SIDST OPDATERET 12/01 2023
Særlige indrejseregler i Australien i forbindelse med Covid-19

Indrejseregler i Australien:
Vær opmærksom på, at der for rejser til Australien både gælder de nationale indrejseregler for internationale rejsende, men at der også er krav og regler for hver enkelt delstat, man besøger.

Pr. 6. juli 2022 frafalder alle indrejserestriktioner i Australien. Der er dermed ingen krav til test eller vaccine for indrejse. Du skal dog stadig have visum til Australien.

OBS! Hver stat/territorie har deres egne indrejseregler, som også skal overholdes. Disse kan ændre sig med kort varsel. Læs mere om regler og krav for de enkelte delstater på www.australia.gov.au

Seneste information og opdatering vil fremgå af de australske myndigheders officielle hjemmesider: https://www.homeaffairs.gov.au/covid19/entering-and-leaving-australia.

Lokale restriktioner:
  • Det anbefales at bruge mundbind når du rejser med offentlig transport, lufthavne, ombord på fly mm.
  • Der kan forekomme andre lokale restriktioner, der varierer fra hver enkelt stat/territorie

Mellemlanding på flyrejsen:
  • Ved mellemlanding på vej til destinationen kan der forekomme yderligere regler for transit.
  • Se transitregler for de mest gængse lufthavne her

Se alle vores spændende rejseforslag til Australien her
OBS: Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer vedrørende ovenstående regler og retningslinjer. Vi bestræber os på at holde vores hjemmeside opdateret med de seneste ændringer i forhold til indrejse og transit.

Nye regler kan indføres med meget kort varsel. Du bør altid følge lokale myndigheders anvisning.

Vores informationer er alene til vejledende brug – det er altid dit eget ansvar at opfylde og holde dig orienteret om de senest gældende indrejsekrav .

Til top