Ca. 1 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
I samarbejde med Foreningen til Langtursejladsens Fremme (FTLF) vil vi gerne give dig et indblik i, hvilke tanker og overvejelser du bør gøre dig, inden du gør drømmen om langturssejlads, hvide bounty strande og azurblåt hav til virkelighed.

1. oktober 2020 tager Jonas flyveren til Fuerteventura, her påmønstrer han en sejlbåd, som skal krydse Atlanten. En tur som han virkelig har glædet sig til. Forinden siger han jobbet op, siger farvel til venner og familie, og så tager han ellers af sted. Men hvilke tanker og overvejelser ligger forude for beslutningerne, og hvad gør man, når de tanker og forventninger ikke holder stik?

I juli 2018 sejler Bruno og hans familie af sted fra Skærbæk – med ombord er otte gaster. Otte mere eller mindre fremmede mennesker, som alle er inviteret med ind i familien Neigaards hjem – i hvert fald det næste lange stykke tid. Her starter en toårig lang sejltur til Caribien og retur, hvor hverdagen på den ene side er fyldt med frihed og nye oplevelser, men på den anden side også er fyldt med struktur, vagtplaner og krav. Hvordan håndterer man at invitere fremmede mennesker ind i sit hjem? Hvordan holder man kontakten til familien derhjemme? Hvordan forholder man sig til nye relationer og en ny hverdag? Hvordan får man alle forventninger til at gå op i en højere enhed?
Kom med, indenfor når Jonas, Bruno og Minea fortæller om hver deres oplevelser, tanker og drømme som henholdsvis gast og skipper.


Vi glæder os meget til at se jer.

Jonas, Bruno og Minea, FTLF og Steffi, Jysk Rejsebureau

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Foredragsholder

Rejsekonsulent Steffi N. Madsen

Steffi N. Madsen

Rejsekonsulent

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Knabrostræde 4, st.
1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top