Rejseforslagene her på siden er eksempler på rejser til Singapore. Du kan få skræddersyet din rejse til Singapore helt efter dine ønsker eller du kan købe et rejseforslag præcis som det ser ud.

Lad dig inspirere af rejseforslagene herunder som Jysk Rejsebureaus rejseeksperter har sammensat, eller kontakt os allerede i dag og lad os sammen planlægge din rejse til Singapore.

Viser 13 oplevelser

Sumatra, Singapore & Perhentian

Sumatra, Singapore & Perhentian

Denne eventyrrejse tager dig på trekking med overnatning i Sumatras jungle blandt vilde orangutanger i Indonesien, på storbyferie i Singapore og slutter af med afslapning på paradisøen Perhentian i Malaysia. Dette rejseforslag er perfekt for både backpackere og familier.
Læs mere
16 dage
MAJ - OKTOBER
fra 18.295,-
Singapore skyline by night

På egen hånd i Singapore

Kom godt fra start på rejsen til Singapore. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger, inden du selv drager ud på eventyr.
Læs mere
Op til 30 dage
HELE ÅRET
fra 5.895,-
Tag på jordomrejse med Jysk Rejsebureau

Backpackereventyr i Asien

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Thailand, Myanmar og Dubai: Dette er enhver backpackers drømmerute, hvor du oplever alt fra paradisøer til wildlife og imødekommende stammefolk. Surf, trek, dyk og snorkling af en af mange aktiviteter der venter på dette eventyr rundt i Asien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 11.995,-
Nyd de mange vandreture på vejen til Milford Sound

Maldiverne, New Zealand & USA

Tag på jordomrejse i 30 dage med alt inkluderet: ophold og alt transport på Maldiverne, overnatninger og billeje på New Zealand samt overnatninger i New York. Vi hjælper tilmed med masser af fede rejsetips og skræddersyer gerne turen, hvis du ønsker flere stop, at ændre ruten, forlænge ophold, opgradere overnatninger, m.m.
Læs mere
30 dage
NOVEMBER - APRIL
fra 53.995,-
Nationalparken Endau Rompin

Tropeøer & trekking i Endau Rompin

Cykel igennem Melaka´s historiske gader, inden du overnatter i telt og trekker i uspolerede natur i den ukendte Nationalpark Endau Rompin. Nyd tropeøerne Pulau Besar og Pulau Tioman, inden din rejse afsluttes i den kontrastfulde by Singapore.
Læs mere
18 dage
JULI - SEPTEMBER
fra 16.295,-
The way around

The way around

Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia, Chile, Argentina, New Zealand, Australien, Indonesien, SIngapore, Malaysia og Thailand: Denne jordomrejse er for backpackeren der søger fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
5-12 måneder
fra 21.495,-
Med en camper rejser du i dit hjem og skaber hyggelig og faste rammer for dit barn

Jorden rundt på barsel

USA, Cook-øerne, New Zealand, Singapore og Malaysia: Nyd barslen i eget tempo og på egne præmisser på denne jordomrejse. Tag på roadtrip i USA og New Zealand, ø-hop på Cook-øerne og nyd kulturen i Singapore og Malaysia.
Læs mere
2-6 måneder
fra 18.995,-
Myanmar

The Wild One

Myanmar, Thailand, Malaysia, Singapore, Indoensien og Australien: Denne backpacker-rejse tager dig til de mest uspolerede områder af Asien og til det rå og storslåede Australien.
Læs mere
3-6 måneder
fra 12.495,-
Kom helt tæt på denne flotte fyr på  din snorkeltur

Oplev Australien, Fiji og Singapore

Kør-selv-ferie i Australien, sol og strand på Fiji og et strejf af Østens mystik - få 3 rejser til én rejses pris.
Læs mere
27 dage
APRIL - SEPTEMBER
fra 23.595,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

Going Down Under

Maldiverne, Sri Lanka, Singapore, Malaysia, Australien og Thailand: Denne jordomrejse byder på alt fra fremmede kulturer, adventure, storbyer, store naturoplevelser og muligheden for at arbejde undervejs.
Læs mere
2-12 måneder
fra 15.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau på jordomrejse

Backpacking med børn

New Zealand, Australien, Singapore, Malaysia og Vietnam: Tag familien med rundt i naturskønne New Zealand, oplev de vilde dyr i Australien, nyd livet sammen på en af Malaysias troppeøer og slut eventyret i fantastiske Vietnam.
Læs mere
2-6 måneder
fra 16.795,-
Tag med Jysk Rejsebureau jorden rundt

På eventyr i Himalaya, Ganges & Sydøstasien

Nepal, Indien, Thailand, Laos, Vietnam, Cambodja, Myanmar, Malaysia, Singapore, Indonesien: Pak rygsækken og tag på dannelsesrejse i Asien: trek i Himalaya, besøg buddiske templer, dyk blandt farverige fisk og mærk storbyernes puls.
Læs mere
3-6 måneder
fra 9.495,-
Kakadu N.P.

Australiens højdepunkter med stopover i Singapore

Del den lange flyvetur til Australien op og start din rejse med 3 dage i fascinerende Singapore. Herefter går turen videre til Darwin, Kakadu National Park, Uluru (Ayers Rock), Sydney, Cairns og Great Barrier Reef. Kort sagt, en rejse, der tager dig til Australiens absolutte højdepunkter.
Læs mere
20 dage
MAJ - OKTOBER
fra 35.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Værd at vide om Singapore

Få info og fakta om Singapore lige her!
weather

Vejret i Singapore

Singapore har et tropisk regnskovsklima. Det betyder, at der året rundt er varmt og fugtigt. To gange om året er det monsunsæson, fra juni til september og igen fra december til marts. Her regner det i dagevis og du skal være heldig, hvis du når at se solen titte frem bag skyerne. Generelt er det bedste rejsetidspunkt derfor om foråret. Her er færrest regnvejrsdage og luftfugtigheden er lavere end på andre tider af året.
travel

Bedste rejsetidspunkt

Singapore er en oplagt destination at kombinere med andre lande i Asien. Det bedste rejsetidspunkt afhænger derfor nok mere, af det eller de andre lande du vil besøge. Singapore kan besøges året rundt, og gennemsnitstemperaturen i Singapore er næsten den samme hele året. Det er dog altid en god idé at medbringe en paraply, så man er forberedt på de pludselige og ofte lidt voldsomme regnskyl.

Oplev det pulserende Singapore på din rejse

Tag på en uforglemmelig rejse til Singapore, hvor futuristisk arkitektur møder frodig natur, og hvor lokale gadekøkkener står side om side med glamourøse gourmetrestauranter. Denne vibrerende metropol, der ligger ved sydspidsen af Malayahalvøen, er kendt for sit rene og grønne bymiljø, som bestemt ikke ligner alle andre steder i verden, og på enestående vis forener tradition og innovation. På trods af sin lille størrelse, der er hele 59 gange mindre end Danmark, gemmer Singapore på et væld af spændende og unikke oplevelser.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyrtil Sumatra, Singapore og Perhentian

Opdag kulturel rigdom på hvert gadehjørne i Singapore

På din rejse til Singapore venter der dig også et enestående kulturmøde med de farverige og kontrastfyldte kvarterer, som byen er stolt af, og som afspejler Singapores mangfoldighed. I Marina Bay finder du for eksempel moderne skyskrabere, luksuriøse indkøbscentre og ikoniske seværdigheder såsom Marina Bay Sands, mens Little India er en fest for sanserne med sine livlige gader og duften af aromatiske krydderier, der hænger i luften. I Singapores kinesiske kvarter venter der dig alt fra traditionelle tehuse, shophouses og historiske templer til hippe barer og anerkendte restauranter.
Singapore

Udforsk de grønne oaser i Singapores byjungle

I hjertet af Singapores pulserende storbyliv finder du også grønne tilflugtssteder. Gardens by the Bay, en futuristisk botanisk have, fører dig ind i en verden af overdådig blomsterpragt og de ikoniske, kunstigt skabte Supertrees, der lyser op i nattens mørke. Denne moderne grønne oase byder på en række forskellige haver, som hver især fortæller en unik historie om planteliv og bæredygtighed. Ikke langt fra Gardens by the Bay ligger UNESCO-verdensarvsstedet Singapore Botanic Gardens, der tilbyder en mere traditionel, men ikke mindre fortryllende, naturoplevelse. Med sin rige samling af orkideer, fredfyldte søer og velplejede landskaber er det et perfekt sted for en rolig gåtur eller en eftermiddag under de skyggefulde træer.
Udsigt over Gardens by the Bay og Singapores skyline

Oplevelser for hele familien i Singapore

Udover det fascinerende lysshow i Gardens by the Bay er Adventure Cove Waterpark et oplagt valg med spændende vandrutsjebaner og snorkelområder, mens Universal Studios Singapore er en drøm for filmfans, der ønsker at træde ind i film- og TV-verdenens magiske univers. Mindst lige så magisk er det farverige maritime liv i S.E.A. Aquarium, der er blandt de største akvarier i verden, samt Butterfly Park & Insect Kingdom, der er hjemsted for tusinder af smukke sommerfugle og en mangfoldighed af insekter fra hele verden.

Tag med Jysk Rejsebureau på eventyrtil Sumatra, Singapore og Perhentian

Eventyrlig afslapning og underholdning på Sentosa Island

Stemningen på Sentosa Island er en perfekt blanding af afslappet strandliv og spændende eventyr, der skaber en unik kontrast til det livlige byliv i Singapore. Tag blandt andet en tur med kabelbanen, og nyd den betagende udsigt over øen og det krystalklare hav. Du kan også opleve et vigtigt stykke af Singapores militærhistorie på Fort Siloso, der er et af de sidste bevarede fæstninger fra 1800-tallet i Singapore, og som i dag fungerer som museum.

Singapore

Tag på kulinariske eventyr i Singapore

På din rejse til Singapore bliver du budt på en rig verden af smagsoplevelser. Fra Michelin-belønnede restauranter til de velkendte Hawker-centre, hvor du kan smage alt fra laksa og Hainanese-kylling til utallige varianter af satay, i Singapore vil din smagshorisont uden tvivl blive udvidet. Maden er ikke blot en fryd for smagsløgene men også en måde at forstå og opleve en vigtig del af Singapores kulturelle arv.

Prøv noget lækkert street food på Singapores Satay Street Food Market
faq

Hvad er klokken i Singapore?

Singapore følger Singapore Standard Time (UTC+8). Det betyder, at Singapore er 7 timer foran Danmark. Så er klokken 12:00 middag herhjemme, er den 19:00 om aftenen i Singapore. Vær opmærksom på, at Singapore ikke benytter sommertid, og derfor kan tidsforskellen variere.

Hvor ligger Singapore?

Singapore er en østat og bystat beliggende i det sydøstlige Asien. Singapore ligger ved den sydlige spids af Malacca-halvøen, ca. 137 kilometer nord for ækvator. Øen Singapore er adskilt fra det malaysiske fastland ved Johor-strædet mod nord og fra Indonesien ved Riau-øgruppen mod syd.

Hvad skal man se i Singapore?

Nogle af de mest populære seværdigheder i Singapore inkluderer Marina Bay Sands, Gardens by the Bay, Sentosa Island, Singapore Zoo, Universal Studios Singapore, Orchard Road og National Orchid Garden. Derudover er der også de kulturelle kvarterer, Chinatown, Little India og Kampong Glam, der byder på en unik blanding af kultur, historie og gastronomi.

Er Singapore et land eller en by?

Singapore er både et land og en by. Derudover består Singapore af flere øer.

Indret din rejse til Singapore, som du vil

Hos Jysk Rejsebureau møder vi dig i øjenhøjde. Og vi sammensætter mere end gerne den perfekte rejse til dine ønsker, behov og budget. Her hjælper vores egne rejse-eksperter, som selv har rejst i Singapore, dig med at tilrettelægge og arrangere både aktiviteter og alt det praktiske. Du får også masser af gode råd og tips samt inspiration til skjulte perler og unikke oplevelser for alle sanserne, som du ikke finder i enhver rejseguide.

Drøm stort, og book et uforpligtende møde hos os i dag. Så skræddersyer vi en eventyrlig rejse til Singapore for dig.


Til top