1 - 90 dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Australien er verdens 6. største land, så planlægning er vigtigt for at få den bedste kør-selv-ferie Down Under. Det er umuligt at se hele Australien på en bilferie – næsten uanset hvor meget tid, du har til rådighed. Jo mindre tid du har, jo vigtigere er det, at du vælger nogle områder ud, som du vil koncentrere dig om. Australien er et meget nemt land at køre rundt i pga. landets simple vejnet.

Rejs ud i det blå og lad impulserne styre, eller hvis du har kort tid til rådighed og gerne vil have det optimale udbytte af din ferie, lad Jysk Rejsebureau skræddersy din rundtur, hvor overnatninger på hoteller eller moteller er arrangeret til dig på forhånd.

Mange vælger at køre langs den australske østkyst mellem Sydney og Cairns – eller mellem Sydney og Brisbane eller Brisbane og Cairns. Men glem ikke den sydlige del af Australien. Kyststrækningen mellem Adelaide og Melbourne egner sig fortrinligt til en kør-selv-ferie. Det samme er tilfældet med f.eks. Tasmanien eller området syd for Perth i det vestlige Australien. Det er naturligvis også muligt at køre på tur i de mere øde egne af Australien. En tur fra Adelaide til Alice Springs er en stor oplevelse, men kræver lidt mere planlægning. Områderne i outbacken er øde, og du skal f.eks. have rigeligt med vand med.

Jysk Rejsebureau kan også tilbyde overnatninger, leje af camper eller minicamper og ture i Australien.

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Information om billeje

Fold program ud
Alder/kørekort
Minimumsalderen for leje af personbil er 18 år, alt efter hvilket selskab det drejer sig om. Du skal være i besiddelse af et pas, kreditkort og gyldigt dansk og internationalt kørekort, som alt skal præsenteres ved afhentning af bilen.
Afhentning/aflevering
Du kan afhente din lejebil i de fleste lufthavne og større byer i Australien, alt efter hvilket udlejningsselskab vi har fundet til dig. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel. Et lejedøgn er på 24 timer og starter på tidspunktet for afhentning. Du skal derfor typisk aflevere bilen på senest samme tidspunkt på dagen, som du afhenter.
Kørselsrestriktioner
Du kan køre bil stort set overalt i Australien, så længe du kører på asfalterede veje. Hvis du vil køre længere strækninger på grusvej, eller køre decideret off-road, skal du leje en 4WD. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet. Du skal desuden være opmærksom på, at i Australien køres der i venstre side af vejen.
Chauffør
Hos nogle biludlejere skal du betale for at få mere en én chauffør tilknyttet billejen, mens andre automatisk har flere chauffører inkluderet i lejen fra starten. Tal med din rejsekonsulent herom. Alle chauffører skal dog noteres på lejekontrakten ved afhentning af bilen og alle skal være i besiddelse af gyldigt kørekort (se punktet længere oppe) samt gyldigt kreditkort.
Forsikringer
Lejen inkluderer fuld kasko-, tyveri- og ansvarsforsikring. Forsikringsdækningen er dog betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer. Ved skade er det meget vigtigt, at du straks underretter din lokale udlejer. Nøje instrukser vil blive udleveret ved afhentning.
Selvrisiko
Det er muligt at tilkøbe en forsikring, der nedsætter selvrisikoen til nul kroner. Dækningen er dog betinget af, at de generelle kørselsbetingelser overholdes.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din lejebil et andet sted end dér, hvor du hentede den. Envejsleje vil i de fleste tilfælde være forbundet med et gebyr, som afregnes direkte med udlejningsselskabet.

Bemærkninger

Jysk Rejsebureau anbefaler, at du reserverer billejen hjemmefra. Vi benytter flere biludlejningsselskaber i Australien og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Vi anbefaler desuden, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Hele året

Pakkeliste

  • Du skal medbringe et internationalt kørekort
  • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i en bil
  • Evt. vejkort over Australien
  • Evt. guidebog

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top