Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter i Nepal, hvor jeg tager jer med til nogle helt fantastiske trekking områder, rafting på Trisuli floden, bungy jumping ved last resort, nationalparken chitwan og den fantastiske by, Kathmandu.

I Thailand, kommer vi omkring Bangkok, trekking i Umphang, nordthailands hovedstad Chiang Mai, samt nogle af de lækre bounty øer som Sydthailand byder på. Jeg vil også kort fortælle om de muligheder, som et stop i Thailand kan give for den videre rejse i Laos, Cambodia, Vietnam.

Vi flyver downunder til Australien. Her fortæller jeg om den 3000 km lange ’’backpacker’’ rute fra Sydney – Cairns, samt en afstikker ind til verdens største sten, Ayers Rock.

I New Zealand, går rejsen fra Auckland ned til Christchurch, her passerer vi smukke gletschere, storslåede bjerge og fantastisk smuk natur.

Efter de mange oplevelser, bliver det tid til at sige Bula! Vi ankommer til Fiji, hvor vi bliver modtaget med blomsterkranse, og rejser videre ud på de smukke Yasawas øer.

Til sidst rejser vi videre til USA. Første stop er på Venice Beach i Los Angeles. Herefter roadtripper vi til bl.a. Las Vegas, Grand Canyon, Yosemite og San Francisco.

Kom med til et foredrag, med fokus på inspiration til den gode jordomrejse.

Jeg glæder mig til en hyggelig aften.

Med venlig hilsen
Jonas Blomgren

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top