vi starter dagen med at køre til lufthavnen i Quito, hvorfra vi skal flyve til øen Santa Cruz på Galapagos. Vores bagage bliver tjekket og forseglet i Quito, og inspiceret igen ved ankomst til Galapagos. For at passe på økosystemet må frugt, planter og dyr under ingen omstændigheder tages med ud på Galapagos-øerne. Vi lander i Santa Cruz lufthavn, hvor vi mødes med lokalguiden. Vi kører mod vores hotel i byen Puerto Ayora. På vejen dertil besøger vi Charles Darwin Research Station, hvor vi lærer alt om, hvordan dyrene og øerne bliver beskyttet. Her kan vi også se eksemplarer af de forskellige kæmpe-landskildpadder, der findes på de forskellige øer, da stationen også fungerer som ynglested inden de er store nok til at sættes ud i det fri igen. Fra stationen kører vi videre til El Chato Reserve, hvor vi bl.a. kan se landskildpadder i det fri. I dette område findes der også en oplyst, naturlig lava-tunnel. Efter besøg ved Charles Darwin Research Station og El Chato Reserve slutter vi dagen ved vores hotel. (M,F)
13. dag: Turtle Bay og eftermiddag med snorkeludstyr
Om formiddagen skal vi opleve den populære strand i Turtle Bay. Stranden ved Turtle Bay er en af Galapagos’ bredeste, halvmåneformede strande. Fint koralsand er skyllet op på stranden, og det bliver ret varmt i den varme sæson, hvilket gør det til et ideelt sted at yngle for grønne stillehavsskildpadder, hav-leguaner og store Galapagos-skildpadder. Om eftermiddagen har vi snorkeludstyr til rådighed, og vi har resten af dagen på egen hånd. Det er muligt at gå turen retur til hotellet på to og en halv kilometer fra Turtle Bay langs en hyggelig lavastensti gennem tør, tropisk skov med kaktus så høje som store træer. Mens vi går, kan vi lytte til sangen fra de mange forskellige fugle, som lever her. Puerto Ayora er Galapagos største by med sine ca. 15.000 indbyggere. Aftenen byder på et væld af muligheder og gode spisesteder. (M)
14. dag: På dagstur til øen Floreana
I dag skal vi med speedbåd på to timer til øen Floreana. Når vi ankommer til den lille havn i Puerto Velasco Ibarra, vil vi blive introduceret til øens spændende historie. Herefter tager vi på en kort gåtur til stranden La Lobería, hvor vi med det samme kan se Galapagos-søløver og havleguaner. Der vil også være tid til at snorkle og se farverige fisk, rokker og havskildpadder. Efter frokost kører vi med den lokale chiva (åben bus) til Floreanas højland. I Scalesia-skoven vil vi komme til at lære om de unikke plantearter, der findes her, og vi kan se en underart af den store landskildpadde. Herefter besøger vi The Pirate Cave og hører historien herom. Vi kører med chivaen tilbage til landsbyen og sejler retur til Puerto Ayora, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen. (M,F)
15. dag: Til øen San Cristobal med søløver og blåfodede suler
Denne morgen skal vi videre med den offentlige speedbåd til San Cristobal, en sejltur på ca. to timer. Dagen på Santa Cruz byder på et guidet besøg i San Cristobal Interpretation Center, hvor der vil blive forklaret om Galapagos-øernes tilblivelse, arternes udvikling, dyrenes migration og om de mennesker, der har slået sig ned på øerne. Herfra forsætter vi til fods til Cerro Tijeretas, der på engelsk kaldes Frigate Hill. Fra udsigtspunktet kan vi kigge ned til Tijeretas-bugten, der er fyldt med farverige fisk, søstjerner og søpindsvin i det krystalklare vand. Derfra besøger vi stranden Playa Carola, hvor vi kan gå en tur på den smukke strand, inden vi tager til den lille ø Lobos. Ved første øjekast ser øen øde ud, men ved nærmere eftersyn ser vi, at stranden er beboet af Galapagos-søløver. Dyrelivet her byder også på blåfodede suler og store fregatfugle. Hannerne forsøger at imponere hunnerne med kluntede danse, hvori sulernes blå fødder og fregatfuglenes røde, oppustede strubesæk spiller en stor rolle. Ochoa Beach er en strand på den nordlige kyst ved San Cristobal, og den er et perfekt sted til at svømme med Galapagos-søløver og snorkle i det lave vand. En koloni af søløver bor på stranden, og mellem dem løber spøgelseskrabber og eremitkrebs omkring. Tæt ved stranden kan vi holde udkig efter brune pelikaner, forskellige kystfugle og migrerende fugle. Vi slutter den oplevelsesrige dag af på hotellet i hovedbyen Puerto Baquerizo Moreno på San Cristobal. (M,F)
16. dag: Oplevelser på egen hånd på San Cristobal
Den sidste dag på Galapagos er der ikke planlagt nogle aktiviteter på forhånd. Her er der mulighed for, at vi kan undersøge hovedbyen Puerto Baguerizo Moreno nærmere, en søvnig lille havneby med søløver i gadebilledet og en hyggelig havnemole. Tæt ved Puerto Baguerizo Moreno er der en strand med mulighed for at surfe, mens en anden nærliggende strand byder på god snorkel- og dykning. Der er også mulighed for at leje cykler, tage på ridetur eller nyde en af de mange vandreruter, hvis da ikke dagen skal bruges på afslapning inden flyet går mod Danmark i morgen. (M)
17. dag: Hjemrejse via Guayaquil
Efter morgenmaden har vi transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver til Guayaquils Lufthavn i Ecuadors fastland. Her skifter vi fly, og fortsætter hjemrejsen til Danmark. Det er muligt at flyve hjem senere, hvis man ønsker flere oplevelser. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med at planlægge denne del af rejsen. (M)
18. dag: Ankomst København
Vi lander i Danmark efter en fantastisk rejse rundt i Ecuador.

Overnatninger

1 overnatning i Quito
1 overnatning i Papallacta
3 overnatninger på Jungle Lodge
1 overnatning i Tena
2 overnatninger i Baños
1 overnatning i Riobamba
1 overnatning i Quilotoa
1 overnatninger i Quito
3 overnatninger på Santa Cruz
2 overnatninger på San Cristobal
1 overnatning på flyet mellem Ecuador og Galapagos

Alle overnatninger er på hotel/lodge i delt dobbeltværelse

Bemærkninger

Vær opmærksom på, at højdesyge kan opstå på alle treks, uanset om de anbefalede retningslinjer på området overholdes (For yderligere information henvises til Statens Serum Institut).
Ligeledes skal det bemærkes, at en del treks ikke overholder de anbefalede retningslinjer vedrørende for eksempel overnatningshøjde, da de ellers ikke kan gennemføres.
Alle Jysk Rejsebureaus trekkingture er gennemprøvede, og vi oplever sjældent, at vores rejsende får højdesyge. Dog er det særdeles vigtigt, at du søger ned i højde, hvis du mærker symptomer på højdesyge (for eksempel hovedpine, åndenød og opkast). Højdesyge er en akut tilstand, der skal tages meget alvorligt.
Du bør kontakte din læge og diskutere muligheden for at forebygge højdesyge i forhold til dit trek. Jysk Rejsebureau refunderer ikke trek, som bliver påvirket eller afbrudt på grund af højdesyge.


Hvad kræver det af dig?
Rejsen kan beskrives som moderat til let. Sværhedsgraden afhænger af vejret, og det anbefales at have en god fysisk form.
Vandreturene i regnskoven er ikke fysisk krævende, det er kun varmen og fugten, der kan virke udfordrende for nogle. Cykelturen i Baños er forholdsvis let på landevej, så den kræver ingen ekstra træning. Vandreturene i højlandet er ikke teknisk krævende eller svære, men de kan være udfordrende pga. højden og det lavere ilttryk. Quilota-turen på dag 11 er den mest krævende på rejsen, både pga. højden på 3.800moh og de stejle op- og nedstigninger, men den er bestemt udfordringen værd. Her vil det være en fordel at have vandreerfaring i kuperet terræn. På Galapagos er alle turene lette.
Denne rejse er generelt ikke egnet for bevægelseshæmmede.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel “pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Anden hjemrejse kan arrangeres, såfremt der er plads på flyene, og mod et tillæg.

Gruppestørrelse

Minimum 9 deltagere, maksimum 12 deltagere.

Pakkeliste

 • Vandtæt rygsæk og dagsrygsæk
 • Gode vandrestøvler eller vandresko, evt. vandresandaler
 • Svedtransporterende tøj til trekking
 • Varm hue, halstørklæde og vanter
 • Gode trekkingsokker, gerne to par
 • Let regnfrakke eller skaljakke
 • Vandtætte pakkeposer
 • Drikkeflaske
 • Lommelygte/pandelygte
 • Evt. vandrestave og kikkert
 • Søsygetabeletter
 • Snacks - energibar og chokolade
 • Rejseforsikring på engelsk

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Udrejse Tilmeldingsfrist Pris

Prisen er inklusiv

 • Flybillet København - Quito / Quito - Galapagos / Galapagos - København (inkl. bagage)
 • 17 overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Ture og oplevelser ifølge program
 • Transfer ifølge program
 • Regnjakke og gummistøvler i amazonas
 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguide
 • Infomøde inden afrejse med gennemgang af ruten og udstyr
 • Minimum 15% rabat på udstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Mulighed for at leje rygsæk for 100 kr. pr. mdr.
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkevarer
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Visum
 • Nationalpark gebyr Galapagos (120 USD), turistkort (20 USD) og community entrance fee (10 USD)
 • Drikkepenge - I Ecuador er det en god skik at give drikkepenge. Man skal påregne ca.2000 kr ialt på denne post.
 • Tillæg for enkeltværelse 4.500 kr. Det er muligt at dele værelse med en deltager af samme køn. Er der ingen at dele med, opkræves enkeltværelsestillæg ved restbetaling
 • Ved bestilling af rejsen er det ofte muligt at tilkøbe afrejse fra en alternativ lufthavn som f.eks. Billund eller Aalborg for 1.495 kr. per person . Det forudsætter dog, at flyselskabet på den enkelte afgang tilbyder mulighed for provinstilslutning samt at der er plads. Spørg din rejsekonsulent for nærmere information.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Depositummet på de 1.000kr. er ikke refunderbart.

Ønsker du at forlænge din rejse efter grupperejsen med dansk rejseleder, kan Jysk Rejsebureau hjælpe med at skræddersy din videre rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Rejsekonsulent Kamilla Hougaard

Kamilla Hougaard

Rejsekonsulent

aalborg|jr.dk

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Afrejsekalender

Find en afrejsedato der passer dig.

Status
Rejseperiode
Frapris pr. pers.
12.02.24 - 23.02.24
25.995,-
13.03.24 - 05.04.24
49.995,-
24.03.24 - 31.03.24
10.995,-
30.03.24 - 06.04.24
10.995,-
faq

Hvad skal man opleve på rejsen til Ecuador, Amazonas og Galapagos?

Vi kommer til at få en bred indføring i alverdens spektakulære naturoplevelser og kulturhistoriske seværdigheder, som Ecuador, Amazonas og Galapagos byder på. I Amazonjunglen er Cuyabeno-reservatet på hitlisten over oplevelser, hvor vi stifter bekendtskab med den lokale flora, fauna og dyreliv og oplever Siona-indianerne og deres kultur og hverdagsliv helt tæt på. Også Andesbjergene er et højdepunkt på denne rejse, hvor vi både har fornøjelsen af at trekke op til gletsjeren ved Cotopaxi og vandre langs kraterkanten på Quilotoa-vulkanen med udsigt over den storslåede kratersø. På Galapagos venter ø-hop til øerne San Cristobal, Floreana og Santa Cruz, hvor vi besøger højlandet med de kendetegnende landskildpadder. Her vil vi kombinere vandring, cykling, sejlads og alverdens andre adrenalinfremkaldende adventureaktiviteter.


Hvordan overnatter man på rejsen til Equador, Amazonas og Galapagos?

Alle overnatninger er enten på hotel eller i en lodge i delt dobbeltværelse. Vi kommer til at tilbringe en nat i Quito og i Papallacta og dernæst tre nætter på Jungle Lodge i Amazonjunglen. Vi fortsætter med en enkelt nat i Tena, to i Baños og hernæst en enkelt overnatning i henholdsvis Riobamba, Quilotoa og i Quito. Nu går turen til Galapagosøerne, hvor øhop er på programmet. Vi slutter af med tre nætter på øen Santa Cruz og to nætter på San Cristobal.


Anbefaler I at vandre i sko eller støvler i Ecuador, Amazonas og Galapagos?

Vi anbefaler, at du medbringer den type fodtøj, du er mest fortrolig med – enten støvler eller sko. Det er en præferencesag, og det kan være fordelagtigt at træne til turen hjemmefra med det valgte fodtøj, så du er godt forberedt. Sandaler er også et fint alternativ at medbringe uanset hvad, så man kan give luft til tæerne efter de lange, varme vandredage, når vi udforsker storbylivet eller tilbringer tid på de majestætiske Galapagos-øer.

Hvor krævende er vandreturene i Ecuador, Amazonas og på Galapagos-øerne?

Vi definerer sværhedsgraden på rejsen som let til moderat, men det er absolut afhængigt af vejrforholdene, der kan være ret omskiftelige på rejsen. Generelt anbefaler vi, at du har en god fysisk form, så du har større fysisk og mentalt overskud til at nyde de fantastiske oplevelser, der er i vente. Vandreturene i regnskoven er ikke fysisk krævende, men den trykkende varme og fugten kan være en udfordring i sig selv. Cykelturen i Baños er forholdsvis let og foregår på landevej, så den kræver ingen ekstra forudgående træning før afrejse. Vandreturene i højlandet er ikke teknisk krævende, men de kan være udfordrende grundet den lavere iltmætning i de højtbeliggende bjergområder, vi vandrer i. Quilotoa-turen på dag 10 er den mest krævende på rejsen, både pga. højden på 3.800 meter over havet og de stejle op- og nedstigninger, men den er bestemt udfordringen værd. Her vil det være en fordel at have erfaring med vandring i kuperet terræn. På Galapagos er alle turene forholdsvis lette og kræver ingen forudgående erfaring.


Hvor lang tid tager rejsen til Ecuador, Amazonas og Galapagos?

Rejsen varer i alt 18 dage med transport. En detaljeret dag til dag-beskrivelse finder du på hjemmesiden under rejseinformation, hvor du kan danne sig et overblik over oplevelserne, der er i vente i Ecuador, Amazonas og på Galapagosøerne.


Hvad skal vi medbringe på turen til Ecuador, Amazonas og Galapagos-øerne?

Vandrestave er et sikkert hit at medbringe for at sikre en symmetrisk gangart og aflastning af knæ. Vi anbefaler også, at du medbringer søsygetabletter til de mange sejlture, der er på programmet. Medbring også en dagsrygsæk, hvor du kan pakke til dagsaktiviteterne – f.eks. solhat, solcreme, solbriller, siddepude, drikkedunk, snacks, skiftesokker, vandrestave og skaljakke alt efter behov. En udbygget pakkeliste findes på hjemmesiden under rejseinformationen.
Til top