1 - ? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Australien er et kæmpe land. Det er faktisk hele 178 gange større end Danmark, så planlægningen af din rejse er alfa og omega. Det er meget populært at leje et motorhome eller en camper og køre rundt i Australien. Det giver en dejlig frihed, at du selv kan bestemme tempoet og kan stoppe lige præcis når og hvor du har lyst.

En anden stor fordel er, at du ikke skal til at pakke dine ting ud af bilen, når du når frem til dit overnatningssted efter en lang dag på vejen, fyldt med oplevelser. Det er alt i alt en meget fri og samtidig bekvem rejseform, som er oplagt for familier med børn.

Du skal dog være opmærksom på, at du, i Australien, ikke må overnatte lige hvor du har lyst i din autocamper. Visse steder er det muligt, men forbered dig på, at du skal ind på en campingplads de fleste nætter. Disse bookes dog nemt undervejs på rejsen. I Australien findes nemlig et stort udvalg af rigtig gode campingpladser (holiday parks), hvor der er mange børnevenlige faciliteter.

Det er desuden muligt at hente din autocamper i én by og aflevere den i en anden by, evt. mod gebyr.

Se inspirationsvideo til roadtrip i Vestaustralien her

Bemærk venligst, at Jysk Rejsebureau kun har mulighed for at hjælpe dig med at booke din autocamper, såfremt du også køber flybilletten hos os.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Information om leje af autocamper

Fold program ud
Modeller og udlejningsselskaber
En autocamper i Australien kan lejes i flere forskellige størrelser, nemlig til to, fire eller seks personer. Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber, som f.eks. Maui, Britz, Mighty, Apollo og StarRv. Vi kan desuden tilbyde lækre, specialdesignede 4WD campere i Vestaustralien.
Standardudstyr
Alle autocamperne kommer med køleskab med en lille fryser, gaskomfur, håndvask, radio med USB-indgang og aircondition i førerkabinen. Der vil desuden være køkkenudstyr, service og sengetøj til dét antal personer, som camperen kan rumme. Udendørs campingborde- og stole samt autostole skal lejes som ekstraudstyr, men er inkluderet i de forsikringspakker, som vi altid bestiller sammen med autocamperne. Nogle modeller kommer desuden med toilet og bad, TV (med/uden dvd-afspiller), aircondition i selve opholdskabinen, automatgear og indbygget grill. Spørg din rejsekonsulent om de forskelllige muligheder.
Alder/kørekort
Minimumsalder for leje af autocamper er 21 år og min. 25 år hvis du vil køre en 4WD i Vestaustralien. Du skal desuden være i besiddelse af et pas, gyldigt kreditkort og gyldigt dansk og internationalt kørekort, der alt sammen fremvises ved afhentning af camperen.
Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente din camper samme dag som du ankommer til Australien. Det er derfor vigtigt at du har bestilt overnatning på hotel/motel den første nat i Australien. Afhentning kan ske alle ugens dage, dog med undtagelse af få nationale helligdage i Australien. Der kan desuden være ekstra gebyrer forbundet med at afhente din autocamper på helligdage.
Udlejningsstationer
Herunder kan du se de mest populære afhentnings- og afleveringsbyer i Australien:
  • Sydney, New South Wales
  • Melbourne, Victoria
  • Adelaide, South Australia
  • Perth, Western Australia
  • Brisbane, Queensland
  • Cairns, Queensland
Campingpladser
I Australien er det ikke tilladt at overnatte i sin autocamper hvor du har lyst. Du skal som oftest ind på en decideret campingplads (holiday park) eller stille camperen på steder, hvor der skiltes med tilladt overnatning i camper. Prisen på en campingplads varierer meget, alt efter hvilke faciliteter den pågældende plads tilbyder, samt om du ønsker en plads med strømforsyning.
Kørselsrestriktioner
Du må køre din autocamper i hele Australien, så længe det er på asfalterede veje. Som tommelfingerregel må du ikke køre på grusvej på længere strækninger, med mindre du kører i en 4WD. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet. Du skal desuden være opmærksom på, at i Australien køres der i venstre side af vejen.
Kilometer
Der er fri kilometer ved leje af en autocamper. Ønsker du en 4WD er der ofte begrænsninger på antal kilometer per dag.
Forsikringer
Alle vores campere udlejes med en ekstra forsikringspakke, der stiller dig bedst muligt, skulle uheldet være ude. Dækningen kan dog variere, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger. Det kan dreje sig om forskelle på dækning af bl.a. forrude, dæk og single vehicle rollover. Tal med din rejsekonsulent herom. Forsikringspakkerne inkluderer typisk også leje af campingstole- og borde, autostole til børn og gas.
Selvrisiko
Når du booker en autocamper med forsikringspakke, er der ingen selvrisiko. Bliver lejereglerne ikke overholdt, vil der dog komme egenbetaling på eventuelle skader og services.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din autocamper et andet sted end dér, hvor du afhentede den. Denne løsning vil ofte være forbundet med et gebyr for envejsleje, der typisk ligger på 100-165 AUD på de mest populære strækninger. Du får et evt. gebyr for envejsleje oplyst af din rejsekonsulent ved booking af camperen.
Depositum
Når du booker en autocamper med forsikringspakke, vil et depositum ligge på mellem 0 - 250 AUD. Beløbet spærres på dit kreditkort ved afhentning af camperen.

Bemærkninger

Priserne for campere er fleksible og afhænger af udbud og efterspørgsel, samt hvor tidligt du er ude med at bestille camperen. En god tommelfingerregel i er, at jo før du bestiller camperen, jo lavere er prisen, den pågældende rejsesæson taget i betragtning. Derfor kan Jysk Rejsebureau ikke give dig en fyldestgørende prisoversigt her på hjemmesiden. Kontakt din rejsekonsulent hos for at få en konkret pris på den autocamper, du ønsker at leje - eller få et samlet tilbud på hele din rejse til Australien.


Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

  • Internationalt kørekort
  • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i motorhomes/camperne

Det med småtBemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top