Søg
Søg
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien
Tag med Jysk Rejsebureau på ø-hop i Caribien

Ø-hop i Caribien

Frapris pr. person

DKK 15.995,-

Varighed: 3-6 måneder

Cuba, Caymanøerne, Jamaica, Turks- og Caicosøerne, Den Dominikanske Republik, Aruba og Curacao: Caribien er meget mere end kæmpe krydstogtskibe. Her finder du et hav af øer og øgrupper med hver sin unikke kultur, seværdigheder, traditioner og natur. Ø-hop er for dig, der gerne vil opleve det ægte Caribien og komme helt tæt på lokalbefolkningen.

Økonomi:
Backpacker dagsbudget pr. person for kost, logi og aktiviteter:
 • Cuba: 300-500 kr.
 • Caymanøerne: 600-800 kr.
 • Jamaica: 300-500 kr.
 • Turks- og Caicosøerne: 500-700 kr.
 • Den Dominikanske Republik: 300-500 kr.
 • Caracao: 300-500 kr.
 • Aruba: 300-500 kr.

Gå ikke glip af: Den fantastiske snorkling og dykning i Aruba og Curacao, nyd den fantastiske seafood og oplev stemningen til en reggaefest på Jamaica, udforsk Caymanøerne og de smukke strande på cykel, nyd en cubansk cigar til tonerne af salsa på Cuba, prøv kræfter med surfing og ekstremsport på Den Dominikanske Republik.

Herunder kan du læse mere om de forskellige lande. Hvis du ønsker mere information, så tag kontakt til en rejsekonsulent.

CUBA
Cuba er den største ø i Caribien. Men øen er overkommelig, hvad enten du cykler, kører i bil eller tager toget rundt på øen. Overalt ses den mørkerøde jord, som tegn på den frodige caribiske natur. Sukkerrørsplantager og bananplantager, orkidéoaser og ikke mindst nogle af verdens bedste strande gør Cuba til en interessant og smuk oplevelse.
Den enestående cubanske varme og rytme fylder hele denne caribiske perle. Lige fra musikken og dansen i stemningsfyldte Havanna, til den dasende atmosfære på de utallige eksotiske strande hele øen er omgivet af. Cubanernes sjæl rummer ikke blot salsaens livlige musik og tempofyldte dans, men selve glæden ved livet, som du sikkert vil føle mens du rejser rundt i landet.
Læs mere om Cuba
Praktiske oplysninger om Cuba

CAYMANØERNE
Caymanøerne består af 3 hovedøer (Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman), som ligger mellem Cuba, Jamaica og Mexico. Her venter dig fantastiske snorkel- og dykkeroplevelser på koralrevet der omringer øerne. Svøm mellem rokker og farverige koraller eller dyk ved Kittiwake-vraget. De fleste hoteller og resorts stiller cykler til rådighed, så du nemt kan udforske Caymans mange grotter og smukke strande.

JAMAICA
Lige syd for Cuba finder du det tropiske backpacker paradis, Jamaica. Her spilles der reggaemusik i gaderne og over alt vil du blive mødt af imødekommende lokale. Nyd den lokale rom og smag den fantastiske seafood ved Booby Cay, mens solen går ned. Tempoet er helt i bund og hver aften vil du kunne finde en fest du kan joine. I hovedstaden, Kingston kan du udforske Bob Marley museet, hvor du finder sjove ejendele og ting fra reggae legendens liv. På nord- og vestkysten finder du nogle af Jamaicas bedste strande, bl.a. Seven Mile Beach ved Negril. Her kan du surfe, dykke eller nyde udsigten og en god bog fra en hængekøje. Tag springet og nyd en forfriskende svømmetur ved Blue Hole og prøv kræfter med ziplining ved Ocho Rios.

TURKS & CAICOSØERNE
Turks & Caicosøerne er for dig der vil opleve en caribisk ø uden masseturisme - eneste tidspunkt du kan opleve turister, i dette søvnige paradis, er når krydstogtskibene lægger til. Landet består af mange små øer kun beboede af nogle få lokale. På øerne South Caicos og Middle Caicos finder du nærmest ingen turister og stedet emmer af fred og idyl. Nyd de smukke strande for dig selv med de lokale og snorkel/dyk blandt skibsvrag, farverige koraller og fisk. Prøv kræfter med kitesurfing ved Long Bay Beach, et af de bedste steder at kitesurfe i Caribien.

DEN DOMINIKANSKE REPUBLIK
Hvis du drømmer om fløjlsblødt hvidt sand, azurblåt hav, fantastisk surfing, masser af adventureoplevelser, snorkling med pukkelhvaler og at nyde en god bog under palmetræerne, så er Den Dominikanske Republik den perfekte destination til dig. Du kan nyde den smukke natur på hesteryg eller tage på trekking tur til det højeste punkt, Pico Duarte. Hispaniola (øen der rummer Haiti og Den Dominikanske Republik) blev opdaget i 1492 af Columbus, som brugte øen som udgangspunkt for hans andre ekspeditioner til ”den nye verden”. Du kan stadig finde mange spor tilbage til kolonitiden i Den Dominikanske Republik i form af gamle bygninger og kirker.

CURACAO
Curaçao er en charmerende ø med masser af karisma. Øen ligger nord for Venezuelas kyst, og er en del af De Nederlandske Antiller. Hovedstaden Willemstad er på UNESCOs Verdensarvsliste og byder på et mix af hollandsk arkitektur og de karakteristiske caribiske pastelfarver. Curacao byder på masser af oplevelsesmuligheder fra mountainbiketure til snorkling- og dykkeroplevelser blandt barracudaer, havskildpadder og farverige koraler i det turkisblå hav.

ARUBA
Aruba er bedst kendt for sine smukke bounty-strande, turkisblå hav, lune vinde og svajende palmer. Dette paradis blev opdaget af Caquetioindianerne, der i 1000-tallet sejlede hertil fra Venezuelas nordkyst i kanoer. Du kan lære mere om de tidlige indianere, som boede på Aruba før spanierne og hollænderne besatte øen, på museer rundt på øen. Siden da har øen udviklet sig meget og du finder i dag kasinoer, jazzklubber, shopping centre og biografer i hovedstaden, Oranjestad. Aruba er for dem der søger ren afslapning, Caribiens bedste strande og gode restauranter.

Priser

Frapris pr. person

DKK 15.995,-

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Rejserute

Danmark Havana Grand Cayman Kingston Providenciales Santo Domingo Curacao Aruba Danmark

Prisbemærkning

 • Prisen inkluderer flybilletter som vist under ruten, ruten kan dog laves til alle.
 • Priserne er inkl. skatter og afgifter, dog med forbehold for eventuelle prisændringer.
 • Der tages forbehold for eventuelle prisændringer som påvirkes af ledighed og rejseperiode.
 • Derudover hjælper Jysk rejsebureau med at arrangere de anbefalede eller andre aktiviteter på turen som ønskes booket hjemmefra.

Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: