Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Vi starter vores roadtrip i Seattle, hvorefter vi kører ind i landet for at besøge Yellowstone Nationalpark. Derefter går turen videre mod Salt Lake City, som er vores stop før vi når næste destination, nationalparkerne i Utah og Arizona.

Der vil blive fortalt om de storslåede nationalparker Grand Canyon, Bryce Canyon og Zion, før vi bevæger os mod Las Vegas igennem Death Valley til Yosemite Nationalpark og San Francisco. Vi slutter vores roadtrip i Vest USA ad den sceniske kyststrækning High Way 1 til Los Angeles.

Fra Los Angeles flyver vi ca. 5 timer mod Hawaiis smukke øer. Vi kommer forbi O'ahu, Hawaiis mest befolkede ø, hvor hovedbyen Honolulu ligger. Senere flyver vi videre mod Kaua'i, Maui og Hawaii Island (Big Island), hvor vi nyder de flotte sandstrande, snorkling med havskildpadder og udforsker Hawaiis vulkanaktivitet.

Vi kommer ind på muligheder for fly, billeje og Motorhome, samt en masse ideer og forslag til hvad man kan foretage sig i denne del af USA.


Med venlig hilsen
Steffi Nørtoft Madsen og Mathias Kræpping

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau Knabrostræde 4, st. 1210 København K
Læs mere om

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top