Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Rejsen starter i Tanzania, der byder på storslået natur og et rigt dyreliv. Her kan du vandre til toppen af Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro. Opleve noget af Afrikas bedste safari. Og slappe af ved turkisblåt vand og svajende palmer på Zanzibars kridhvide sandstrande.

Fra Tanzania tager vi det legendariske TAZARA-tog gennem landet og over grænsen til Zambia – en rejse, hvor man virkelig mærker verden!

I Zambia mødes vi første gang af det storslåede Victoria Falls, der er blandt de mest fantastiske vandfald i verden, og som går for at være et af verdens syv vidundere. Zambezifloden er på dette sted mere end to kilometer bred og løber højlydt ned gennem en serie af snævre kløfter, hvor den spreder en changerende dis, der kan ses over 20 kilometer væk.

På turen gennem Botswana besøger vi unikke nationalparker, der besøges af ganske få turister. Særligt Okavango Deltaet er en af de største oplevelser. Her kommer vi både tæt på områdets mange flodheste og lærer det lokale folk bedre at kende på camping under Afrikas stjerner.

Namibia burde være på alles bucket-liste! Landet byder på et vekslende landskab som den røde ørken ved Sossusvlei, den frodige og dyrerige Etosha Nationalpark samt det imponerende bjerglandskab i Damaraland. Undervejs på vores gennemrejse overnatter vi under nattehimlen på Spitzkoppe-bjerget, og vi mister pusten af udsigten over verdens andenstørste kløft, Fish River Canyon.

Vores tur slutter i Sydafrika ved Cape Town, der er en spændende metropol, som man nemt kan bruge flere dage på at udforske. Vi bestiger det store Table Mountain og nyder udsigten over byen. Herefter tager vi på en tur til Cape Peninsula. En smuk køretur, hvor vi ser pingviner, fantastiske udsigter og små havnebyer – hvor vi stopper og spiser frisk fish and chips.

Vi glæder os til at se jer, og til at tage jer med på en fantastisk rejse gennem Tanzania, Zambia, Botswana, Namibia og Sydafrika.

Med venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen og Mathias Kræpping

Foredragsholder

Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Rejsekonsulent

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top