7 dage
Ekskl. fly
Fra 3.095,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
Velkommen til det Inderne selv kalder for Guds eget land – Kerala! Her kan du opleve et område fyldt med bjerge og smukke flodkanaler, som også vil komme til at være udgangspunktet for denne tur.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Kerala har behageligt vejr hele året. Det bedste tidspunkt at besøge området er fra oktober til marts. Juni - august er monsun tid.

Dagsprogram

Fold program ud
1. dag: Ankomst til Kochi og transfer til Munnar
Du vil blive mødt af en lokal repræsentant, når du ankommer til Kochi, som sørger for, at du ankommer trygt til den permanente camp, hvor du skal overnatte de næste dage. Campen ligger i smukke landlige omgivelser i Chinnakanal, 26 km. væk fra byen Munnar. Munnar ligger 1600 meter over havoverfladen og er et af de mest populære bjergområder i Indien samt bestående af 3 bjergkæder – Mudrapuzha, Nallathanniand og Kundala. Lige meget hvor du kigger hen, ser du smukke te plantager, små snoede gader, gamle charmerende byer og flotte vandfald. Ydermere består området også af den populære nationalpark Eravikulam som med sine omgivelser og udsigtsposter kan måle sig med ethvert andet bjergområde i verden.
2. dag: Munnar – dagstrek
Efter morgenmaden kører du til byen Munnar, hvor en jeep står og venter på at bringe dig til startpunktet for dagens trekkingtur. Trekkingturen starter i en dal, som ligger 1500 meter over havoverfladen og du vil i løbet af gåturen komme op i en højdemeter, der ligger over 2600 meter. På vejen kommer du til at opleve regnskov og store græssletter samtidig med, at du vandrer igennem dale, der til tider kan være fyldte med de smukkeste rhododendron buske. Trekkingturen vil ende tilbage i campen, hvor du skal igen overnatte. (M)
3. dag: Munnar – Thekkady – halvdagstrek
I dag er det tid til mere trekking og du vil efter morgenmaden blive kørt fra Munnar til Thekkady og videre til Gavi, som ligger i det populære Periyar tiger reservat. Gavi er et område, hvor bæredygtig turisme er prioriteret højt og hvor de gør meget for at tage vare på alle de dyr, heriblandt elefanter og tigre, som lever i reservatet. Mens du opholder dig i parken, kommer du til at bo på et hyggeligt lille guesthouse, som dog er under meget simple forhold. Efter eftermiddages te kommer du ud på den første jeepsafari i området, hvor du allerede kan være heldig og spotte alverdens dyr. (M)
4. dag: Thekkady – dagstrek
Efter morgenmaden fortsætter dagen med en trekkingtur i skoven. På denne tur får du de bedste muligheder for at spotte den meget sjældne løvehalet makak-abe samt et væld af forskellige sommerfugle og fugle. Der er også en chance, for at se store flokke af elefanter, mens du finder vej igennem det frodige skovområde. Efter trekket bliver du transporteret tilbage til Gavi, hvor du igen overnatter på det lille guesthouse. (M)
5. dag: Thekkady – Alleppey – Kajaktur
Når du har spist morgenmad, vil turen fortsætte til Alleppey, hvor du som det første checker ind på dit hotel. Derefter kommer du på en kajaktur i Pallathuruthy, hvor guiderne står klar med vejledning om sikkerhed og procedure for, hvordan turen kommer til at foregå. Du vil komme til, at sejle i kajak i både små og store kanaler og på turen vil du både møde mange husbåde og lokale, som kommer helt tæt på og hilser fra deres egne både eller kanoer. (M)
6. dag: Alleppey – houseboat
Efter morgenmaden er det tid til at checke ud fra hotellet og flytte ind på husbåden. Når du først er på husbåden, er det tid til at slå benene op og slappe af og bare nyde de smukke flodkanaler som husbåden sejler på. I løbet af dagen vil du få serveret frokost og senere kaffe og te. Fra husbåden vil du komme til at opleve små landsbyer og dagligdagslivet for de mange mennesker, som bor langs vandet. Der vil også være mulighed for at spotte fugle og andet dyreliv, mens du bor på husbåden. Ved solnedgang ligges båden for anker og du vil få serveret aftensmad på båden, hvor du kan nyde den i fred og ro, kun med forstyrrelser fra fiskene i vandet og de blinkende stjerner over dig. Resten af aftenen nyder du på husbåden inden du går til køjs. (M,F,A)
7. dag: Alleppey – Kochi
Husbåden starter med at sejle tidligt om morgenen og efter morgenmaden er blevet serveret er det tid til at checke ud, sige farvel til en fantastisk oplevelse på Kerala’s kanaler og køre tilbage til Kochi. (M)

Overnatninger

2 overnatninger på guesthouse i camp ved Munnar
2 overnatninger på guesthouse i camp ved Thekkady
1 overnatning på guesthouse ved Alleppey
1 overnatning på husbåd ved Alleppey

Overnatningerne i Indien er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske (med undtagelse af Thekkady, hvor der ikke er andre muligheder). Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller i stedet.

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september

Bemærkninger

På turen i Kerala kører du i egen bil med aircondition og chauffør. Bemærk, at chaufføren ofte kun taler et begrænset engelsk og ikke fungerer som guide.

Denne tur er fint velegnet for større børn (f.eks. fra 7 år)

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Hvis du ønsker en privat tur kan dette arranges mod mindre ekstra betaling - forhør dig hos din rejsekonsulent.

September - april

Pakkeliste

 • Gode sko/sandaler
 • Kikkert til turen i Munnar
 • Tøj velegnet til sæsonen
 • Solcreme med høj faktor
 • Lagenpose

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Måltider ifølge program
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk
 • Dagstrek i Munnar med engelsktalende guide
 • Jeepsafari og heldagstrek i Thekkady med engelsktalende guide
 • Kajaktur i backwaters i Alleppey med engelsktalende kajakinstruktør
 • Husbådstur i Alleppey backwaters

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Entrébilletter til paladser og monumenter
 • Visum

Prisbemærkning

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere
Servicecenter, Sydindien

Sydindien

Jysk servicecenter i Kerala er centralt beliggende i hjertet af Fort Kochi, på samme gade som den berømte Tea Pot restaurant. Det charmerende Kerala byder blandt andet på spændende oplevelser i Kelala's Backwaters, trekking i bjergene og afslapning på standen. Området er også et godt udgangspunkt for din rejse i Indien - du kan f.eks. kombinere dit ophold i Kerala med Goa, Nordindien eller Sri Lanka.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top