Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i den smukke hovedstad Athen, hvor historiens vingesus kan mærkes på hvert et gadehjørne. Athen kan både besøges som en forlænget weekend eller som en del af en større rejse. Jeg vil fortælle lidt om de forskellige must see, som Akropolis, Parthenon og Monasterakipladsen, men også om andre anderledes oplevelser f.eks. cykelture væk fra turistmængderne.

Fastlandet i Grækenland er meget overset og mange turister ser kun øerne. Jeg vil derfor på dette webinar også fortælle lidt om nogle af de fantastiske oplevelser man kan få her f.eks. muligheden for kør-selv-ferie med bil eller camper og vandreture til toppen af Grækenlands højeste bjerg Mt. Olympus eller vandring og rafting i det nordlige Grækenland i Nationalparken Vikos-Aoos tæt på grænsen til Albanien.

Jeg slutter af med at fortælle om vores favorit øer og om, hvordan du kan kombinere dem på din rejse. Det kunne være på et sejlereventyr, hvor du for en periode flytter ind på en båd og bliver en del af besætningen eller det kunne være på ø-hop, hvor du sejler med færge mellem øerne.

Jeg ser frem til en hyggelig virtuel tur til Grækenland sammen med jer og glæder os til at inspirere jer til jeres næste rejse.

Med venlig hilsen
Stine Nørbjerg

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Stine Nørbjerg

Stine Nørbjerg

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top