10 dage
Inkl. fly og indtjekket bagage
Fra 11.995,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Vi har sammensat et forslag til en udfordrende og interessant mountainbike tur, der fører dig gennem smuk natur og små landsbysamfund i det nordvestlige Vietnam. Undervejs er der rig mulighed for at møde forskellige etniske minoritetsgrupper, som er bosat i nogle af de små samfund. Både Flower Hmong, Black Dao, Phu La, Nung og Tay er blandt disse grupper af minoriteter. Derudover har du god tid til, på egen hånd, at gå på opdagelse i Hanoi, en af Asiens mest charmerede og romantiske byer.

Få information og fakta om Vietnam her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag på Vietnam her

Bedste rejseperiode

Turen kan gennemføres året rundt. Dog er den mest optimale periode fra oktober til april. Fra maj til september kan de skiftende vejrforhold resultere i ændring eller aflysning af turen.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Afrejse fra Danmark
Du flyver fra Danmark til Vietnam, hvor du ankommer næste dag.
2. dag: Ankomst Hanoi
Ved ankomsten til Hanoi bliver du hentet i lufthavnen og kørt til dit centralt beliggende hotel. Hanoi er en af Asiens mest charmerende og romantiske byer. Den er hyggelig og grøn, her er store skyggefulde træer, mange små og store parker samt smukke franske palæer. Især den gamle bydel er charmerende med Hoan Kiem Søen, de smalle stræder og duften af friskbagte baguettes. (M)
3. dag: Hanoi og nattog til Lao Cai
Du har hele dagen på egen hånd i Hanoi, indtil du i aften skal med toget nordpå. Tag på opdagelse i Hanoi hvor mange spændende oplevelser venter dig. Besøg f.eks. Ho Chi Minh’s Mausoleum, det fredfyldte Litteratur Tempel, ”En-søjle-pagoden” der er en af byens mest berømte pagoder eller det Etnologiske Museum. På krigsmuseet i Hanoi vises Vietnams vigtigste sejre, hvor der især lægges vægt på sejren over kineserne i Bach Dang, franskmændene i Dien Bien Phu og Den Amerikanske Krig – Vietnam-krigen. Du kan også bare slappe af og nyde det i en af byens grønne oaser. Ca. en time før togafgang bliver du afhentet på dit hotel og kørt til stationen. Herfra kører du med nattog (soft sleeper og A/C) til Lao Cai.
4. dag: Lao Cai - Bac Ha
Tidligt om morgenen ankommer du til Lao Cai, hvor du bliver afhentet af guiden. Efter morgenmaden får alle udleveret en cykel, hvorefter turen går gennem små landsbysamfund videre mod Bac Ha, hvor aftenens overnatning er arrangeret på hotel. Om eftermiddagen venter et besøg i Ban Pho, Ta Chai. Transporten i dag er cirka 55 km i bil og 35 km på cykel. (M)
5. dag: Bac Ha - Can Cau - Nam Mom - Bac Ha
Morgenmaden nydes på hotellet, hvorefter turen går videre mod Can Cau. Hvis du ankommer til Can Cau en lørdag, er der mulighed for at besøge områdets lokale minoritetsmarked. Om eftermiddagen aflægges et besøg i Nam Mom, hvorefter turen igen går mod til Bac Ha. Overnatning på samme hotel som i går. Transporten i dag er cirka 47 km i bil og 30 km på cykel. (M)
6. dag: Bac Ha - Trung Do - Bac Ha - Sapa
Efter morgenmad cykler du mod Trung Do, hvor der om søndagen er mulighed for at besøge Bac Ha markedet. Herefter vil du i bil blive kørt til Sapa by, hvor du indlogeres på hotel. Transporten i dag er cirka 92 km i bil og 16 km på cykel. (M)
7. dag: Sapa - Cat Cat village - Lao Cai. Nattog til Hanoi
Efter morgenmad på hotellet venter en tur på det lokale marked samt i de omkringliggende områder. Om eftermiddagen går du en tur til minoritetsbyen Cat Cat, før du igen vender tilbage til Sapa by. Her er der mulighed for at slappe lidt af, før du skal med bussen til Lao Cai togstation, hvorfra toget mod Hanoi afgår. (M)
8. dag: Ankomst til Hanoi
Du ankommer til togstationen i Hanoi tidligt næste morgen. Herfra sørger du selv for transporten til hotellet, hvor din bagage kan stå, indtil der er mulighed for at tjekke ind igen. Når du nu alligevel er tidligt oppe, så benyt muligheden for at opleve vietnameserne lave morgengymnastik og Tai Chi langs Hoan Kiem søen. Der er masser af aktivitet mellem kl. fem og syv om morgenen. Når du har hvilet dig lidt på hotellet, kan du bruge lang tid på blot at gå rundt og indsnuse atmosfæren i byens gamle kvarter. De lokale kalder kvarteret Pho Puong, ”De 36 Gader”. Navnet stammer fra dengang hvor gaderne var delt op efter hvilket produkt/håndelag, der kunne købes i den enkelte gade. F.eks. skogade, tandhjulgade, silkegade osv. osv. (M)
9. dag: Hanoi på egen hånd - afrejse fra Vietnam
Efter en spændende rejse går turen hjemad. Hvis du har tid før dit oversøiske fly afgår, kan du gå en tur langs Hoan Kiem søen eller måske ordne det sidste shopping. Du tager selv en taxi til lufthavnen, tidspunktet afhænger af hvornår dit fly afgår.
10. dag: Ankomst til Danmark
Ankomst til Danmark. Ankomsttidspunktet til Danmark afhænger af flyselskabet.

Overnatninger

2 overnatninger på budgethotel i Hanoi
2 overnatninger i toget (soft sleeper) fra Hanoi til Lao Cai og retur til Hanoi
3 overnatninger på hotel i området omkring Bac Ha

Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra hostels til boutique- og luksushoteller.

Bemærkninger

Turen er ikke velegnet for børn under 16 år.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn, og kan variere fra dag til dag afhængigt af pladssituationen på flyene. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris på din rejse.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen.

Kan rejseforslaget ændres?

Ja, du kan få skræddersyet din rejse præcis som du ønsker det. Denne tur er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Du kan tage afsted alle ugens dage, men vil du opleve søndagsmarkedet i Bac Ha, skal du rejse fra Danmark på en tirsdag.

Gruppestørrelse

Minimum 2 og maksimum 8 personer. Du kan mod ekstra betaling bestille turen som en privat tur - forhør dig hos din rejsekonsulent.

Oktober - april

Pakkeliste

 • Mindre vandrerygsæk
 • Kontanter (ATM hæveautomater findes primært i de større byer)
 • Fleece eller varm trøje
 • Vandresko
 • Let regn- eller skaljakke
 • Lommelygte eller pandelygte
 • Solhat eller kasket
 • Solcreme
 • Cykelbukser med pude
 • Evt. ørepropper

Prisen er inklusiv

 • Flybillet Danmark - Hanoi t/r (inkl. bagage)
 • Transfers ifølge program
 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • 4-dages tur inkl. cykelleje og engelsktalende guide
 • Minimum 15% rabat på rejseudstyr hos Jysk Rejsebureau
 • Tryghed på rejsen - nødtelefon åben 24/7
 • Dækning af pakkerejseloven og rejsegarantifonden

Prisen er eksklusiv

 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Måltider som ikke er nævnt i programmet
 • Drikkevarer
 • Drikkepenge
 • Visum

Prisbemærkning

Priserne er baseret på min. 2 personer, der overnatter i dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg forudsætter stadig min. 2 personer på turen. Ring for børnerabat.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top