10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 14.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Rejsen starter i Athen på et centralt beliggende hotel, hvor du både kan opleve Akropolis og Athens hyggelige små områder og gode restauranter, inden du hopper på færgen til øen Amorgos. Amorgos er en autentisk og uberørt ø med hyggelige tavernaer og uspolerede strande. På Amorgos skal du tage dit dykkercertifikat og udforske verden under vand. Dykningen i Grækenland byder på en fantastisk sigtbarhed, og grundet det krystalklare vand var Amorgos også lokationen til den populære film ’’The big Blue’’.

Efter fem nætter på Amorgos og med et dykkercertifikat i hånden, sejler du videre til den smukke vulkanø Santorini, som er en sand fryd for øjet med små hyggelige landsbyer og azurblåt hav. Her kan du forkæle dig selv med et besøg på en af de mange smagfulde og charmerende tavernaer, og ønsker du at dykke mere, kan du bestille enkelte dyk lokalt.

Få information og fakta om Grækenland her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Grækenland her

Bedste rejseperiode

Det sydlige Grækenland og øerne har subtropisk middelhavsklima, som lover varme og tørre somre med bagende sol. Vinden fra havet gør varmen behagelig i kystområderne, men hvis du ikke er til for høje temperaturer og foretrækker lidt færre mennesker, er de milde forårs- og efterårsmåneder at foretrække.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt til Grækenland er baseret på, hvordan klimaet har været tidligere år.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark og ankomst til Athen
Afgang fra Danmark mod Athen, hvor du ankommer senere samme dag. Fra lufthavnen tager du en taxa til dit overnatningssted. Resten af dagen har du på egen hånd til at udforske byen. Vi anbefaler, at du besøger det berømte Akropolis, hvorfra der er en fantastisk udsigt ud over Athen, eller tager til den gamle bydel Plaka. Tag en pause fra solen på en taverna med billig gyros, frisk feta, velmarineret souvlaki, cremet tzatziki og saftige kalamata oliven.
2. dag: Athen på egen hånd
Du kan nyde en gåtur langs den tre kilometer lange antikke promenade, der krydser gennem den gamle bydel. Nyd synet af de ældre mænd, der diskuterer verdenssituationen blandt søjlerester og falmede mosaikker, og slut af ved Thisio-området, hvor der er et stort udvalg af caféer og restauranter. Vi kan varmt anbefale et besøg på den gamle traditionsfyldte bar, Brettos, i Plaka - bydelen på bjergsiden af Akropolis med små, krogede, bilfri gader. (M)
3. dag: Færgeafgang mod øen Amorgos
Du bliver i dag hentet på dit hotel i Athen og kørt til færgelejet, hvorfra du sejler mod den skønne ø Amorgos, hvor du skal gennemføre dit dykkercertifikat. Øen er kendt fra filmen “The Big Blue” fra 1988, hvoraf den første del blev filmet på Amorgos. Amorgos byder på smukke strande og klart turkisblåt hav. Af disse eventyrlige strande på Amorgos kan nævnes Katapola og Aegialis, men der er mange andre små bugte at udforske, hvis du tager på opdagelse rundt på øen. (M)
4-7. dag: Dykkercertifikat på Amorgos
PADI Open Water Dykkercertifikat er et af de mest populære dykkercertifikater, og det anerkendes over hele verden. Efter at have gennemført dette 4 dages kursus må du dykke ned til 18 meter. Der er mulighed for at tage teori-delen online inden ankomst til Amorgos, og derefter tage dykkene når du er ankommet til øen. Hvis du allerede har taget dit Open Water certifikat, er der i stedet mulighed for at tage et Advanced Open Water certifikat. Glæd dig til at udforske de mange fantastiske indtryk under havets overflade, som dykningen i Grækenland har at byde på. Dykningen på Amorgos byder på en lang sigtbarhed i helt krystalklart vand. Der er mulighed for blandt andet vragdyk og Nikouria’s grotte, som er dækket med farvestrålende koraller, og her ser man ofte skorpion fisk og hummere der gemmer sig langs klippesiden.
8. dag: Færgeafgang mod Santorini
Kursen er i dag sat mod den smukke ø Santorini. Det er en sand fryd for øjet, når du slentrer gennem den kendte vulkanøs små gader, der byder på de ikoniske hvide huse med blå tage. Her hersker ren ferieidyl med små tavernaer og restauranter, der indbyder til et lille hvil og prøvesmagning af græske specialiteter. Det er oplagt at udforske øens rå natur og små landsbyer på dagsture rundt på øen. På Santorini skal du bo på Blue Sea Hotel i idylliske omgivelser. Hotellet har den dejligste beliggenhed på Santorinis sydøstlige kyst, og er blot et stenkast fra den fabelagtige Kamari strand.
9. dag: Santorini på egen hånd
Dagen i dag er på egen hånd. Du kan slentre en tur i gaderne, opleve Akrotiri-halvøen med de smukke, røde klipper, fyrtårnet med fantastiske solnedgange, tage på vinsmagning og bare nyde de skønne omgivelser. Vi kan varmt anbefale en middag på restaurant Metaximas i nabobyen Exo Gonia. (M)
10. dag: Hjemrejse
Du bliver hentet og kørt i lufthavnen, hvorfra du skal hjem igen efter et dejligt eventyr i Grækenland.

Overnatninger

2 overnatninger i Athen på Acropolis Stay hotel eller lignende
5 overnatninger på Amorgos på Aealia Studios eller lignende
2 overnatninger på Santorini på Blue Sea Hotel eller lignende

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budgethoteller til boutique- og luksushoteller på turen.

Bemærkninger

Dette er blot et forslag, og turen kan tilrettelægges præcis som du ønsker. Det er muligt at opgradere til højere eller lavere standard på overnatningerne samt tilkøbe ture.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Evt. snorkeludstyr
 • Evt. guidebog
 • Solcreme
 • Badetøj
 • Evt. håndklæde

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark – Athen // Santorini – Danmark (inkl. bagage)
 • 9 overnatninger ifølge program
 • Open Water Dykkercertifikat
 • Transfers ifølge program
 • Færgebilletter Athen-Amorgos og Amorgos-Santorini
 • Tryghedsgaranti
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider, der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge
 • Drikkevarer
 • Hotelskat, der afregnes lokalt og ca. udgør 3 EUR/nat

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top