Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Rio De Janeiro, hvor vi besøger sukkertoppen, Kristus-figuren, danser i nattelivet og slapper af på Copacabana. De smukke strande på Ilha Grande får også et besøg, mens vi nyder udsigten ud over det azurblå hav!

Længere sydpå tager vi på hvalsafari og moutainbike i nogle af de smukkeste naturområder i Brasilien. Landet byder også på et af verdens største vandfald, Iguazu Falls, som ligger ved grænsen til Argentina – en oplevelse som ingen burde være foruden!

En lille flyvetur fra Iguazu tager os til det fantastiske sumpområde, Pantanal. Her tager vi på safari ud i den spændende natur! Vi tager også på snorkeltur i Bonitos flotte floder, og i Amazonas oplever vi dovendyr og cayman krokodiller.

Glæd jer til en aften med masser af god rejseinspiration. Vi ses!

Med venlig hilsen
Ditte Kristiansen


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Skt. Olufs Gade 2-4
8000 Aarhus
Læs mere om Parkering
Vær opmærksom på at det er meget vanskeligt at finde en parkeringsplads i nærheden. Derfor anbefaler vi at parkere ved DOKK1 eller i Magasins parkeringshus.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top