KUN I JULI: SPAR 10% Læs mere
Roadtrip i Canada er absolut frihed på hjul. Vores udvalgte roadtrips i Canada henvender sig til dig, der gerne vil være sikker på et optimalt udbytte af din ferie. Vi kan tilrettelægge din rute på forhånd, og reservere alle hotelovernatninger eller booke din camper og campsites, så kan du fuldt ud koncentrere dig om at nyde oplevelserne på dit roadtrip i Canada og slappe af.

Viser 12 oplevelser

Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften

Rejs på egen hånd i Canada

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Rejs op til 90 dage i Canada. Du kan nyde storbylivet i Toronto, opleve imponerende Niagra Falls, søge efter bjørne, drikke te på The Empress i Victoria, spotte hvaler langs de rå kyststrækninger og udforske de mange nationalparker.
Læs mere
Op til 90 dage
JUNI - SEPTEMBER
fra 6.895,-
Oplev de smukkeste nationalparker i provinserne British Columbia og Alberta

Backpacking i Canada

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. I dette backpacker-rejseforslag kører du i lejebil fra Vancouver til Edmonton. Herfra flyver du til Toronto og fantastiske Niagara Falls. Du har fire overnatninger og billeje inkluderet (med ungdomstillæg). Det gælder kort sagt om at nyde friheden og mærke verden.
Læs mere
20 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 11.895,-
Nyd friheden i en autocamper

Det vestlige Canada i autocamper

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. I dette 15 dages rejseforslag kører du i lejet autocamper (motorhome) fra Vancouver. Nyd friheden, de vilde dyr og den fantastiske natur. I prisen er der inkluderet leje af autocamper med alt udstyr samt 2000 km, flybilletter og 2 overnatninger.
Læs mere
15 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 12.995,-
fra 6.495,-
Elg ved Cape Breton

Med autocamper i Nova Scotia & New Brunswick

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. I dette 18 dages rejseforslag kører du i autocamper (motorhome) fra Halifax og har derefter hele det østlige Canada foran dig.
Læs mere
18 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 14.495,-
fra 5.495,-
Udsigten fra Big Beehive Viewpoint i Banff National Park

På eventyr i Vestcanada med camper og bil

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. I dette rejseforslag kører du i autocamper fra Calgary til Banff, Yoho, Jasper og tilbage til Calgary. Herfra flyver du videre til Victoria på Vancouver Island, hvor der er booket en 10-dages kør-selv-rejse (inkl. overnatninger) til Tofino, Campbell River og Vancouver.
Læs mere
19 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 20.295,-
fra 7.295,-
Tag med Jysk Rejsebureau på rundrejse i det vestlige USA & Canada

Rundrejse i det vestlige USA & Canada

Denne rundrejse tager dig på et episk roadtrip fra Yellowstone via de fantastiske nationalparker Glacier, Banff, Yoho, Jasper og i fodsporet på de gamle guldgravere til Vancouver Island og videre til USA igen, hvor Olympic N.P. og Seattle venter. Du overnatter bl.a. på de hyggeligste lodges og fedeste glamping camps.
Læs mere
21 dage
MAJ - OKTOBER
fra 30.495,-
Du kan opleve imponerende Niagara Falls til lands, til vands eller fra luften

Det bedste af Østcanada

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Oplev Ontario og Quebecs enestående nationalparker, spændende byer, Niagara Falls og de tusindvis af søer, vandløb og øer.
Læs mere
17 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 20.695,-
fra 4.995,-
Tag på hvalsafari ved Tadoussac

Vin og hvaler i Østcanada

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Dette rejseforslag er for de eventyrlystne der vil opleve Østcanadas smukke natur, fascinerende wildlife, stærke kultur, smukke storbyer og fantastiske vin. Vi har håndplukket de bedste overnatningssteder til denne rejse. Oplev Algonquin, Saguenay, Tadoussac, Quebec, Montreal, Magog, Toronto & Niagara Falls.
Læs mere
17 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 18.395,-
Den store Canada rundrejse

Den store Canada rundrejse

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Denne 21 dages kør-selv-rejse byder på fantastisk natur, wildlife og hyggelige byer i provinserne British Columbia og Alberta. Du kommer gennem Rocky Mountains (Banff, Jasper, Yoho N.P.) og sejler ad fantastiske Inside Passage til Vancouver Island.
Læs mere
21 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 27.995,-
fra 6.895,-
I det vestlige Canada kan du opleve masser af vilde dyr i naturen, bl.a. grizzly- og brunbjørne

Det bedste af Vestcanada

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Dette rejseforslag tager dig til de smukkeste steder i det vestlige Canada. Vi har optimeret ruten så du får mere tid til at opleve den storslåede natur og variede dyreliv i nationalparkerne Banff, Yoho og Jasper samt fantastiske Vancouver Island.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 20.995,-
fra 6.495,-
En rejse med Rocky Mountaineer er en fantastisk togrejse som udover smuk natur også byder på forkælelse med gastronomi, design og eminent service – du skal blot læne dig tilbage og ser Canadas smukkes

Luksusrejse til Canada & Alaska

Denne luksusrejse tager dig på kør-selv ferie af Icefields Parkway og Bow Valley Parkway, med luksustoget Rocky Mountaineer til Vancouver og på krydstogt igennem Alaskas Inside Passage.
Læs mere
16 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 39.995,-
Canada er perfekt for børnefamilier med sin smukke natur, facinerende dyreliv og imødekommende lokalbefolkning

Med familien på eventyr i Canada

JULI-KAMPAGNE: SPAR 10%. Tag familien med til Vestcanadas storslåede natur. Ruten er tilrettelagt, så I bruger langt mindre tid bag rattet, men i stedet har tid til at nyde Canadas fantastiske nationalparker og varierede dyreliv sammen som familie.
Læs mere
14 dage
MAJ - SEPTEMBER
fra 17.795,-
fra 5.995,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her

Leje af camper og bil i Canada

Få info og fakta om bil- og camperleje på dit roadtrip i Canada!

Autocamper i Canada

Det er oplagt at leje en autocamper, når du skal rejse i et kæmpe land som Canada. Med en autocamper har du mulighed for at komme helt tæt på Nordamerikas storslåede natur. Samtidigt kan du frit vælge dit eget tempo og stoppe lige præcis når du har lyst. Du slipper også for at pakke ud hver aften, når du træt og mættet af indtryk går til ro efter en lang dag på landevejen. En autocamper er en komfortabel rejseform for familier og små grupper, der rejser sammen.

Jysk Rejsebureau tilbyder leje af autocampers og motorhomes igennem bl.a. CanaDream og Cruise Canada.
Tag med Jysk Rejsebureau på autocamper ferie i Canada

Autocamper: Modeller og udstyr

Jysk rejsebureau kan tilbyde autocampers i Canada i forskellige prisklasser, størrelser og modeller. Alle modeller har det samme standardudstyr. Standardudstyr for autocampere i Canada er automatgear, aircondition, fartpilot, ABS-bremser, servostyring, musikanlæg, køleskab, 2-3 kogeplader, toilet, bruser, mikroovn,og ved nogle modeller er generator muligt mod tillæg.
Den primære forskel på autocamper-typerne er størrelsen og det antal personer, der er plads til.

Se introduktionsvideo for de forskellige modeller her:

Tag med Jysk Rejsebureau på autocamper ferie i Canada

Campingpladser i Canada


I hele Canada findes der et stort udvalg af rigtig gode campingpladser (Kampgrounds of America - KOA) og ofte også med børnevenlige faciliteter. Campingpladserne i Canada fordeler sig jævnt over hele landet.

Når du lejer din camper hos Jysk Rejsebureau, får du tips og anbefalinger til gode campingpladser i Canada, hos din rejsekonsulent. Du får også udleveret et KOA Value Card, som giver dig 10% rabat på pladsleje hos KOA campingpladser.
Lej en autocamper

Udlejningsstationer for autocampers

Det er muligt at hente din autocamper i én by og aflevere den i en anden by, evt. mod gebyr. Se de mest populære afhentnings- og afleveringsbyer for autocampers i Canada herunder:
  • Alberta, Calgary
  • British Columbia, Vancouver
  • Nova Scotia, Halifax
  • Ontario, Toronto
  • Quebec, Montreal

Ønsker du at leje en autocamper i Canada, så kontakt en rejseekspert i Canada og hør mere.

Billeje i Canada

Canada er verdens næststørste land, og hele 232 gange større end Danmark, så planlægningen af din kør-selv-ferie i Canada er alfa og omega. Canada er et nemt land at køre rundt i på grund af det simple vejnet. Canadierne er generelt meget hensynsfulde bilister, og man lærer hurtigt at følge med trafikken.

Landets vilde natur er et eldorado for naturelskere, og her er god plads til alle. Når alt kommer til alt, er billeje en af de bedste måder at opleve Canada på. Det giver den ultimative frihed at have sin egen bil. Du bestemmer selv tempoet og kan stoppe, hvor du har lyst.
Billeje, Canada
faq

Alder/kørekort

Minimumsalderen for leje af personbil i Canada er 25 år. For leje af autocamper er minimumsalderen 21 år. Du skal være i besiddelse af et pas, gyldigt kreditkort samt gyldigt dansk og internationalt kørekort, der skal fremvises ved afhentning af køretøjet.


Forsikringer og selvrisiko

Bil- og camperleje inkluderer fuld kasko-, tyveri- og ansvarsforsikring. Forsikringsdækningen er betinget af, at køretøjet benyttes i overensstemmelse med gældende retningslinjer og kan variere, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger. Ved eventuel skade er det meget vigtigt, at du straks underretter udlejningsselskabet. Ved leje af bil og autocamper er der en selvrisiko ved skader på køretøjer og ved tyveri. Det er muligt at tilkøbe en forsikring, som nedsætter selvrisikoen til CAD 0,-. Forsikrings- og lejebetingelser oplyses ved tilbudsgivning/køb af rejsen igennem Jysk Rejsebureau.


Envejsleje

Det er muligt at aflevere din lejebil eller camper et andet sted end dér, hvor du afhentede den. Denne løsning vil dog ofte være forbundet med et gebyr for envejsleje, der kan svinge meget, alt efter hvilket udlejningsselskab du vælger og hvilken rute du skal køre. Du får et evt. gebyr for envejsleje oplyst af din rejsekonsulent ved booking af køretøjet. Såfremt envejsleje ikke er inkluderet i prisen, afregnes direkte med udlejningsselskabet.


Depositum

Størrelsen af det depositum du skal lægge ved afhentning af din camper, afhænger af hvilken forsikring du har valgt. Jo bedre forsikring, jo mindre depositum. Beløbet bliver blokeret på dit kreditkort og ført tilbage ved aflevering af camperen, såfremt der ikke er sket skader på køretøjet.


Chauffør

Hos nogle bil- og camperudlejere skal du betale for at få mere end én chauffør tilknyttet køretøjet, mens andre automatisk har flere chauffører inkluderet i lejen fra starten. Alle chauffører skal altid noteres på lejekontrakten ved afhentning af bilen og 'hovedchaufføren' skal være i besiddelse af gyldigt kørekort, internationalt kørekort samt gyldigt kreditkort.

Afhentning/aflevering

Du kan ikke afhente din camper samme dag som du ankommer til Canada. Det er derfor vigtigt at du har bestilt overnatning den første nat. Afhentning kan ske alle ugens dage, dog med undtagelse af nationale helligdage og søndag. Der kan desuden være ekstra gebyrer forbundet med at afhente din camper på helligdage og søndage. Der vil ofte være en minimums- og maksimumslejeperiode for autocampers. Dette oplyses i forbindelse med bookingen, da det kan variere alt efter udlejningsselskab.
For personbiler gælder det, at du kan afhente din lejebil i de fleste lufthavne i Canada. Mange steder vil det også være muligt, efter aftale, at afhente eller aflevere bilen i midtbyen, afhængigt af udlejningsselskab. Det er ikke muligt at få bilen leveret til et hotel.
Afleveringstidspunkt for dit køretøj oplyses ved booking.


Kilometer

Ved autocampers skal du forudbestille det antal miles/km, du forventer at bruge. Overskydende miles/km refunderes ikke. Der kan tilkøbes en Unlimited Mileage pakke, som giver ubegrænset kørsel i hele lejeperioden samt inkluderer en autocamper- og personlig udstyrspakke. En Autocamperudstyrspakke indeholder køkkengrej, service m.m. og en personlig udstyrspakke indeholder pude, lagen, sovepose/sengetæppe m.m.


Kørselsrestriktioner

Du må køre din bil og camper stort set overalt i Canada, så længe du kører på asfalterede veje. Ved autocampere skal du være opmærksom på begrænsninger i det nordlige Canada. Som tommelfingerregel må du ikke køre på grusvej på længere strækninger, medmindre du kører i en 4WD. Udlejningsselskabet forbeholder sig i øvrigt ret til restriktioner som følge af aktuelle vejforhold - du får nærmere instrukser, når du afhenter køretøjet.


Priser

Priserne for bil- og camperleje i Canada er fleksible og afhænger af udbud og efterspørgsel, samt hvor tidligt du er ude. En god tommelfingerregel er, at jo før du bestiller din bil eller camper, jo lavere er prisen. Jysk Rejsebureau benytter flere biludlejningsselskaber i Canada og kan derfor tilbyde konkurrencedygtige priser. Der er et stort udvalgt af forskellige størrelser og modeller at vælge imellem, så vi kan altid finde en bil, der passer til dit behov. Vi anbefaler desuden, at du vælger en lidt større bil, end du egentlig havde forestillet dig. Det betaler sig med god plads og komfort til de lange ture, og prisforskellen på de enkelte modeller er ikke ret stor.
Til top