KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
44 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 31.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Tag med Jysk Rejsebureau på højskole på Bali og oplev denne smukke ø med farverig kultur, smuk natur og venlige mennesker. I selskab med andre nysgerrige unge og en dansk højskolelærer venter der et sjovt og lærerigt ophold, der vil udvide din horisont. Du skal arbejde med dig selv, dykke ned i en anderledes og spændende kultur og udfordres med spændende valgfag, alt imens du nyder højskolelivet, rejser rundt sammen med dine nye venner og får oplevelser for livet.

På den anden side af ækvator - langt væk fra hverdagen, pligter, afleveringer og alt det andet hverdagstrummerum - venter et unikt højskoleophold for dig og andre rejseglade og eventyrlystne unge. Opholdet er inddelt i temauger. Nogle gange kan ugerne overlappe hinanden, og programmet kan blive rykket lidt rundt alt efter vind og vejr, så vi skaber den bedste sammenhæng i opholdet. Udover det planlagte program er der rigeligt tid til afslapning og hygge og til at dyrke fællesskabet og få oplevelser sammen i de smukke og anderledes omgivelser.

Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau strækker sig over seks uger, som du kan læse mere om under punktet ”Program”.

 • Uge 1: Introduktion - lær hinanden og lokalområdet at kende
 • Uge 2: Selvudvikling - selvforståelse, kommunikation og samarbejde
 • Uge 3: Kulturforståelse - balinesisk kultur og sprog
 • Uge 4: Valgfag - dykkercertifikat, surfing og frivilligt arbejde
 • Uge 5: Udforsk Bali og Indonesien - friperiode sammen med dine nye højskolevenner
 • Uge 6: Afslutning - afrunding af friperioden og afslutning af højskoleopholdet i Canggu


Højskolen er bygget op således, at du betaler en samlet pris for selve højskoleopholdet, der inkluderer alle flybilletter, ophold og aktiviteter i henhold til programmet. Dertil kan du tilkøbe et af tre mulige valgfag.

Under de første tre uger med introduktion, selvudvikling og kulturforståelse har vi base på Bali. Øen er med sin afslappende atmosfære det perfekte sted til at lære hinanden at kende og til at få en fornemmelse af de nye omgivelser, vi befinder os i. Her er der alt fra gyldne sandstrande til grønne rismarker med plads til både afslapning og eventyr. Dernæst rejser vi til den lille og meget hyggelige ø Nusa Lembongan, hvor der vil være fokus på kompetenceudvikling gennem valgfag. Her har du tre valgfag at vælge imellem (tilkøb), eller du kan lave frivilligt arbejde med tang. I de sidste uger er det tid til at udforske Indonesien. Her har du mulighed for - sammen med dine nye højskolevenner - at udforske de dele af Indonesien, som du synes kunne være mest spændende. I uge 3 af opholdet vil I i fællesskab planlægge denne friperiode, og her har I mulighed for at få hjælp fra både jeres højskolelærer og vores lokale samarbejdspartner. Til slut har I nogle overnatninger i Canggu, hvor I sammen med højskolelæreren vil runde hele opholdet af med maner.

Højskolens værdigrundlag
Mærk verden
Jysk Rejsebureaus motto er Mærk verden, og det motto har vi taget med ind i vores højskoleophold. Her rejser du med sanserne; smager, dufter, hører, ser og mærker landets særpræg, så du kommer helt tæt på kulturen. Du møder de lokale og ser verden gennem deres øjne. Undervejs skal vi udfordre hinanden, blive klogere på verden sammen og skabe minder for livet.

Kulturforståelse
På et højskoleophold med Jysk Rejsebureau får du et indgående kendskab til det land, du rejser i. Vi mener, det er vigtigt at have forståelse for og respektere den lokale kultur og de mennesker, der lever her. Derfor bruger vi lokale guider og undervisere, der løbende vil lære dig om landet og kulturforståelse. Vi skal bl.a. besøge lokale og udforske forskellige aspekter af kulturen, bl.a. sproget, madlavning, kunst og håndværk.

Personlig udvikling
Et højskoleophold med Jysk Rejsebureau er ikke kun en rejse, hvor du ser smuk natur og oplever spændende kulturer. Du vil også blive udfordret og komme ud af din komfortzone, hvor du oplever nye sider af dig selv og dine kammerater. Du vil opdage, at du kan meget mere, end du selv tror, og du lærer i høj grad at stå på egne ben. I samspil med højskolelæreren og dine nye højskolekammerater vil du få redskaber til at tackle dine unikke og personlige udfordringer.

Sammenhold
En af grundværdierne i højskoletankegangen er fællesskab, hvilket vi vægter rigtig højt på vores ophold. Undervejs er der fokus på fælles oplevelser, samarbejde, gensidig respekt og forståelse. Vores mål er, at du kommer hjem og har fået venner for livet. Så glæd dig!

Praktisk information
Infomøde
Cirka en måned inden afrejse til Indonesien afholdes et online infomøde, hvor vi hos Jysk Rejsebureau gennemgår hele højskoleopholdet i detaljer, snakker valgfagene igennem, ser på alle de praktiske informationer i forbindelse med rejsen, og du får mulighed for at introducere dig selv til dine kommende højskolekammerater.

Bedste rejseperiode

Den bedste rejseperiode er juli til oktober.

Rejseleder

På højskolen vil du opleve både dansk og lokalt personale. Vores højskoleleder har kendskab til lokalområdet. På selve valgfagene er der lokale undervisere.

Dagsprogram

Fold program ud
Afrejse fra Danmark
I mødes i lufthavnen og tjekker ind samlet, så I får en god start på rejsen mod Bali.
Ankomst til Bali og transfer til Ubud
Ved ankomst til Denpasar lufthavn vil jeres chauffør stå parat og køre jer direkte til Ubud. Køreturen tager ca. 1,5 time, afhængig af trafikken. Efter ankomst og indtjekning er der arrangeret en velkomstmiddag på hotellet. Resten af dagen er til fri disposition.
UGE 1: Introduktion - lær hinanden og lokalområdet at kende
Efter ankomst til højskolen er det tid til at finde sig tilrette og lære højskolen og dine nye højskolekammerater at kende. Det er vigtigt, at alle trives og nyder at være sammen på højskolen. I løbet af de første dage skaber I jeres fælles hverdag, og der er tid til at gå på opdagelse sammen i den smukke by Ubud. Dagene byder derudover på morgensamlinger, fællessang og andre fællesaktiviteter. Hermed skabes grundlaget for det højskolemiljø, der kommer til at danne rammen for hele dit ophold. Ugen byder også på en udfordrende canoyning-tur, hvor vi rykker vores grænser og styrker fællesskabet. På turen får vi selskab af dygtige lokale instruktører, der tager os med på eventyr i den smukke natur. Derudover skal vi også på opdagelse i lokalmiljøet, hvor vi besøger det lokale tempel, tager på udflugt til et vandfald og smager den lokale Luwak kaffe på en kaffeplantage.
UGE 2: Selvudvikling - selvforståelse, kommunikation og samarbejde
I denne uge rettes opmærksomheden mod dig selv, når vi sætter fokus på selvudvikling. Vi arbejder på at opbygge en stærkere selvforståelse, få øget selvtillid og styrke egne evner til at kommunikere og samarbejde med andre. Et vigtigt fokus er at acceptere sig selv og andre samt at udvikle ens evne til at udvise sympati for andre. Det omfatter øvelser og diskussioner, der fokuserer på at forstå og respektere forskellige perspektiver og udvikle en større forståelse for andre mennesker. Vi sætter også fokus på at mærke efter og blive god til at lytte til sig selv.
UGE 3: Kulturforståelse - balinesisk kultur og sprog
Det er vigtigt at have respekt for de lokale, deres kultur og den virkelighed, de lever i, når du gæster et andet land. En stor del af at rejse er at sætte sig ind i andre kulturer og få en bedre kulturforståelse. I denne uge får du mulighed for at lære om forskellige områder af indonesisk og særligt balinesisk kultur, bl.a. sprog, kunst, musik, dans, madlavning og håndværk. Du vil blive undervist af lokale, der vil give dig indblik i deres kultur, liv og traditioner, og derved får du en lidt dybere forståelse for Bali og menneskerne, der lever her. Dagene vil byde på sprogundervisning med lokal underviser, en vandretur i Ubud med lokal guide, batikmaling og den traditionelle kecak dans. Som afslutning på ugen skal vi besøge et lokalt madmarked og på madlavningskursus hos en lokal familie. Her vil der også være mulighed for at lære om - og selv prøve at lave - de flotte offergaver, der pryder Ubuds gader. I starten af denne uge er der også tid til, at I - sammen med højskolelæreren og den lokale samarbejdspartner - kan planlægge jeres friperiode, der ligger til sidst på rejsen.
UGE 4: Valgfag på Nusa Lembongan
Vi tager afsked med Bali og rejser til den lille ø Nusa Lembongan. Det er tid til at prøve noget nyt gennem et af vores valgfag. Lige meget hvilket fag, du vælger, har vi sørget for dygtige og engagerede undervisere, så du er i sikre hænder, når du kaster dig ud i at lære noget nyt. Du kan enten tilkøbe dykning, surfing eller en kombi af de to. Hvis du ikke tilkøber nogen af de muligheder vil du i perioden lave lokalt frivilligt arbejde med tangproduktion. Når du har fri, kan du komme rundt på øen med små pickup-biler eller på cykel. Det er oplagt at tage på smukke gåture langs stranden og spise på de gode restauranter i området. Nusa Lembongan har mange bugter samt en skøn mangroveskov, der kan udforskes. Der er mulighed for at svømme og snorkle ud fra kysten, men de bedste snorklingspots nåes på arrangerede bådture. Du kan også besøge den nærliggende ø Ceningan ved at passere den gule bro. På denne ø er der kun knallerter, da biler ikke kan komme derover. Det er også muligt at tage en dagstur til den famøse ø Nusa Penida, der er kendt blandt lokale som hjemsted for dæmoner og sort magi. Dette er også grunden til, at Nusa Penidas natur er så beskyttet og velbevaret, da de lokale behandler den med ærefrygt. Herhjemme er Nusa Penida bedst kendt som 'Instagramøen' pga. de mange smukke og fotogene locations, f.eks. Klingking Beach, Angles Billabong, Broken Beach og Diamond Beach. Vælg mellem følgende valgfag: Dykning (tilkøb for 4.200 kr.) Oplev den magiske verden under havoverfalden og bliv certificeret PADI Open Water Diver. Din instruktør sørger for at give dig en god introduktion til dykning. På kurset veksles mellem teori og praksis, og dine første oplevelser med ilt under vand foregår i en pool i kontrollerede omgivelser. Kurset indeholder en eksamen, som din instruktør hjælper dig med at bestå, og derudover 2-4 dyk på lavt vand samt 4 dyk på åbent hav, hvor du kan teste dine nye færdigheder. Dit certifikat giver dig mulighed for at dykke i hele verden, så se det endelig som starten på mange fremtidige eventyr under havoverfladen. Når du tager dit dykkercertifikat på Nusa Lembongan kan du være heldig at opleve alt lige fra havskildpadder til Manta Rays. Surfing (tilkøb for 2.400 kr.) Er du mere til at være over vandet, kan du komme på surfcamp. En erfaren surf-instruktør giver dig surf-undervisning à 2-timers varighed pr. dag. Her bliver du klogere på, hvordan du læser vinden og bruger dens kræfter til at surfe. Du kan roligt begynde at glæde dig til smagen af saltvand, duften af solcreme og farten på bølgen blå. Når du ikke er ude i vandet, kan du slappe af på suftskolens arealer, hvor der er liggestole og pool til fri afbenyttelse. Det foregår med en lækker udsigt til havet og stranden og på skyfri dage med smukt udsyn til Agung-vulkanen på Bali. En kombination af dykning og surfing (tilkøb for 2.800 kr.) Det er også muligt at kombinere dykning og surfing, hvis du ønsker det. Her tilbydes først en dags dykning, hvor du introduceres til dykning og har nogle øvelser på lavt vand, inden du sidst på dagen er klar til et dyk ned til 12 meters dybde. De efterfølgende tre dage står på surfing med en erfaren surf-instruktør, der hver dag giver to timers surf-undervisning på vandet, hvor du lærer at læse vinden og bølgerne, så glæd dig til smagen af saltvand, duften af solcreme og farten på bølgen blå. Frivilligt arbejde (Inkluderet) Hvis du vælger ikke at tilkøbe et valgfag vil du i denne uge lave frivilligt arbejde med tangproduktion. Dette er inkluderet, så det kræver ingen ekstra betaling. Det frivillige arbejde på Nusa Lembongan går ud på at hjælpe de lokale med at genskabe tangproduktionen, som har været nedlagt i en årrække. Valgfaget kan godt have skæve arbejdstider, da det afhænger af tangproduktionen og de lokales dagsrytme. Det er hårdt men interessant arbejde, og du får en god indsigt i de lokales særlige liv på havet. Der vil være fritid og pauser indlagt i programmet i løbet af dagene.
UGE 5-6: Udforsk Indonesien med dine højskolevenner
Det er tid til, at I skal ud og udforske den del af Indoneisen I finder mest spændende. Allerede i starten af uge 3 har I planlagt, hvad I gerne vil opleve - med hjælp fra vores lokale samarbejdspartner og jeres højskolelærer. Derfor er I nu helt klar til at tage ud på eventyr. Om turen går til Komodo National Park, en tur op ad Rinjani-vulkanen, et smut til Java eller afslapning på Gili-øerne, så venter der fantastiske oplevelser og uforglemmelige minder. Når rejsen nærmer sig sin ende, er der fælles afrunding af hele opholdet i Canggu. Her mødes I med hele holdet og jeres højskolelærer, som har planlagt nogle hyggelige sidste dage i fællesskabet tegn, så i får en god afslutning på opholdet inden hjemrejsen til Danmark.
Hjemrejse - fra Canggu til lufthavnen
Efter morgenmaden har I lidt tid, inden I skal tjekke ud. Vi har sørget for jeres transport til lufthavnen, så I kommer godt fra start på hjemrejsen.
Ankomst til Danmark
I ankommer atter til Danmark med rygsækken fuld af oplevelser efter et fantastisk højskoleophold, der har budt på lokale eventyr, personlig udvikling og nye venskaber for livet.

Overnatninger

Hvor bor vi?
Under højskoleopholdet bor I på hyggelige hostels i Ubud, Nusa Lembongan og Canggu. Alle steder er særligt udvalgt af Jysk Rejsebureau. Vi har lagt vægt på steder, der passer til højskoletankegangen, og på at det skal være komfortable hostels. Du skal ikke forvente luksusforhold, men steder med den rigtige beliggenhed, og hvor eventyr er i højsædet.

19 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse i Ubud (Bali)
7 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i fællesværelse på Nusa Lembongan
3 overnatninger på 1-2 stjernet hostel i Canggu (Bali)

Bemærkninger

HUSK: Det er vigtigt, at I på forhånd søger visum via ambassaden i København.

Valgfag
Til uge 4 kan du tilkøbe et af tre mulige valgfag.
 • Prisen for dykkercertifikat er 4.200 kr.
 • Prisen for surfcamp er 2.400 kr.
 • Prisen for kombi af discover dyk og surfing er 2.800 kr.

Hvis du ikke tilkøber et valgfag, vil du i valgfagsperioden lave frivilligt arbejde med tangproduktion. Dette er inkluderet.

For at kunne deltage på et dykkerkursus skal du udfylde en sundhedsattest, inden kurset starter. Det er vigtigt, at du læser denne godt igennem, og skulle der være punkter hvor du svarer positivt (astma, graviditet, hjertesygdomme eller lignende), er det vigtigt, at du henvender dig til egen læge for forhåndsgodkendelse inden afrejse.

Denne rejse vil være oplagt at kombinere med følgende Backpacker Adventure rejser:

Ved tilmelding til turen efter tilmeldingsfristen (60 dage inden afrejse) kan det forekomme, at du ikke kan flyve sammen med gruppen. Ring til din rejsekonsulent for at få bekræftet, om dette er tilfældet.

Information

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Rejsen sælges som en hel ”pakke”, og hvis der ønskes individuelle ændringer, vil der ikke være mulighed for refundering af de ydelser, der ikke benyttes. Det er muligt at kombinere denne rejse med en anden Backpacker Adventure rejse eller vælge at begynde turen tidligere og/eller fortsætte på egen hånd.

Gruppestørrelse

Minimum 10 og maksimalt 20 personer. Valgfag gennemføres ved minimum 3 personer pr. hold.

Næste: 03-10-2024
Se alle afrejsedatoer

Pakkeliste

 • Visum til Indonesien (søges via ambassaden i København)
 • Badetøj
 • Snorkel og maske
 • Regnslag
 • Luftigt tøj til varmt klima
 • Varmt tøj til kølige aftener
 • Solbriller og solhat/kasket
 • Solcreme
 • Myggebalsam (kan købes lokalt)

Afrejsedatoer

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris
Ledige pladser Rejseperiode03.10.24 - 15.11.24 Tilmeldingsfrist04-08-2024
32.995,-
Reserver

Prisen er inklusiv

Transport
 • Flybillet København - Bali t/r (inkl. bagage)
 • Transport til og fra lufthavnen ved ankomst og afrejse fra Bali
 • Transport og båd til Nusa Lembongan
Overnatninger
 • 19 overnatninger i Ubud (inkl. morgenmad)
 • 7 overnatninger på på Nusa Lembongan (inkl. morgenmad)
 • 3 overnatninger i Canggu (inkl. morgenmad)
Aktiviteter og oplevelser
 • Canyoning tur (inkl. frokost)
 • Tur til Tirta Empul templet, kaffeplantage og Tukad Cepung vandfaldet (inkl. frokost)
 • 5 dage med undervisning i selvudvikling
 • Undervisning i balinesisk og rismarksvandring
 • Undervisning i balinesisk, afprøvning af balinesiske batikmaleteknikker og traditionel danseforestilling
 • Besøg ved et lokalt marked og madlavningskursus (inkl. frokost)
 • Frivilligt arbejde med tang på Nusa Lembongan (såfremt du ikke tilkøber et valgfag)
Praktisk
 • Lokale guider
 • Lokal sprogunderviser
 • Engageret dansk højskolelærer
 • Online infomøde inden afrejse
 • 24-timers nødtelefon

Prisen er eksklusiv

 • B211A 60 dages visum til Indonesien kan søges fra 90 dage inden ankomst via ambassaden i København. Alternativt kan e-VOA søges online hjemmefra mod et gebyr, hvilket giver 30 dages visum. Visummet skal herefter forlænges (mod et gebyr) via den e-visa konto, man opretter, mellem dag 14 og dag 7 før det 30 dage dages visum udløber
 • Turistskat til Bali på 150.000 IDR pr person (cirka 70 kr.). Betales inden ankomst.
 • Vaccinationer
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Udgifter til den frie rejseperiode (uge 5+6). Cirka 400 kr. pr. dag
 • Måltider der ikke er nævnt i programmet
 • Drikkepenge til lokale guider og sprogunderviser
 • Drikkevarer

  • Valgfaget du vælger til uge 4:
   • Prisen for dykkercertifikat er 4.200 kr.
   • Prisen for surfcamp er 2.400 kr.
   • Prisen for kombi af discover dyk og surfing er 2.800 kr.

Prisbemærkning

Hvis du vil sikre dig en plads på en bestemt tur, så klik på ”Reserver”. Der opkræves et depositum, som fratrækkes den samlede pris når turen betales (ca. 2 måneder inden afrejse). Har du brug for at vide mere inden du beslutter dig, så book et møde (som også kan afholdes over telefon) med en rejsekonsulent.

Ønsker du at annullere inden tilmeldingsfristen, kan du modtage et personligt gavekort på det indbetalte beløb eller benytte det til en anden rejse.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indonesien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Indonesien

Indonesien

På servicecentret har du mulighed for at få indgående vejledning og information om Bali, f. eks. om transportmuligheder, nye trekkingruter og lokale festivaler.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top