Info om din rejse og Covid-19 Læs mere
Ca. 1,5 time
Se alle datoer
Gratis foredrag
Backpacker Adventure rejserne indeholder en masse oplevelser, der er planlagt på forhånd samt en masse frihed til selv at udforske verden!

Til foredraget i aften skal du høre om Asien, Australien, New Zealand og Fiji, samt lidt af Sydamerika. Jeg vil komme i dybden med, hvilke rejser vi tilbyder til denne del af verden, samt fortælle lidt om, hvad det vil sige at rejse som en gruppe og hvor stort et budget du kan forvente samt andre praktiske ting. Nogle af rejserne byder på en masse adventure og kultur, og andre indeholder f.eks. frivilligt arbejde – Vi kommer rundt om det hele.

Herudover kommer jeg ind på, hvorfor det er fedt med frihed undervejs på rejsen samt hvad du evt. kan lave på den del af rejsen, der ikke er planlagt på forhånd.

Jeg vil vise videoer og billeder fra tidligere ture, og forsøge at give dig en masse inspiration.

Afslutningsvis vil der være mulighed for at vi kan tage en rejsesnak.

Jeg glæder mig til at se dig.

Med venlig hilsen
Jeppe Dehn Pedersen

Tilmeld foredrag

Status Datoer Tidspunkt
Ledige pladser 27-09-2022 kl. 18:00 Tilmeld
Ledige pladser 15-11-2022 kl. 18:00 Tilmeld

Information

Afholdelsessted
Jysk Rejsebureau
Vesterbro 71
9000 Aalborg
Læs mere om Parkering
Det er muligt at parkere ved Gåsepigen parkering få minutters gang fra vores butik på Vesterbro 71.

Det med småt

Er der ikke flere ledige pladser tilmeldes du en venteliste. Du vil blive informeret via mail, såfremt der bliver plads.

Vær opmærksom på at dette foredrag er til inspiration og har til formål at informere generelt om destinationen samt give dig tips og gode råd til at rejse i landet. Med foredraget ønsker vi at gøre dig klogere på om netop denne rejsedestination er noget for dig. Ønsker du specifik information samt råd og vejledning til din personlige rejse, anbefaler vi altid at du booker et personligt møde.

Til top