Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Du finder ikke noget bedre land at opleve Silkevejens atmosfære og dens historie end Usbekistan. Silkeruten fra Kina til Europa krydsede igennem Usbekistan og det har haft en kæmpe effekt på landet - både historisk, arkitektonisk og økonomisk. For med silken kom velfærden og i den periode blev der bygget imponerende paladser, moskéer og madrasaer, der giver associationer til 1001 nats eventyr.

Vi skal selvfølgelig besøge hovedstaden Tasjkent, og de legendariske karavanebyer Samarkand, Bukhara og Khiva, hvor du finder moskéer, koranskoler og markeder omgivet af store fæstninger. Og så ser vi på mulighederne for at kombinere din rejse til Usbekistan med landende og områderne omkring den gamle Silkerute.

De lokale er imødekommende, og da landet endnu ikke er overrendt af turister, så er det endnu muligt at få den autentiske usbekiske oplevelse.


Vi glæder os til at tage dig med til eventyrlige Usbekistan.


De bedste hilsner
Mathias Kræpping

Foredragsholder

Mathias_Kræpping_Mouritsen

Mathias Kræpping Mouritsen

Rejsekonsulent

Information

AfholdelsesstedLæs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top