5 dage
Ekskl. fly
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Dette rejseforslag fra Lombok til Komodoøerne er for dig, som har masser af tid til rådighed men rejser på et mere skrabet budget. Hele sejlturen fra Lombok til Komodo og retur tager 5 dage, men det er muligt kun at tage dele af turen, såfremt du ønsker det.

Skibet, du sejler med, er bygget som en traditionel indonesisk fiskerbåd. Alle måltider er inkluderet og undervejs overnatter man på dækket på simple madrasser. Der er fælles bad og toilet, og forholdene er meget simple. Til gengæld er naturoplevelserne, og vennerne man får ombord, helt i top!

Højdepunkterne er naturligvis komodovaranerne på Komodo og Rinca, men mange steder undervejs kaster båden anker og du kan udnytte muligheden for nogle helt fantastiske snorkleture. Der er stor sandsynlighed for at båden får følgeskab af delfiner flere steder på ruten. De lange stræk sejles primært om natten, mens du sover, så dagene kan bruges til at snorkle og udforske øerne, du kommer forbi på vejen fra Lombok til Komodo og retur. Bad i ferskvandssøer og besøg lokale landsbyer - eller slap af på dækket med en god bog og nyd det flotte landskab.

Få information og fakta om Indonesien her Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indonesien her

Bedste rejseperiode

Turen kan genneføres hele året. På Komodo Island er der varmt med høj luftfugtighed hele året rundt.

Dagsprogram

Fold program ud
1 dag: Tværs over Lombok med bus og med båd til Satonda Island
Der er afgang med bus fra Senggigi eller Mataram mod Labuhan, hvor båden mod Komodoøen venter. Der er først afgang med båden iaften, så turen tværs over Lombok bruges på at udforske øen lidt nærmere. Der stoppes bl.a. i et par lokale landsbyer og ved traditionelle markeder. Ved ankomsten til båden bliver der tid til en kop kaffe med udsigt til Rinjani vulkanen, som du måske netop har besteget. Besætningen byder dig velkommen med bål, og en sang, inden der er afgang med båden om aftenen mod Satonda. (A
) 2. dag: Satonda - Donggo/Kilo
Der er ankomst til Satonda Island tidligt om morgenen. Satonda er en smuk lille - ubeboet - ø med en stor saltvandssø mindt inde på øen. Du går i land på øen i selskab med en guide og tager på opdagelse. Der bliver tid til at bade i søen eller udforske øen lidt på egen hånd, inden turen fortsætter med båden til en rolig bugt. Der kastes typisk anker nogle timer sidst på eftermiddagen, så der er tid til en dukkert og til at nyde den fantastiske solnedgang, inden du sejler videre mod Komodo. (M,F,A)
3. dag: Komodo
Der er ankomst til Komodo fra morgenstunden - turens højdepunkt. Efter morgenmaden går du i land - efter jagten på komodovaranerne, som er verdens største nulevende øgleart. Varanerne er kødædere og en voksen varan kan snildt nedlægge en voksen bøffel på 600kg. Turen ind på øen foregår derfor med to rangere, som guider dig sikkert frem til varanerne. Rangerne kan også fortælle mere om øen og dens unikke beboere. Bemærk, at der ikke er komodovaran-garanti, da de er vilde og fritlevende dyr, men der er cirka 90 % chance for at se dem. Efter besøget hos komodovaranerne fortsætter turen til Pink Beach for at svømme og slappe af ved den smukke strand. Om aftenen er der afskedsfest for dem, som forlader båden her. (M,F,A)
4. dag: Labuan Bajo - Rinca - Gili Laba
Nyd den smukke solopgang fra båden på vej mod Rinca. Rinca er den anden største ø i Komodo National Park. Også her er det muligt at se komodovaraner, men der er også meget andet at se på. Hold f.eks. udkig efter de store vandbøfler, som ligger i vandhullerne eller de vilde heste, som findes på øen. Ved Gili Laba er der tid til at bade og snorkle, inden turen fortsætter mod Moyo. (M,F,A)
5. dag: Moyo Island - Keramat - Senggigi/Mataram
Der er ankomst til Moyo Island fra morgenstunden. Efter morgenmaden er der mulighed for at gå i land og vandre gennem en lokal landsby på vej mod et vandfald. Tag badetøjet med - der er mulighed for en dukkert ved vandfaldet. Fra Moyo går turen mod Keramat - en lille ubeboet ø - hvor der også er mulighed for at gå i land og snorkle. Du kan også bare vælge at dase på dækket af skibet og læse en bog…. Sidst på dagen sejler du tilbage til Lombok hvor der - efter afskedsmiddag - er bustransport til Matram eller Senggigi. (M,F,A)

Overnatninger

4 overnatninger på en simpel madras på båddækket. Vær opmærksom på at overnatningen og forholdene på båden generelt er meget simple. Det er muligt at tikøbe overnatning i en simpel kahyt men bad og toilet deles stadig med de andre ombordværenden.

Bemærkninger

Det er muligt at stå af/på på Komodo - kontakt os for priser.

Programmet er med forbehold for vejret og kan ændres uden varsel.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Der er flere månedlige afgange. Kontakt os for datoer.

Maj - oktober

Pakkeliste

 • Varm trøje/windbreaker (det kan blæse lidt på båden)
 • Hat/kasket
 • Solcreme og solbriller
 • Badetøj
 • Håndklæde
 • Eventuelt eget snorkeludstyr (brugt udstyr kan lånes på båden)
 • Vandresko eller vandresandaler

Prisen er inklusiv

 • 4 overnatninger på en simpel madras på båddækket. Vær opmærksom på at overnatningen og forholdene på båden generelt er meget simple. Det er muligt at tilkøbe overnatning i en simpel kahyt men bad og toilet deles stadig med de andre ombordværende.
 • Fuld pension i form af lokalt mad ombord
 • Lån af snorkel- og fiskeudstyr
 • Måtte, pude og tæppe til at sove på/med (medbring evt. selv sovepose)

Prisen er eksklusiv

 • Flybillet Danmark - Bali.
 • Transfer til og fra Lombok
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring
 • Entreer undervejs på de forskellige ture
 • Andre måltider end de nævnte
 • Drikkepenge til guiderne. I Indonesien er det god skik at give drikkepenge efter endt tur
 • Dagsturer og oplevelser som ikke er inkluderet hjemmefra
 • Drikkevarer
 • Snorkling tilladelse ved Komodo Islands (Denne tilladelse købes lokalt)
 • Kamera tilladelse ved Komodo Islands (Denne tilladelse købes lokalt)
 • Entreer undervejs koster ca. 650.000 IDR - ( ca. 60 USD pr. person)

Prisbemærkning


Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top