Søg
Søg
Singapore skyline by night
Singapore, China Town

På egen hånd i Singapore

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Varighed: Op til 30 dage

Kom godt fra start på rejsen til Singapore. Vi sørger for flybillet og de to første overnatninger, inden du selv drager ud på eventyr.

Bestil dine flybilletter til Singapore igennem Jysk Rejsebureau og få en masse viden og erfaringer med i købet. Vores kreative og berejste rejsekonsulenter sidder klar til at videregive deres rejseerfaringer med rejser i og omkring Singapore. Vi kan arrangere din rejse sådan at flybilletter, ture og overnatninger kommer til at passe med din drømmerejse.

Rejsekonsulenterne kan desuden hjælpe med det, der har betydning for en god rejse, såsom minimering af transporttid, gode forbindelser, flyselskabernes alliancer, stop-over muligheder, børnerabatter, siddepladser i flyet og meget mere.

Se alle Jysk Rejsebureaus aktiviteter i Singapore her
Læs mere om Singapore

Sæson

Singapore har et tropisk regnskovsklima. Det betyder, at der året rundt er varmt og fugtigt. To gange om året er det monsunsæson, fra juni-september og igen fra december til marts. Generelt er det bedste rejsetidspunkt derfor om foråret. Her er færrest regnvejrsdage og luftfugtigheden er lavere end på andre tider af året.

Vores anbefalinger om bedste rejsetidspunkt i Singapore er baseret på hvordan klimaet har været tidligere år. Vejret i Singapore kan være meget omskifteligt og uforudsigeligt og derfor er vores anbefalinger om rejsetidspunkt kun vejledende.

Singapore

Detaljeret beskrivelse

1. dag: Afrejse Danmark
Afgang fra Danmark mod Singapore, hvor du ankommer næste dag. Afhængig af flyselskabet, kan rejsen være direkte eller med én til to mellemlandinger undervejs.

2. dag: Ankomst Singapore
Ankomst til Singapore. Tag metroen, bussen eller en taxa til dit hotel og check-in. Resten af dagen på egen hånd.

3. dag: På eventyr i Singapore
Oplev Singapore på egen hånd. Besøg nogle af byens grønne åndehuller, f.eks. Gardens by the Bay, hvor du blandt grønne græsplæner og planter kan opleve de de ikoniske "kæmpetræer", som om aftenen lyser smukt op. Der er også mulighed for at få tilfredsstillet sit shoppegen i nogle af de mange indkøbscentre og lokale butikker, besøge Chinatown - eller hvad med en strandtur på en af de små øer ud for byen?

4. dag: Videre på egen hånd
I dag fortsætter din rejse rundt i Singapore eller videre rundt i sydøstasien.

Overnatning:
2 overnatninger på budgethotel i Singapore.

Det er muligt at opgradere til turist- eller førsteklasses hoteller.

M = Morgenmad, F = Frokost, A = Aftensmad

OBS: Programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Afrejsedatoer

Denne rejse kan påbegyndes hver dag.

Priser

Frapris pr. pers. v. 2 pers.

DKK 5.495,-Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Prisen er inklusiv

  • Flybillet Danmark - Singapore t/r
  • 2 overnatninger i dobbeltværelse på budgethotel i Singapore
Jysk Rejsebureau kan skræddersy din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Europæiske Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Gratis rejseforedrag

Se mere her
Til top
Kontakt os:
(+45) 7020 1915
Nødtelefon - læs mere
Find os på: