5 dage
Ekskl. fly
Fra 1.495,-
Indhent tilbud Book møde 70 20 19 15
På denne tur kommer du til at opleve smukke templer og gamle bygningsværker. Sightseeingturen foregår i båd på Ganges floden, hvor fra du kan se nutidens levemåde på flodbredden. I løbet af sejlturen stoppes der ved de forskellige seværdigheder, som du skal se, og du får samtidig muligheden for at strække benene. Det er en anderledes og spændende sightseeingtur, som giver dig indsigt i Indiens historie samt hinduismen og buddhismen.

Få information og fakta om Indien her
Se alle vores andre fantastiske rejseforslag i Indien her

Bedste rejseperiode

Turen gennemføres året rundt, men de lidt koldere måneder fra september til april er den bedste sæson for denne tur.

Dagsprogram

1. dag: Delhi/Agra - Varanasi (med tog)
Om eftermiddagen eller aftenen er der afgang med toget til Varanasi. Du overnatter på toget, hvor der er mulighed for at købe vand, te, kaffe, mad og snacks.
2. dag: Varanasi - sightseeing
Om morgenen ankommer du til Varanasi togstation, hvor vores chauffør vil tage imod dig og køre dig til dit hotel. Om eftermiddagen besøger du templerne Bharat Mata, Sankat Mochan, Durga og Tulsi Manas. Efter deltagelse i en aftengudstjeneste ved floden Ganges og besøg i Kashi Vishwanath templet, køres du tilbage til dit hotel.
3. dag: Varanasi - Sarnath sightseeing
Tidligt om morgenen efter morgenmad, skal du på en sejltur, hvor du bl.a. sejler forbi "the ghats" på vej mod Sarnath templet. Templet ligger ca.15 km fra indernes hellige by, Varanasi, hvor Buddha holdt sin første højtidelighed. Det berømte mantra 'Buddham Sharanam Gachhami' blev grundlagt her i byen, og ved Sarnath er der desuden mange forhistoriske ruiner, som stammer fra nogle af de adskillige buddhistiske bygninger, som blev opført her mellem det tredje og det elvte århundrede. Sarnaths Ashoka-søjlen er det nationale symbol på Indien. Efter Sarnath sightseeing skal du besøge Ramnagar Fort. Fortet, som er opført af Maharaja Balwant Singh, ligger 14 km fra Varanasi på modsatte side af Ganges floden. Når du kommer tilbage til Varanasi, er aftenen til fri afbenyttelse.
4. dag: Varanasi - Delhi (med tog)
Du tjekker ud fra dit hotel inden kl. 12.00 og har dagen på egen hånd. Sidst på eftermiddagen bliver du hentet på dit hotel ca. halvanden time før togafgang og kørt til togstationen. Du overnatter på toget og fortsætter din rejse på egen hånd herefter.

Overnatninger

2 overnatninger i tog på sleeper class med aircon (den første og sidste nat)
2 overnatninger på guesthouse i Varanasi

Overnatningerne i Indien er baseret på guesthouses, men kan tilrettes efter ønske (med undtagelse af Thekkady, hvor der ikke er andre muligheder). Jysk Rejsebureau kan tilbyde alt fra budget- til luksushoteller i stedet.

Guesthouses i Indien
For dig, der først og fremmest bare ønsker en seng at sove i samt eget bad og toilet. Værelserne er rimelig rene, men det anbefales at medbringe en lagenpose at sove i.
Vær opmærksom på, at der kun er loftsvifte på værelserne, så der kan blive temmelig varmt fra april til september

Bemærkninger

Børn under 6 år er gratis, hvis barnet deler seng med forældrene.

Bemærk, at det kun er på byrundturen, at du har engelsktalende guide.

Information

Hvad betyder frapris?

Prisen afhænger af rejseperiode, antal rejsende samt om du rejser med børn. Derfor er denne pris en frapris. Kontakt os for en nøjagtig pris.

Hvad er med / ikke med?

Længere nede på siden kan du se hvad der er inkluderet / ikke inkluderet i prisen

Kan oplevelsen ændres?

Du kan sammensætte vores ture og oplevelser præcis som du ønsker det med andre ture og oplevelser samt overnatninger og transfers m.m. Denne oplevelse er én af vores egne favoritter, men har du andre ønsker, sidder vores rejsekonsulenter klar til at opfylde din drøm.

Afrejsedatoer

Denne aktivitet starter hver dag.

Gruppestørrelse

Vores ture i Indien foregår i små grupper. Normalt er der mellem 2-8 personer på turene. Det er ikke en gruppetur i en stor bus og forvent derfor at I muligvis kun er 2 rejsende på en tur. Ved at rejse få sammen kommer du tættere på det lokale liv, får øget fleksibilitet og det giver dig en oplevelse langt ud over det sædvanlige. Hvis du ønsker en privat tur kan dette arranges mod mindre ekstra betaling - forhør dig hos din rejsekonsulent.

September - april

Pakkeliste

 • Korrekt påklædning til besøg på hellige steder (dvs. tildækkede skuldre og ben)
 • Behageligt tøj tilpasset årstiden
 • Solbriller og hat/kasket
 • Guidebog
 • Luftigt tøj til varmt klima

Prisen er inklusiv

 • Overnatninger ifølge program
 • Togbilletter Delhi til Varanasi tur/retur
 • Transport i bil med aircon og chauffør, som snakker begrænset engelsk
 • To bådture på floden Ganges (morgen og aften)
 • Sightseeing i Varanasi med engelsktalende guide

Prisen er eksklusiv

 • Flybilletter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring
 • Drikkepenge - I Indien er det god skik at give drikkepenge til guider og chauffører
 • Drikkevarer
 • Måltider
 • Entrébilletter til paladser og monumenter
 • Visum

Prisbemærkning

Børn over 6 år betaler voksenpris.

Fraprisen er taget med udgangspunkt i lavsæson priser. Reservationer i højsæson (fx jul/nytår og sommerferien) er normalvis højere end denne pris. Prisen er med forbehold for pladssituationen.

Det med småt

Vær opmærksom på at programmet er med forbehold for ændringer. Klimatiske forhold kan også medføre ændringer i programmet.

Bemærk, at deltagelse i trekking og ture er på eget ansvar, så husk at tegne rejseforsikring hjemmefra. Vi anbefaler Gouda Rejseforsikring, der dækker disse aktiviteter uden ekstra tillæg.

Da Jysk Rejsebureaus ture, aktiviteter og hoteller er meget populære, har vi kun mulighed for at tilbyde disse til kunder, der også køber flyrejsen igennem Jysk Rejsebureau.

Jysk Rejsebureau tager forbehold for programændringer, prisændringer og trykfejl.

Rejsekonsulenter

Vi har fundet de konsulenter, der bedst kan hjælpe dig med ovenstående oplevelser.

Servicecentre i Indien

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter Delhi, Indien

Indien, Delhi

Jysk servicecenter i Delhi finder du centralt placeret i byen, midt i et populært område for backpackere, tæt på Delhi togstation og shoppemuligheder. Servicekontoret er i helt nye, lækre lokaler fra november 2014.

Læs mere

Se alle vores gratis foredrag

Tilmeld dig her
Til top