1 - ? dage
Ekskl. fly
Pris på forespørgsel
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Det er oplagt at leje en minicamper i Australien, når du vil rejse billigt på egen hånd, overnatte i landets smukke nationalparker og komme nemt omkring i byerne. Du kan frit vælge dit eget tempo, stoppe lige præcis når du har lyst og komme helt tæt på naturen. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen. Samtidig er minicamperen ikke dyrere end en lejet bil, så du frit kan vælge, om du indimellem vil overnatte på motel/hostel eller hotel og nyde lidt mere komfort.

Jysk Rejsebureau samarbejder med mange forskellige udbydere af minicampere. Det betyder at vi kan tilbyde minicampere i forskellige prisklasser, størrelser og modeller alt efter dit behov.

Alle minicampere har en standard forsikring inkluderet i prisen, men med en selvrisiko. Det er muligt at tilkøbe en bonuspakke til alle modeller som fjerner selvrisikoen og indeholder ekstra udstyr til bilerne. Der er forskel på indholdet af bonuspakkerne fra model til model. Forhør dig hos din rejsekonsulent. Jysk Rejsebureau anbefaler altid tilkøb af disse pakker.

Se inspirationsvideo til roadtrip i Vestaustralien her

Få information og fakta om Australien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Australien her

Information om leje af minicamper

Fold program ud
Modeller og udlejningsselskaber
En minicamper (campervan) i Australien kan lejes i flere forskellige størrelser, typisk til to eller fire personer. Jysk Rejsebureau samarbejder med flere udlejningsselskaber, som f.eks. Mighty, Hippie, Jucy og Travellers Autobarn.
Standardudstyr
Interiøret kan variere en del, alt efter hvilken camper vi finder til dig. Nogle er såkaldte HiTops, hvor der er plads til at stå oprejst inde i camperen. Andre har lavt til loftet og har desuden et mindre køkken, hvor man ofte skal stå ude bagved minicamperen for at lave mad. Udendørs campingborde- og stole samt autostole skal typisk lejes som ekstraudstyr. De fleste har soveposer som standardudstyr, og selvfølgelig alt nødvendigt tilbehør til et køkken.
Alder/kørekort
Minimumsalder for leje af autocamper er 18 år. Du skal desuden være i besiddelse af et pas, gyldigt kreditkort og gyldigt dansk og internationalt kørekort, der alt sammen fremvises ved afhentning af camperen.
Afhentning/aflevering
Du kan ikke afhente din minicamper samme dag som du ankommer til Australien. Det er derfor vigtigt at du har bestilt overnatning på hotel/motel/hostel den første nat efter ankomst. Der kan desuden være ekstra gebyrer forbundet med at afhente din minicamper på helligdage.
Udlejningsstationer
Herunder kan du se de mest populære afhentnings- og afleveringsbyer i Australien:
  • Sydney, New South Wales
  • Melbourne, Victoria
  • Adelaide, South Australia
  • Perth, Western Australia
  • Brisbane, Queensland
  • Cairns, Queensland
Campingpladser
I Australien er det ikke tilladt at overnatte i sin minicamper hvor du har lyst. Du skal som oftest ind på en decideret campingplads (holiday park) eller stille camperen på steder, hvor der skiltes med tilladt overnatning i camper. Prisen på en campingplads varierer meget, alt efter hvilke faciliteter den pågældende plads tilbyder, samt om du ønsker en plads med strømforsyning.
Kørselsrestriktioner
Du må køre din minicamper i hele Australien, så længe det er på asfalterede veje. Som tommelfingerregel må du ikke køre på grusvej på længere strækninger. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet. Du skal desuden være opmærksom på, at i Australien køres der i venstre side af vejen.
Kilometer
Der er fri kilometer ved leje af en minicamper.
Forsikringer og selvrisiko
Alle minicampere har en standard forsikring inkluderet i prisen, men med en selvrisiko. Det er muligt at tilkøbe en bonuspakke til alle modeller som fjerner selvrisikoen og indeholder ekstra udstyr til bilerne. Der er forskel på indholdet af bonuspakkerne fra model til model. Forhør dig hos din rejsekonsulent. Jysk Rejsebureau anbefaler altid tilkøb af disse pakker.
Envejsleje
Det er muligt at aflevere din minicamper et andet sted end dér, hvor du afhentede den. Denne løsning vil dog ofte være forbundet med et gebyr for envejsleje, der kan svinge meget, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger og hvilken rute du skal køre. Du får et evt. gebyr for envejsleje oplyst af din rejsekonsulent ved booking af camperen.
Depositum
Størrelsen af det depositum du skal lægge ved afhentning af din minicamper, afhænger af hvilken forsikring du har valgt. Jo bedre forsikring, jo mindre depositum. Beløbet bliver blokeret på dit kreditkort og ført tilbage ved aflevering af camperen, såfremt der ikke er sket skader på køretøjet.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Vær opmærksom på at produktet er eksklusiv fly – og kan kun købes, såfremt du også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Hele året

Pakkeliste

  • Internationalt kørekort
  • Det er en god idé at have ”bløde” tasker med, da det kan være lidt svært at få plads til store kufferter i minicamper
  • Evt. vejkort
  • Evt. guidebog

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Resserver

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top