4-12 måneder
Inkl. fly og indtjekket bagage
Nye priser på vej
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Asien: 300-500 kr.
 • Papua Ny Guinea: 1200-1700 kr.
 • New Zealand: 500-700 kr.
 • Fransk Polynesien: 500-700 kr.
 • Sydamerika: 400-600 kr.

Gå ikke glip af: De endeløse sletter og smagen af hestemælk i Mongoliet, trekking på Den Kinesiske Mur, det asiatiske køkken, dykning og smukke strande på Filippinerne, bo hos et af Papua Ny Guineas mange stammer, fjorde og gletschere i New Zealand, den rå natur i Patagonien samt kulturen og den afslappede stemning i Brasilien.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

MONGOLIET
Endeløse stepper og gold ørken - sådan kunne Mongoliet beskrives. Men beskrivelsen yder på ingen måde dette fantastiske land retfærdighed. For Mongoliet er et stort smil af dybblå himmel, vilde heste, betagende, imødekommende mennesker, guldgravere og grønne skove.
Læs mere om den Mongoliet

KINA
Kina, verdens ældste kulturland, gennemgår i disse år en eksplosiv økonomisk udvikling. Betegnelsen 'Riget i Midten' har gang på gang fået ny betydning. Fra kejserrige til kommunistisk republik og nu en kapitalistisk supermagt. Denne udvikling i verdens folkerigeste stat kan du som rejsende opleve på helt tæt hold, for Kina byder på alt fra smukke gamle kulturskatte, natursmukke treks og sjældne pandaer til pulserende storbyliv og masser af shopping.
Læs mere om Kina

FILIPPINERNE
Filippinerne består af mere end 7.000 eventyrlige øer, hvoraf mange er ubeboede. Øerne rummer brusende floder, smukke kalkstensklipper, smaragdgrønne risterrasser, uberørt jungle og vidtstrakte sandstrande, indrammede af kokospalmer. Dertil kommer et overdådigt øhav med et betagende undervandsliv.
Læs mere om Filippinerne

PAPUA NY GUINEA
Drømmer du om at opleve et af verdens mest mystiske og uudforskede steder på jorden, så er Papua Ny Guinea lige noget for dig. Her venter unikke oplevelser blandt landets farverige stammefolk, smukke bounty-strande, fantastisk dykning og snorkling, vulkantrekking, unikt plante- og dyreliv, god surfing og meget mere.
Læs mere om Papua Ny Guinea

NEW ZEALAND
New Zealand rummer et væld af fantastiske natur- og adventure oplevelser. Her i det fjerne sydhavsocean kan du komme på trek i både regnskov og på gletsjere, opleve gejsere og vulkaner, ro i kajak og svømme med delfiner samt bungyjumpe og river rafte. New Zealand er et spændende rejsemål, både for eventyrlystne backpackere og børnefamilier i autocampere.
Læs mere om New Zealand

FRANSK POLYNESIEN
Fransk Polynesien består af 118 øer og ligger i det sydøstlige Stillehav. Hovedstaden er byen Papeete på øen Tahiti, hvor man flyver til. Herfra kan man flyve eller sejle rundt til de mange Bounty øer. De lokale er imødekommende, og øerne er uforglemmeligt smukke - specielt Moorea, Bora Bora, Huahine, Raiatea, Tikehau, Rangiroa og Fakarava. Det er muligt at rejse på budget, da der findes masser af lokale pensionater. Øen byder på verdensklasse dykning, snorkling med pukkelhvaler, vandring, snorkling og meget mere.
Læs mere om Fransk Polynesien

PÅSKEØEN & CHILE
Påskeøen ligger 3600 kilometer fra fastland, og er et af de mest specielle steder i hele Sydamerika. Hovedattraktion er de cirka 600 imponerende og kolossale statuer i sten, kaldet Moai, hvis oprindelse stadig er et mysterium i dag. Befolkningen er af polynesisk oprindelse og meget imødekommende. Landskabet er råt og byder på smukke strande og vulkanske kratere.
Læs mere om Chile

ARGENTINA
Argentina er et land for passionerede livsnydere. Det saftige oksekød smelter på tungen og den velsmagende is gør det i mere bogstavelig forstand. Vinen drikkes for smagen og ikke virkningen - beruselsen klares af tangoen, den lidenskabelige dans, der som landet kan forføre enhver.
Læs mere om Argentina

BRASILIEN
Brasilianernes passion for samba, musik, fester og fodbold smitter, og den brasilianske livsglæde hænger ved, længe efter man har forladt landet. Lad dig bare rive med af Brasiliens fængslende kultur og storslåede naturoplevelser. Den dybe Amazonregnskov, Foz de Iguazu vandfaldets brusende storhed og ikke mindst de varme, hvide strande er bare nogle af Brasiliens absolutte højdepunkter.
Læs mere om Brasilien

Rejserute

Danmark Ulan Bator Hong Kong Port Moresby Auckland Tahiti Påskeøen Santiago de Chile Rio de Janeiro Danmark

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Prisen er inklusiv

 • Prisen inkluderer ungdoms/studie flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider og drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Entré til attraktioner og nationalparker
 • Ture, treks og oplevelser
 • Bus- og togbilletter
 • Overnatninger
 • Visum

Prisbemærkning

Jysk Rejsebureau hjælper også med rejserådgivning til rejsen og kan tilmed arrangere aktiviteter, transport samt overnatninger på turen, som ønskes booket hjemmefra.


Kontakt en rejsekonsulent på 70 20 19 15 og hør nærmere om priser.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top