Her kan du finde oplevelser, som du kan tilkøbe til din rejse med Jysk Rejsebureau. Oplevelserne er specielt udvalgt af vores rejseeksperter og det er her, du måske kan finde den helt særlige oplevelse, der gør din rejse helt uforglemmelig.

De enkelte oplevelser kan ikke købes særskilt, men forudsætter, at du også booker dine flybilletter gennem Jysk Rejsebureau. Indhent et tilbud, book et møde eller kontakt en rejsekonsulent for at få sammensat din rejse med fly, overnatninger og oplevelser.

Viser 7 oplevelser

Kontrasternes Rajasthan

Kontrasternes Rajasthan

For dig, der har lyst til at opleve en anderledes side af det magiske Rajasthan område, har Jysk Rejsebureau skræddersyet denne 12-dages tur, som fører dig andre veje, end den gængse turistrute.
Læs mere
12 dage
SEPTEMBER - APRIL
fra 4.695,-
Tiger i Ranthambhore

Ranthambhore Tigerpark - tillæg til Rajasthan ture

Ranthambhore National Park er en af Indiens smukkeste tigerparker. På turen kommer du på to safarier, hvor det mere åbne landskab bevirker, at dyrene er lettere at se.
Læs mere
3 dage
OKTOBER - APRIL
fra 1.595,-
Udsigt overKangchenjunga på  Singalala trekket

Singalila trek

Singalila trekket byder på frodige skovområder samt et rigt plante- og dyreliv med mulighed for at møde den sjældne røde panda. Du kommer også til at opleve spektakulær natur og bjerge med exceptionel
Læs mere
7 dage
APRIL - NOVEMBER
fra 6.395,-
Elefanter i Thekkady

Trekking og husbådtur

På denne tur får du en kæmpe naturoplevelse med både hele og halvdags trek, og slutter af med afslapning på en husbåd, hvor du kan slå benene op og nyde de smukke flodkanaler.
Læs mere
7 dage
SEPTEMBER - APRIL
fra 3.095,-
Solnedgang over Ganges ved Varanasi

Varanasi

Tag med nattog fra Delhi på denne anderledes og spændende tur til den hellige by Varansi, hvor du blandt andet kan opleve en aftengudstjeneste i et af Indiens utallige templer.
Læs mere
5 dage
SEPTEMBER - APRIL
fra 1.495,-
Yoga i Indien

Yoga i Rishikesh

Glæd dig til lære filosofien bag yoga og meditation. Oplev at lave yoga med udsigt over den hellige flod Ganges. Udforsk hinduernes pilgrimssteder i den fredfyldte lille by, hvor alt er tæt på.
Læs mere
7 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - MAJ
fra 1.695,-
Yoga i Varanasi

Yoga i Varanasi

Kom ud og lær filosofien bag yoga og meditation. Nyd folkelivet langs den hellige flod Ganges, og bliv introduceret til buddhismen på en udflught til Sarnath.
Læs mere
7 dage
SEPTEMBER - NOVEMBER OG MARTS - MAJ.
fra 1.795,-

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top