3 dage
Ekskl. fly
Fra 1.595,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Ranthambhore tigerreservat ligger i Vindhya-bjergene, der er bevokset med løvfældende skov, og indimellem er der flade strækninger, hvor maharajaer gennem tiderne har anlagt adskillige kunstige søer. Her ser du ofte mange sumpkrokodiller, der søger nedkøling på varme dage.
Er du rigtig heldig, vil du se én eller flere af de cirka 42 bengalske tigre, der lever i parken, og du er altid sikker på at opleve masser af andet dyre- og fugleliv. Bl.a. axis- og sambarhjorte, langur-aber, vildsvin, sjakaler samt vilde påfugle og farvestrålende isfugle. De bedste tidspunkter på dagen at se vildt er tidlig morgen og sen eftermiddag. Ved indgangen ligger det gamle rajput-fort, Ranthambhore, der har lagt navn til parken.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Bedst fra oktober - april. Parken er lukket mellem maj til og med september.

Dagsprogram

1. dag: Pushkar/Jaipur - Ranthambhore
Vi kører fra Pushkar, hvor Rajasthan-turene ender, til Ranthambhore, hvilket tager cirka fem timer. Alternativt tager det cirka seks timer fra Jaipur (slutsted for Golden Triangle turen). Ranthambhore National Park har et rigt dyreliv, hvor du bl.a. kan være heldig at se axis- og sambarhjorte, langur-aber, vildsvin, sjakaler samt vilde påfugle og farvestrålende isfugle. Parken er dog mest kendt for sin bestand af tigre, der pt. er på cirka 42 smukke eksemplarer. (F,A)
2. dag: Safari i Ranthambhore
Hele dagen bruges i nationalparken, som udgør et 392 km2. stort skovområde. For at få det fulde udbytte af dyrelivet kommer du på én safaritur om morgenen og én om eftermiddagen efter frokost. (M,F,A)
3. dag: Ranthambhore - Agra
Afgang tidligt om morgenen til Agra – en køretur på cirka seks timer. (M)

Overnatninger

2 overnatninger i guesthouse tæt på nationalparken.

Bemærkninger

Programmet fungerer som en forlængelse af Rajasthanturene, som Jysk Rejsebureau udbyder. Alternativt kan det kombinerer med de klassiske Golden Triangle ture.

Kontakt Jysk Service Center Delhi dagen før afgang og få de seneste informationer om turen samt præcist mødetidspunkt.

Bemærk at safariturene i Ranthambhore foregår i meget basale køretøjer med relativ lav komfot. Der findes ikke bedre alternativer til dette.

Denne tur er fint velegnet for større børn (f.eks. fra 7 år).

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Du må forvente at være en del af en gruppe på safarierne rundt i nationalparken. Der kan laves private ture mod merbetaling.

Oktober - april

Pakkeliste

 • Behageligt tøj i diskrete farver
 • Varm ekstra påklædning til de kølige morgener
 • Kikkert
 • Myggespray
 • Solcreme

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk
 • Nationalpark Entré
 • 2 safariture med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Visum

Prisbemærkning

Børn fra 0-6 år, som deler seng med forældrene er gratis. Fra 6 år og opefter betales der for børn, men til en lavere pris end for voksne - hør nærmere til præcis pris hos din rejsekonsulent.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top