Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter rejsen i Pula, Istrien-halvøens største by, også kaldet mini Rom, grundet de mange romerske bygningsværker i byen. Herfra fortsætter vi mod det nordlige Istrien, hvor trøfler, vin og middelalderbyer præger landskabet. Rejsen fortsætter videre mod Zagreb, Kroatien smukke hovedstad. Byen byder på spændende historie, flot arkitektur, gode restauranter, jazzklubber og museer.

Vi tager videre til nationalparken Plitvice, som er på UNESCO's verdensarvsliste. Parkens mange gangbroer og stier tager os igennem den spektakulære natur med turkisfarvede søer og plaskende vandfald. Šibenik den ældste by ved Adriaterhavet, er næste destination. Byens gamle bydel byder på charmerende, stenbelagte gader, 24 kirker og middelalderforterne St. Michael’s Fortress og St. Nicholas Fortress, som blev brugt som kulisse til flere scener fra serien ”Game of Thrones”.

Herfra går turen ned langs kysten, hvor vi gør et stop i Krka Nationalpark, inden vi når Kroatiens næststørste by Split. Her ligger den romerske kejser Diocletians gigantiske palads, som stammer tilbage fra omkring 300 e.Kr. Ruinerne efter Diocletians Palads, som er på UNESCO's Verdensarvsliste, ligger spredt ud over den gamle bydel - det er som at vandre rundt i et stort museum med frugt- og grøntsagsmarked, fiskemarked og små hyggelige butikker.

Fra Split besøger vi øerne Hvar og Brac. Hvar er den længste ø i Adriaterhavet med grønne bakker, olivenlunde og lavendelmarker samt selve byen Hvar, som går for at være en af Kroatiens smukkeste byer. Brac består af små autentiske fiskerlandsbyer, samt kystbyen Pučišća. Byen omtales som en af de smukkeste byer i Europa grundet de traditionelle kalkstenshuse og den azurblå bugt.

Vi slutter rejsen i smukke Dubrovnik som på grund af en fascinerende historie, er optaget på UNESCO's Verdensarvsliste. Byen består af et to kilometer langt fæstningsværk. Fra bymuren er der en imponerende udsigt ud over de rødbrune tage, Lovrijenac fortet og Adriaterhavet.

Vi ser frem til en hyggelig virtuel tur til Kroatien sammen med dig og glæder os til at inspirere dig til din næste rejse.

Med venlig hilsen
Charlotte Thomsen og Nicoline Laursen

OBS: Vi gør opmærksom på, at dette er et inspirationswebinar om destinationen. Vi anbefaler derfor, at du booker et møde efterfølgende for mere detaljeret info om priser og muligheder på din skræddersyede rejse.

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Information

Afholdelsessted
Online webinar. Du modtager link til webinaret i din bekræftelsesmail, du får ved tilmelding.
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top