Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Kør-selv ferie i Grækenland er absolut frihed på hjul. Vores udvalgte kør-selv-ture i Grækenland henvender sig til dig, der gerne vil være sikker på et optimalt udbytte af din ferie. Jysk Rejsebureau kan tilrettelægge din rute på forhånd, og reservere alle hotelovernatninger eller booke din camper og campsites, så du fuldt ud kan koncentrere dig om at nyde oplevelserne på dit roadtrip i Grækenland og slappe af.

Viser 2 oplevelser

Kør selv i Peloponnese

Kør selv i Peloponnes

Nyd friheden i at have egen bil, når du skal udforske den sydlige del af Grækenland - halvøen Peloponnes. Vi har lagt ruten og booket hotellerne, så du kan slappe af og nyde de højdepunkter, halvøen er fuld af. Hvis du har god tid kan vi anbefale at lægge lidt tid på egen hånd ind, så du impulsivt kan gøre stop på din rute.
Læs mere
11 dage
HELE ÅRET
fra 9.495,-
fra 5.995,-
Glamping og badeferie i Grækkenland

Glamping og badeferie på Halkidiki

Bo et par nætter i "bubble" telt med kig til stjernehimlen og fortsæt til skønt strandhotel på Sithonia halvøen, som er den midterste af de tre øer i Halkidiki. Vi har inkluderet lejebil i din rejse, så du har frihed til at udforske de smukke områder, du kommer forbi, i dit eget tempo.
Læs mere
7 dage
MAJ-SEPTEMBER
fra 7.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top