Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Mexico og Guatemala har noget for enhver smag! Gamle ruiner og pyramider, verdensklasse dykning og snorkling, en unik kultur og historie, fantastisk natur, flotte strande og naturligvis lækker mad.

Vores rejse i aften starter i den pulserende, kaotiske og imponerende hovedstad Mexico City, og herfra går turen til byen Oaxaca, der er kendt for sine autentiske madmarkeder. Vi fortsætter sydpå til surf-destinationen Puerto Escondido, og endnu en længere køretur via Sumidero Canyon bringer os til den smukke, lille bjergby San Cristóbal de las Casas.

Herfra krydser vi grænsen til Guatemala og ankommer til hyggelige Panajachel, der ligger ved bredden af vulkanomkransede Atitlán-søen. Vi tager en afstikker til ét af Mellemamerikas største markeder i Chichicastenango, inden Antigua tæt på Guatemala City er et farverigt, afslappet stop på ruten. Herfra kan vi bla. vandre på vulkaner og besøge kaffeplantager.

Ad snoede, bakkede, små veje kører vi nordpå til Lanquín, hvor kalkstenspools ved Semuc Champey skal besøges. Videre nordpå rammer vi Flores (byen på øen i søen) og kommer ikke udenom et besøg ved Tikal-ruinerne, inden vi igen krydser grænsen ind til Mexico.

Inden vi sidst på dagen ankommer til Palenque, tager vi en dukkert i vandfaldene Agua Azul og Misol-Ha og besøger selvfølgelig også Palenque-ruinerne. Herefter fortsætter rejsen videre nordpå til kolonibyen Mérida, der til trods for tilnavnet "den hvide by" i dag består af smukke pastelfarvede bygninger.
Efter en kort køretur ankommer vi til den magiske by Valladolid, hvorfra vi tidligt om morgenen besøger ruinbyen Chichen Itza, som også kan prale af at være et af verdens syv nye vidundere.

Vi slutter rejsen og aftenen af med afslapning på stranden langs Yucatans østkyst, fra Tulum til Cancun samt de omkringliggende øer. Her er der også tid til at udforske de omkringliggende cenoter, inden vi flyver hjem igen.

Jeg vil i løbet af foredraget også komme ind på bl.a. sæsoner, forskellige transportmuligheder i landene, og desuden hvilke lande det ofte er oplagt at kombinere Mexico og Guatemala med.

Jeg glæder mig til at se jer til en inspirationsrig og hyggelig aften i Kolding!

Med venlig hilsen
Helene Helle Hargaard


OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationsforedrag om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Foredragsholder

Helene Hargaard, Rejsekonsulent

Helene Helle Hargaard

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Sdr. Havnegade 34, st.
6000 Kolding
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top